Fluturasi de martie-aprilie 2011 (100)
Raspunsuri - Pagina 18
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ama22 Buna burtici dragi :) Intru asa de rar ca imi e si rusine sper sa ma iertati. Din seria panicari de gravida, eu am o mare grija si vroiam sa va intreb daca mai e cineva in situatia mea. Eu am carte de munca la o firma de aproape 10 ani. Dar sunt asociat si administrator (nu unic) la o alta firma. Dar de acolo obtin venituri doar prin dividente. Asta afecteaza primirea indemnizatiei? :( Ca tot am citit si am auzit atatea versiuni ca deja nu stiu ce sa mai cred si ma gandeam ca poate vreuna dintre voi stie mai bine :) Pup burticile! O sa mai pun si eu poze cu noi cat de curand :) 23+ Natalia http://www.amainbucatarie.blogspot.com/ |
stiu doar ca se iau veniturile din toate sursele, mi s-ar parea normal si dividendele..dara cel mai bine citesti noua ordonanta ca a fost publicata
mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu
aZaZ spune:
Fetelor acum va las ca sunt super obosita . Ma duc sa fac un dus si sa reinaugurez televizorul de la mine in dormitor. In seara asta l-am culcat pe Andrei in patul lui cel mare de la el din camera. In sfarsit dupa 1 an si trei luni imi pot permite si eu sa adorm la televizor . Trebuie sa profit ca peste vreo trei luni se duce din nou acest vis timp de 1.6 ani.
Va povestesc cum a decurs prima noapte fara copil ion camera dupa atata timp.
MARIA ; ANDREI si STEFAN 25 s
miki1979 spune:
citat din mesajul lui aZaZ Fetelor acum va las ca sunt super obosita . Ma duc sa fac un dus si sa reinaugurez televizorul de la mine in dormitor. In seara asta l-am culcat pe Andrei in patul lui cel mare de la el din camera. In sfarsit dupa 1 an si trei luni imi pot permite si eu sa adorm la televizor . Trebuie sa profit ca peste vreo trei luni se duce din nou acest vis timp de 1.6 ani. Va povestesc cum a decurs prima noapte fara copil ion camera dupa atata timp. MARIA ; ANDREI si STEFAN 25 s |
ai dormit cu el pana acum ? vreau detalii.. a acceptat asa din prima patul lui in alta camera..?
mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu
alina06st spune:
Yasmi, biscuiti cu lapte??? lapte caldut biscuiti din aia mai dulci si fragezi
Cami, deci ai avut eco... nu retinusem cand mergi. Ar fi bine daca ai reusi macar cateva ore sa stai, te mai ridici, apoi iar cateva ore... zic si eu. Cred ca e greu cu copil mic. mama ta, nu ar putea sa mai vina pe la voi? Asa petreceti si Craciunul impreuna, ca doar n-o sa stea singura... si te mai ajuta cu fetita...
in sapt 21+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
ama22 spune:
Yasmi acolo e mult mai rau, pe sistemul cu mai multe moase :)) mai multe femei au intrebarea asta si cati avocati/consilieri atatea pareri :))
Miki eu stiam de venituri supuse impozitului pe venit, nu celui pe profit - de ex daca am un apartament inchiriat si platesc 16% la stat ala e ok. Teoretic ar trebui sa fie la fel si cu dividentele...dar naiba mai stie! offf ca asa o nebunie e la noi cu legile! :)
23+ Natalia
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
millie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
ai dormit cu el pana acum ? vreau detalii.. a acceptat asa din prima patul lui in alta camera..? mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu |
mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 21+
alina.n spune:
citat din mesajul lui ailed_dota alina.n TE IUBESC! tocmai am realizat ca gogosile tale nu au zahar in reteta, deci daca fac pot si eu sa pap....si le dau prin scortisoara... azi am facut orez cu lapte, fara zahar, nu incercati.....are gust de nimic...dar pt mine a fost altceva... mami de de 7 ani si ingeras si 25+cu 69/11 |
asa este nu au zahar si le poti apoi da cu ceva ce ai tu voie- gem fara zahar .scortisoara sau orice de genul
mami de Naty (10.04.2009) si luna 8-a 31+ cuAlex
alina.n spune:
yasmi nu spun mare lucru ,sunt cam supi dar imi trece..
azaz si noi am mutat fetita in alta camera de 2 saptamani dar e in patutul ei,vad ca s-a acomodat bine ,nu are treaba
mami de Naty (10.04.2009) si luna 8-a 31+ cuAlex