FIV Dr. ALBU DRAGOS 18

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

felicitari mirela , sa fie sanatosi si tu sa te bucuri de ei !
va pe toate!

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Felicitari Mire si sa iti traiasca puiutii!

Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Buna dimineata, haideti ca am pregatit micul dejun
Babyblue, si eu ma simt bine si nu am stari de greata(iesite din comun)sau pofte...Ar trebui sa ne considereram niste fericite
Nu vreau sa nasc la Medlife, am spus ca vreau doar sa-mi supravegheze el, sarcina.
Referitor la varsta sarcinii, pe care trebuie s-o trec?Pe cea clinica sau pe cea ecografica?
Cum imi pot creea o semnatura?
Gabi, multumesc mult de sfaturi, tu cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Mirela sa va traiasca motaneii! Sa fie sanatosi si mancaciosi si neplangaciosi si tie iti doresc sa te refaci cat mai repede!
Te asteptam cu drag!

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

Felicitari la gravidute si proaspetele mamici!!!! Un 2011 plin de bebei pt toate "aspirantele"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Buna dimineata, haideti ca am pregatit micul dejun
Babyblue, si eu ma simt bine si nu am stari de greata(iesite din comun)sau pofte...Ar trebui sa ne considereram niste fericite
Nu vreau sa nasc la Medlife, am spus ca vreau doar sa-mi supravegheze el, sarcina.
Referitor la varsta sarcinii, pe care trebuie s-o trec?Pe cea clinica sau pe cea ecografica?
Cum imi pot creea o semnatura?
Gabi, multumesc mult de sfaturi, tu cum te mai simti?

eu trec varsta clinica, adica in functie de data ultimei menstruatii (calculata ca la sarcinile obtinute natural).
ma simt bine, bebe e miscacios, sper din tot sufletul sa fie sanatos si sa trecem cu bine impreuna de aventura numita cezariana la placenta previa!

toate fetele!
Gabi+26
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

corry, pt a ti crea semnatura te duci la profil personal din meniul din partea stanga si cauti pe acolo.
eu trec varsta conform ultimei menstruatii.

da, eu ma simt ff bine.:))

_

Babyblue va pupa pe toti!!
6+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

fetelor am o intrebare tembela pt voi,dar va rog sa-mi raspundeti daca puteti: daca vreau sa fac fiv in martie...si ciclul teoretic mi-ar veni intre 5-8 martie...cum ar decurge protocolul lung??? ET ar fii pe la sfarsitul lui martie,nu??
si daca ar fi un fiv norocos-nasterea ar fii la...sfarsitul lui decembrie??cum se calculeaza?ca n-as vrea sa fie de sarbatori...stiti cum e...ca si-n perioada concediilor.
va rog sa ma lamuriti daca stiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Buna ziua fetelor
Sarbatori Fericite si linistite sa aveti! Un An Nou cu multe impliniri si sanatate!!!
Felicitari noilor gravidute
Mirela, felicitari pentru motanei, sa va traiasca si sa fie sanatosi!
Fetelor ce mai stiti de Ama??
Va pupic si mult succes tuturor!

Mergi la inceput
Mergi la inceput