FIV Dr. ALBU DRAGOS 18

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

BAFTA multa Corry. Sigur va fi bine. La ce ora te vei duce?

Ne-au iesit si noua rez la spermocultura, negativ, numai ca...... de cateva zile m-a apucat o durere dentara si nu am nici o carie, tb sa fie ceva ascuns. O sa tb sa fac o radiografie nu am ce face. Dr a zis ca nu-i probl pot sa o fac.

_
Asteptand un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Off Rica, sper sa fie bine, poate ai o sensibilitate a smaltului.
A iesit si spermocultura sotului si e bine, da Doamne sa fie numai bine de acum incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Felicitari Mire, chiar ma gandeam in weekend la tine. Oi fi nascut, ori ba?! Sa fiti sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

Felicitari Mirela Sa fiti sanatosi !
Te asteptam cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Didi, ne-a fost dorde tine.
Babyblue si Arabella, ce faceti?Cum va simtiti?
Am o intrebare pentru voi:cand ati facut ecografia, ce v-a spus?
La mine s-a vazut decat saculetul gestional si vezicula vitelina.
Nou mea problema:daca saculetul este gol si nu s- a format embrionul....Cine nu are de lucru, isi face

corry, vezicula vitelina este embrionul cand nu se vede si e f mic.
deci e f ok.
si la mine la fel s-a vazut inainte de sarbatori cand am fost.
eu m-am panicat toata pt ca nu aveam niciun simptom si se inmuiasera sanii si mi-am facut vreo 3 ecografii in 4 zile. s-a vazut acelasi lucru la toate, cu exceptia ultimei in care parca se vedea ceva pulsand, fara sa se auda la doppler nimic. mi-a zis ca e posibil sa fie cordul primitiv, dar e muult prea devreme sa se auda ceva la doppler.

eu ce sa mai fac, m am panicat toata de craciun, ca am dat de o sangerare pe chiloti. am sunat repede dr, mi-a dat sa ma umflu de duphaston, no-spa, ceea ce am si facut, si se pare ca pana acum nu s-a mai repetat prostia. am stat in pat si mi-am anulat toata vacanta.

in rest, de vreo 2 zile am ceva greata, sanii fluctueaza, cand tari si umflati cand se mai dezumfla. greata e suportabila, cand ma ia, cand ma lasa, fara sa vomit. dorm ore in sir. nu stiu dc greata e de la mancarea de craciun sau de la sarcina, ai mei cu totii n-au avut nicio greata.

eu o sa ma duc la eco dupa 3 ianuarie, ca nu stiu dc gasesc pe albu acum, sau pe altcineva. in plus, nici nu stiu ce pot afla in plus sau dc pot face ceva.
eu sunt multumita ca n-am mai sangerat.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
6+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

Mergi la inceput

am inteles ca albu e in concediu pana pe 5 ianuarie. la cine te duci la eco, corry?

_

6+
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Rica, nu-ti mai face probleme cu dantura.Ai timp sa rezolvi problema.
Eu am fost la eco, azi.
Doctorul nu era, cica pana pe 04.Eu nu am stiut si s-a produs o incurcatura....In cele din urma am facut eco cu dr Munteanu(daca tot eram acolo).Amandoi embrionii au activitate cardiaca 112/113 bpm, dar nu i-am auzit (dupa ce am citit ce ai scris tu, Babyblue, mi-am dat seama ca erau prea mici).
Deci m-am linistit!Am avut si eu prima greata adevrata, azi dim!Fetelor, vreau sa va cer parerea.Ce spuneti daca toata sarcina mi-o supravegheaza Albu(eco, oricum trebuie platite)si sa nasc la un alt spital?
Babyblue, am citit la odisee ca ai avut sangerari si eram curioasa cum te mai simti
Arabella?

Mergi la inceput

felicitari corry!
si eu mi-am facut inainte de sarbatori o eco si se vedea ceva pulsand pe ecran, dar nu se auzea. mie mi-au zis sa astept pana dupa sarbatori sa se auda bine. de abia pe la 8 sapt se aude bine, cand este si indicat sa faci prima ecografie.

eu iau 2 cp de duphaston pe zi, unul seara, unul dim, am lua si 2 cp la 6 ore, apoi la 8 apoi la 12, acum iau 1 cp la 12 ore, mi-a fost frica sa nu fie prea mult. oricum n-am mai sangerat. n=a fost decat o pata maronie pe chilot. insa m-am panicat.

si mai iau utrogestan, 1 ovul dim, 1 ovul seara.
acid folic si magne B6.

sunt satula de ele.

simptome remarcabile nu am. pofte deloc. cel mult de verdeata.
greata am cand si cand, dar ceva subtil. ma ia, ma lasa. dureaza cateva minute, pana la maxim 15 minute. insa dorm ff mult. nu stiu dc de la sarcina.

tu ce simptome ai corry?
in cate sapt esti tu exact?

_

6+

Mergi la inceput

corry, doar dc vrei, iti poti atasa la semnatura in cate sapt esti.:)

eu vreau sa merg la mai multi doctori. ma va vedea si albu si un dr mai tanar care mi-a facut mie histerosalpingografia, ma voi interesa si de altii. o sa nastem prin august, in plina perioada de concedii si nu stiu dc e o idee buna sa te bazezi pe un singur doctor.

la medlife este ff scump sa nasti.cea mai ieftina nastere e in jur de 2000 de euro.

_

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

dar nu sint cam scumpe eco la Medlife?

am vrut sa ma duc la eco la 7 saptamani si era vreo 4 milioane, ca de', mi-o facea in 3D!!!!
ce se putea vedea in 3D pana in 12 saptamani???!!!??? ca sa coste atat?

din cauza asta am ales Sanador, unde mi s-au parut preturi mai decente!

Gabi+26
placenta previa centrala

Mergi la inceput