FIV Dr. ALBU DRAGOS 18
Raspunsuri - Pagina 12
didi32 spune:
Buna Rica, eu incep diphereline abia pe 10 ianuarie, dar sigur ma duc la ei, nu stiu daca pot sa mi le fac singura, mi-e cam groaza sincer. As mai lua si eu ceva in afara de acid folic, dar eu din cate stiu nu am alte probleme in afara de endometrioza, asa ca nu stiu ce-as mai putea lua. Poate combinatia aia de vitamine, oare are ceva daca o iau de capu meu asa? Ma tot gandesc si nu mai fie si altceva ce-as putea face sa ajut si sa ratez momentul.
flo.flo spune:
CRACIUN FERICIT!
Va pup si va imbratisez cu drag pe toate si fie ca toate dorintele voastre sa se implineasca!!! (stim noi care sunt acelea )
rica69 spune:
Didi eu zic ca nu este cazul sa te duci la ei, gandeste-te ca o sa ai de facut inj si dim si seara. Poate pe primele sa le faci acolo si sa iti explice asistenta cum sa ti le faci singurica. Acceseaza pe youtube gasesti demonstratii si acolo. Este simplu f simplu.
Daca nu ai pentru ce lua alte medicamente nici nu este cazul sa iei de ce sa iti incarci ficatul degeaba. Mananca sanatos si traieste normal ca pana la urma tot voia lui DD este.
_
Asteptand un ingeras in viata noastra
didi32 spune:
Flo.flo, Craciun Fericit si tie! Si sa ne-auzim numai cu vesti bune!
Rica, sigur o sa ma duc pt primele injectii, habar n-am ce tb sa fac. Eu nici cand fac analize nu ma uit cum intra acul , nu mi-e frica, dar nu pot sa ma uit. Acum daca n-am de lucru, imi fac: macar niste vitamine n-ar tb sa iau? Da stiu, sunt ca o moara stricata
rica69 spune:
Dar nu suni deloc ca o moara stricata, nu ma cunosti pe mine eu sunt mai rau....
Orice te-ai gandi sa iei eu zic ca este bine sa-l intrebi pe dr. Stiu ca dupa ET iti va da sa iei elevit.
_
mirela2 spune:
fetelor Craciun cu bucurii si sanatate!
+35 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
AMR 2-3z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult
babyblue spune:
Craciun Fericit!
Mirela, nastere usoara iti doresc si doi motani frumosi si sanatosi!
Fetelor va urez sarbatori fericite si implinirea tuturor dorintelor, in special aceea de a avea un copil!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
6+
rica69 spune:
Fetele,
Ieri a nascut Mireluta noastra si toti trei sunt bine.
_
corry_28 spune:
Yuhuuu, sa-ti traiasca motaneii, Mirela!
Si tu sa fii sanatoasa pe langa ei
De abia astept sa vad poze cu micutii
Tannoo25, Mirela cred ca a nascut la Filantropia.
Dragele mele, maine merg si eu la eco
Sper sa am numai surprize placute.Doamne, ce emotii am
Arabella si Bayblue, nu vreti sa mai spuneti nimic?Cum va simtiti?
Va pup