FIV Dr. ALBU DRAGOS 18
Raspunsuri - Pagina 15
violeta70 spune:
Mirelush Felicitari! sa va traiasca ingerasii, a fie sanatosi si norocosi!
Rica Doamne-Ajuta sa fie o valoare corecta, ca la un asa AMH......se preconizeaza o reusita.
La fel si tie Lyly_mar
Un An Nou plin de impliniri si bucurii!
Pupici
rica69 spune:
Buna fetelor dragelor,
Corry felicitari pentru inimioare. Arabella tu cand mergi la eco? Ce faci tu acolo mult. Babyblue urmezi si tu dupa sarbatori .
Astazi am fost si noi la dr, nimic nou, dar am reusit sa ajungem si la stomatolog, ce credeti o carie laterala, care nu s-a vazut decat la radiografie, am scos nervul si pe 5 mergem iarasi sa obturam canalul.
De abia astept sa posteze Mire pozici cu bebeii.
_
Asteptand un ingeras in viata noastra
mirela2 spune:
buna fetelor
mercic frumos pt felicitari
am ajuns acasa azi, suntem niste pui cumintei, mancam si facem nani in patuc sa nu le fie de deochi
eu sunt in piuneze, recuperarea e tare grea
daca puteti naste natural........bv voua, cezariana e cumplita
pupici si aveti grija de voi
va tin pumnii sa va dea DD doi puiuti ca ai mei si un golan mare
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
AleDutulescu spune:
Buna fetele!
ma primiti si pe mine printre voi?
pe 11 ian am programare la dr albu si imi doresc din tot sufletul sa incep tratamentul pentru FIV 3. sunt sigura ca Domnul ma va ajuta de data asta.
tannoo25 spune:
mirela, felicitari pentru bebei; sa fie sanatosi; asemenea si tu ;
si recuperare rapida
rica69 spune:
BRAVO Mirela!
Recuperare rapida si bebei mancaciosi si cuminti.
AleDutulescu bine ai venit si sa stai cat mai putin pe aici. Bafta multa.
Poate ne trage si pe noi Mireluta dupa ea.
_
Asteptand un ingeras in viata noastra
AleDutulescu spune:
asa sa te auda Dumnezeu, sa avem si noi doua liniute in 2011. :D
cum este dr Albu? eu am aflat doar lucruri bune despre el si vreau sa cred ca este exact asa cum l-au descris fetele. calm, atent si profi.
liana.berbec spune:
Mirela,
Felicitari, draga mamica. Sa-ti traiasca puii, sa fie sanatosi si sa-ti aduca zambetul pe buze zi de zi. Nu am prins in urma firul dar ma intorc sa citesc acum. Suntem mamici de decembrie amandoua. .
babyblue spune:
mirela, bravo scumpo! sa ti traiasca motanii sa creasca mari,mari!
odihneste te, stai in pat,tu sigur trebuie sa te recuperezi acum..cred ca esti f f obosita!
aledutulescu, bine ai venit! iti urez ca fiv 3 sa fie cel norocos.
dr. albu este un om calm si profi. ca despre orice doctor parerile sunt impartite in functie de reusitele fiecaruia.
eu de ex, nu am reusit cu el nici FIV, nici Inseminarea. dar mirela, corry, arabela, lumi si poate multe alte fete au reusit.
mai depinde de organismul fiecaruia, de prb fiecaruia si de Doamne Doamne. Iti tin pumnii!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
6+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.