Buburuze de Ian-feb 2011 - HAI MADA, ZUMZU !(143)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

BEBELUSI, da-ne adresa mama, sa sarim pe ele! Adunarea, dar! Si-asa m-am facut eu mai certareata, unde zice? Ce zice? Las` pe mine!
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Aaa...sa va spun: maine daca ma simt bine, vreau sa ma rostogolesc pana la coafor sa ma tund si sa ma aranjez un pic si sa bag si o manichiura, sa o vada bebelina pe mami frumoasa din prima, asa

_
BB e deja pe drum
Roxana 36+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

am gasit clubul moralistelor:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159429

_
BB e deja pe drum
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

BEBELUSI, da-le pace! Atat pot ele.Pai dupa mine ar trebui sa dea cu pietre si chiar ziceam ca poate vb in ceas rau ca ii ziceam unei prietene ca asa m-am saturat sa fiu gravida . Si asta numai din cauza interdictiilor si a faptului ca sunt toata umflata... Dar cand ma gandesc la Doloress parca tot ii mai bine in formula asta 2 in 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ce dragute sunteti fetelor, va multumesc mult

Ma duc sa dorm un pic ca sunt franta

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 36 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

multumesc mult fetelor pt raspunsuri!
o sa intreb pe dr ce zice, cum trebuie la filantropia.
deci in principiu imi ajung pt maternitate, dar nu pt toata perioada. asa am inteles, si asa ma gandeam si eu
in cazul asta imi mai fac, si apoi trec pe din alea strong tot de la ei, ca mi-a placut cate au, pt orice.. "situatie"

ma duc si eu sa ma enervez pe topicul ala, ca si-asa parca azi nu imi smulsesem par destul din crestet

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 30s
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Multumim Loutzy pt capitol! Sa fie cu noroc!

Patricia incearca sa nu iei personal! Nu e vb de tine sau de altcineva in sit da..cu 2-4 zile acolo...dar eu recunosc ca mi s epare aiurea sa faci cu 2 sapt de ex....cum am vazut ca zicea dna dr. aia, pe care o cunosc drept Dna CEzariana. Nu stiu, e parerea mea si mai recunosc ca in locul mamicilor astea nu stiu ce as face. Oricum, nu e vb de cateva zile, cume cazul tau..ia nu supara tu pe bebe d ela burtica, ok??

Mai, m-a zapacit bebelu cu fruti fresu....eu nu beam acuarele d eastea..doar cu cola o mai comiteam..acum cine se lafaie cu o sticla de fruti fresh de grefe?????

Aaaa.mie mi-a zis dr. ca alea sunt intepaturi in pasarica direct, nu in col, si c anu necesita repaus sau alte chestii; pe mine ma sperie, si eu am de astea + un cap d efifi infipt in col.

Mireal tu vrei bataitza????
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Mai, m-a zapacit bebelu cu fruti fresu....eu nu beam acuarele d eastea..doar cu cola o mai comiteam..acum cine se lafaie cu o sticla de fruti fresh de grefe?????

Ce tare esti!! acuarele!!! Nici eu nu beau sa ma bati...dar vad ca tu nu te-ai abtinut pana la urma!

Gabi,mama, ce fel de sagetatoare esti tu de sari ca un cocosel? Ca noi suntem mai asa...domoale..pacifiste..

Patricia, da-le incolo de tzatze...asta stie sa faca toata lumea: sa dea din gura!
waw, ideea cu coaforul e buna...o iau in considerare

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 30+

Mergi la inceput

Intrebare pt fetele care nasc in sectorul 1: declararea nasterii se face la Oficiul Starii Civile, adica acolo pe Bd Maresal Averescu? Inainte erau toate - primarie, stare civila - pe Banu Manta si era mai clar...acu primaria e aici pe DN1 si eu i-am tot zis sotului ca la primarie tre sa mearga, dar acu m-a strafulgerat inspiratia si am impresia ca tre sa mearga pe averescu..Voi cum stiti?

_
BB e deja pe drum
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Mai Bebelusi, lasa-le incolo de tzatze! ca se baga ele in seama pe la o multime de subiecte. Is experte in orice!!
M-am mai enervat eu o data asa, citind nush ce subiect!!Dar m-am lasat de ,,sportul''asta, ca-mi dadea ulcer pana la urma!!
Buna cartea aia de pe mail, nu stiu cine a trimis-o!!
Asa e, nasterea e naturala.O autoare de aici dadea ex (in loc de cel cu defecatia) sexul. Adica atunci cand iti vine orgasmul, sa fugi repede la spital (cine a citi, stie despre ce vorbesc, nu-s nebuna,zau!)

37 KRISTIAN
AMR ? pana la sosirea vikingului

Mergi la inceput