Buburuze de Ian-feb 2011 - HAI MADA, ZUMZU !(143)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

foxy nush ce o sa le fac apoi, dar imi stateau pe creier acum

intepaturi in zona colului n am, dureri inghinale am, o sa l intreb maine pe doftor de la ce sunt, saracu uterul meu, cat s o mai intinde el?

+34 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 11z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

fetelor, nu mi-ati zis, daca imi iau tampoanele pt lauzie (gen cele de la Natracare), mai trebuie sa-mi fac si din vata + comprese?

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 30s
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ziki

fetelor, nu mi-ati zis, daca imi iau tampoanele pt lauzie (gen cele de la Natracare), mai trebuie sa-mi fac si din vata + comprese?

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 30s
felix

ziki, pai 20 sau cate ai spus ca ai de la natracare sunt pistol cu apa....le folosesti in 2-3 zile.

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Acesta va fi primul meu post nemoderat ...ma bucur sa va cunosc pe toate si cel mai mult ma bucur ca m-ati primit alaturi de voi chiar daca m am alaturat atat de tarziu. la toate burticile si sa avem bebei sanatosi

31+ viitoare mamica de Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor ma bucur ca va plac pozele, faceti-va si voi, este o amintire de neuitat, va recomand la toate. Ei de la sarcina trecuta nu am decat cateva facute de mine dar nu se compara.

Tunde m-ai dat gata cu jeturile, astia sunt nebuni

Tunde sa vezi ce m-a olalait aia ce mi-a facut pozele, ca sigur e bine bebe, ca nu a mai vazut burta ca a mea de mica, adevaru-i ca am luat doar 10-11 kg, dar jur ca am mancat ca sparta, si numai prostii, naiba stie, ca data trecuta am pus 24 de kg

Lucia felicitari pentru cumparaturi, eu mai am asa multe de luat....

Abramburika draga mea, sa ai grija de tine

Fetelkor eu sunt asa dezamagita de tot si de toate, am vazut un subiect aici pe DC in care se discuta problema pus ad e mine la tv cu nasterea mai devreme (bineinteles nu se stie ca e vb de mine), si fetelor, sunt asa de blamata.....de zici ca fac copii ptr bani si zici ca vreau sa nasc cu o luna mai devreme, in loc de cateva zile, adica la 38 de saptamani si tot asa, de unde fetelor atata rautate????????????

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 36 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Bebelusi si eu am aceiasi problema am burtica foarte mica, cu geaca de iarna pe mine care e putin mai larga nici nu se vede ca sunt gravida...ma si intreb unde are bebe loc...dar din moment ce doctori au zis ca bebei sunt ok eu zic sa nu ne facem prea multe griji

31+ viitoare mamica de Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

patricia nu baga in seama rautatile. multe vorbesc sa se afle in treaba. tu, familia si dr stiti cel mai bine cum trebuie sa procedati.
am patit si eu odata ceva asemanator si asa m-am consumat pana mi-am dat seama ca sunt nebuna sa bag in seama toate vorbele rele...

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Hai mai Patricia, sa ma lase toti lupii astia moralisti...ca din gura stim sa dam cu totii...Dr mea mi-a povestit ca e omor acum la cezariene, unele vor chiar cu mult inainte de termen si medicii nu prea accepta. Azi am fost la Medlife si imi spunea anestezista la fel, ca in a doua jumatate a lunii decembrie e plin pe acolo, ca toata lumea se inghesuie de cand cu legea asta. Evident ca daca ar fi o perioada foarte mare pana la termen, nimeni nu s-ar risca (sau cel putin asa ar fi normal), dar cand e diferenta de 3-4 zile acolo ar fi chiar culmea.
Uite, eu am termen la inceputul lunii ianuarie. Dr mea sustine ca nu ma mai tine colul si ca o sa vina lejer inainte de finalul anului. Eu oricum mi-am luat o marja, si am vorbit cu dr ca, in situatia in care totusi nu va iesi singurica, sa imi provoace travaliul pe 29 sau 30 dec. Sincer, chiar mi se pare aiurea sa nu beneficiezi de asta pentru cateva zile in plus...
Evident, daca nu ai DPN in perioada asta sau nu esti deloc insarcinata, este usor sa vorbesti. In situatia asta insa, iti garantez ca multe ar gandi altfel!
Nu mai pune si tu la suflet toate balariile tuturor sfintelor care nu stiu decat sa arunce cu pietre! (ia baga si la mine un PM cu link-ul de la subiectul ala, sa ma enervez si eu!)

_
BB e deja pe drum
Roxana 36+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

FELICITARI CODRUTZA SI CARMEN
MULTA SANATATE SI VOUA SI BEBELINELOR!!!

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 35+ Theodor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Ziki, teroretic nu mai trebuie, dar depinde si ce "debit" ai...Cel mai bine este sa vorbesti la maternitatea sau cu medicul unde vei naste. Pt ca sunt si maternitati care cer neaparat tampoane d-astea facute manual, din vata si fasa de tifon.

_
BB e deja pe drum
Roxana 36+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput