Licurici de ian-feb 2009 Felicitari Carmen!!
Raspunsuri - Pagina 3
ada_coman spune:
Dark, Andreea multumim frumos! 
![]()
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
iuliacris spune:
Wow Ada, ce trio formidabil faceti voi fetele
!Imi place cu cata dezinvoltura a mers Karina sa-si ia cadoulde la Mos Craciun!
Patricia, asa gravidutza mai rar, era si pacat sa nu faci poze la cat de bine arati! Iar Vladut e SUPERB, e nemaipomenita poza!
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla
iuliacris spune:
Lisa draga,nici nu-i rau daca abia acum a inceput Ana cu chestii de-alea de tocat nervii...pitica mea de vreo lunii mi-i franjureaza. Ieri am fost sa cumpar ornamente de Craciun, dezastru, n-am putut s-o pun in shopping cart, a inceput sa urle si sa-si tina picioarele intepenite sa n-o pot pune. Ce a urmat a fost fuga prin magazin dupa ea, ce sa pot alege globuri, am luat asa din zbor cateva.
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla
ada_coman spune:
Iulia
Sunt tare mandra de ele! 
Mamica de
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
anna-mama spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ada_coman Iulia Sunt tare mandra de ele! ![]() Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008 Daria Karina POZE www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU |
Ada, sigur nu esi mamica de doi ingerasi? Sunt tare frumoase printesele tale, arata ca ingerasii din picturi
Ai de ce sa te mandresti! 
de steluta norocoasa (09.02.2009)e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Carmen, felicitari! Ai o fetita tare lunga
Refacere usoara si bebelina mancacioasa si cumintica 
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
CADIA spune:
| citat din mesajul lui flowerbee Cadia, cand am citit despre faptul ca printesa mica nu a luat in greutate decat 400 g, parca m-am vazut pe mine in urma cu aproape 2 ani. Si Ale tot la fel a fost, in prima luna a luat in jur de 400 g, cu tot cu pierderea fiziologica. Eram disperata, dar nu am renuntat la alaptat. Ia-o incet, da-i san cand vrea, daca nu vrea, nu o lasa mai mult de 3 ore fara papa. Mulgete-te si da-i lapticul cu biberoane Dr. Brown's pentru ca au supapa contra intrarii aerului si gaura fff mica si puiuta o sa creasca. Insa pune-o mai intai la san si apoi da-i completarea cu biberonul. Succes! Pupa fetele si sa dea Domnul sa fie sanatoase si sa creasca frumos! |
CADIA spune:
| citat din mesajul lui flowerbee Cadia, cand am citit despre faptul ca printesa mica nu a luat in greutate decat 400 g, parca m-am vazut pe mine in urma cu aproape 2 ani. Si Ale tot la fel a fost, in prima luna a luat in jur de 400 g, cu tot cu pierderea fiziologica. Eram disperata, dar nu am renuntat la alaptat. Ia-o incet, da-i san cand vrea, daca nu vrea, nu o lasa mai mult de 3 ore fara papa. Mulgete-te si da-i lapticul cu biberoane Dr. Brown's pentru ca au supapa contra intrarii aerului si gaura fff mica si puiuta o sa creasca. Insa pune-o mai intai la san si apoi da-i completarea cu biberonul. Succes! Pupa fetele si sa dea Domnul sa fie sanatoase si sa creasca frumos! |
I-am dat pana cum vreo 3 mese cu linguritza si cu Avent, dupa ce a supt la san.O sa caut si biberoane Dr. B.

Are colici rau de tot

ada_coman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anna-mama
Ada, sigur nu esi mamica de doi ingerasi? Sunt tare frumoase printesele tale, arata ca ingerasii din picturi Ai de ce sa te mandresti! ![]() de steluta norocoasa (09.02.2009)e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR |
Multumesc frumos Anna!

Mamica de
Karina-Nicole 29.12.2008 Daria
Karina
POZE
ada_coman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui CADIA
I-am dat pana cum vreo 3 mese cu linguritza si cu Avent, dupa ce a supt la san.O sa caut si biberoane Dr. B. ![]() ![]() ![]() Are colici rau de tot ![]() ![]() ![]() Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse (27.01.2009) si broscutza Eliza Violeta (16.11.2010). |
Da-i picaturi pt colici, nu o lasa sa se chinuie. Asta mica a mea manca de rupea si avea colici la greu. Ii puneam sabsimplex la fiecare biberon (ca nu s-a saturat niciodata doar cu san), apoi i-am mai dat debridad, ColicBaby...Dar cred ca stii si tu. Hai multa bafta, trece ea si perioada asta.

Mamica de
Karina-Nicole 29.12.2008 Daria
Karina
POZE