Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***283***
Raspunsuri - Pagina 21
mireal spune:
Buna dimineata,M-am delectat cu pozele de la munte,ma bucur ca v-ati simtit bine si v-ati distrat.Mi-a placut mult de Ada,astept si eu sa conversez cu Theo.Geanina, ai grija cu tusea, noi am avut laringita, dupa aceea am tusit vreo 2 saptamani si am facut bronsita.Si noua ne-a zis ca o sa mai tuseasca o perioada dupa laringita.Ina, eu i-am luat plastilina, un trenulet cu sine si un troller cars cu bormasina.Daca ar fi fost dupa mine nu m-as mai fi oprit, dar ma tempereaza sotul.
Gianina34 spune:
buna dimineata,
noi am avut o noapte tusitoare asa ca astazi avem programare la dr si suntem nevoite sa spunem pas la serbare
mamicile cu bebelusi bolnaviori, ce spuneti, ne intalnim si noi dupa ce trece valul asta de boala?
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni
Gianina34 spune:
mireal -bronsita cu ce ati tratat-o?
bianca - in loc de medrol nu ar merge niste aerosoli cu dexametazona?
in spital cu dexametazona am vazut ca-i trateaza (pe langa altele...)
Gianina34 spune:
excursionistele ca ne-au adus si noua un pic de aer de munte (+relaxare si rasete)
nu am apucat sa ma bucur de poze - ma voi delecta mai incolo un pic
am admirat-o doar pe ada deocamdata si am arat-o si colegilor mei sa vada toti "mostra" de ghiocel frumos/vorbaret/cantaret
![]()
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui inapreda Si Ian a luat o data Ceclor. Sa va faceti bine ![]() Merci pentru lamuririle legate de scaunel. Voi ce-i luati/ati luat lui Vladimir? Sint stresata cu cadoul pentru ca e ultima zi in care pot comanda si sa fiu sigura ca ajunge in timp util. Din Bistrita nu am ce sa-i cumpar.
Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian |
Pai i-am luat asa
http://picasaweb.google.com/100786941598598734721/Decembrie2010?authkey=Gv1sRgCKaAxNnCxbyjDQ#5553039208395476466 (asta e din Auchan 40 ron)
http://www. mothercare.com/Mothercare-Penguin-Counting-Bank/dp/B003V8YRNE/ref=sr_11_1/279-4128902-6546832?_encoding=UTF8&mcb=core (asta a fost 5 lire)
http://www. mothercare.com/gp/search/ref=sr/279-4128902-6546832?Action=submit&rh=n%3A42764041&field-keywords=elephant+vplay&x=0&y=0 (pe asta am dat 20 de lire)
http://www. mothercare.com/Early-Learning-Centre-Monkey-Business/dp/B0044SC3BI/ref=sr_11_1/279-4128902-6546832?_encoding=UTF8&mcb=core
cele de la mothercare au fost comandate de prin noiembrie
Ilinca_M. spune:
Tufete, de "bine" ce am dormit m-am trezit cu gatu' stramb, is tzapana, nu pot sa-mi las capul pe spate, nu pot sa-l intorc decat spre dreapta, de incerc spre stanga ma fulgera o durere de urlu...parca-s impaiata!!! L-am pus pe huzband sa-mi faca masas, da' geaba! Is curioasa in cat timp imi revin
M-am delectat cu povesti le de Moeciu, ahhh, le-am savurat pe toate, am si intrat in atmosfera cu fiecare cuvintel citit...Daca-i asa misto acolo, am putea sa..."repetir", mai la primavara-vara-toamna?...
Si pentru mine a fost o surpriza David, ma uitam la poze si dintr-o data zic:"mai, dar cine-i "buclishoare" asta asa suav?
" si cand colo vad ca-i Big Boss!
Acum m-am uitat si la filmuletul cu Ada, incredibil de precoce mi se pare, fata asta are o inteligentza logica si verbala iesite din comun
Inapreda, asa-s si io cu curatenia, ce bine ca n-o sa aiba Ian asteptari de la Phiphi "ca la mama acasa", adica tras mobile, frecat geamuri, scos covoare etc
. Io fac exact ca de obicei: aspirat, sters praf, spalat baie/ bucatarie.
Jucarii n-am ce ma uita la ele, ca nu mai pot fi prinse-n buget; sper ca mai avem pe carduri bani de brad, ca pentru mine ala-i singurul "must have" de Craciun
. Ca in rest am hotarat sa dau banii pe niste platouri de catering, pur si simplu n-am chef sa intorc bucataria pe dos, sa m-agit, sa fac sa dreg...si sa nici nu-mi placa rezultatul.
Monnvas, m-ai omorat cu placinta de praz: da' ziceti-mi ce foi sa iau, ca eu nici nu stiu unde sa ma uit in magazin...ce sa scrie pe ele, "foi de placinta" sau ce?
Si de care branza se pune: dulce, de vaci/ de oaie/ de capra/ de burduf?...Lumineaza-ma ca abia astept sa fac si eu retzeta!
Nu mai stiu ce vroiam sa zic, ma duc sa incerc sa-mi destzelenesc gatul

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Ilinca_M. spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
Foile le faci cum le stii - sau le cumperi, daca n-ai chef sa prestezi. Io le-am facut, da' mi-a luat cam mult. Umplutura: Tai rondele 1 kil de praz (dupa ce-l cureti ramane mai putin), oparesti, pui la calit cu inca juma' de kil de ceapa, amesteci cu branza (io am pus vreo juma de kil, merge si mai mult), 4-6 oua si mirodenii (io am pus neshte buruieni, cred ca busuioc, sare si piper), bagi intre foi si trantesti la cuptor vreun ceas. Pare complicat la prima vedere, da' nu-i, la mine mai mult a durat intinsu' foilor. CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Stai asa ca-mi trebuie lamuriri suplimentare:
- amesteci cu branza unde? in vasul in care calesti? bagi si branza cat e pe foc si-o calesti si pe ea?!
- iarasi: oualellelele cand le pun si cum? le sparg si le pun in amestec sau le bat intai ca la omleta? si totul pe focul unde se calesc sau "after"?
Help, ca-mi ploo-n gura.
(eu am ramas singura rece si neatinsa la inima de carnatzii fierti in moare?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
mireal spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 mireal -bronsita cu ce ati tratat-o?bianca - in loc de medrol nu ar merge niste aerosoli cu dexametazona?in spital cu dexametazona am vazut ca-i trateaza (pe langa altele...)Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si opt luni |
simplyana_m spune:
Salut!
Ce frumos a fost la Moeciu!

Ada e mortala cu "mos craciun cu plete dalbe"!
Multa sanatate bolnaviorilor! Vladimir, Izia, Teona, Micsunica, 

De Pisilinca ce mai stiti, e ok?
Kea, da, ala e acuadudalu' nost'!
La noi a venit mosu deja, ca m-a prins Broscu' in fapt:
bebeplanet.ro/categorie/Jucarii-pentru-copii/Auto---Moto/produs/Feber---Moto-Feber-1/7,57,2793,detalii.bebe
chicco.es/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/172/art/00060013000040/Default.aspx
vtech.es/index.php?art=48&th=460 - asta l-am luat mai mult sa mai invat eu spaniola
, ca era doar 12 euroi.
Si o papusa Pocoyo de care e nedespartit : http://lucamic.blogspot.com/2010/12/nani-cu-pocoyo.html , si niste hainute, ca am dat o tura prin H&M si mi s-au lipit de mana
.
Fericire mare pe capul lui!
Cu scaunul fara spatar zic la fel ca Bianca, l-ati vazut pe Luca cum sta si deseneaza pe taburet, fara probleme, ba chiar e mai fain de escaladat in genunchi, pe burta, etc.
http://www.lucamic.blogspot.com/
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Apoi la Anaan parca am descoperit ceva nou. Stiam ca are umor, da' am gasit si "pishcatura", ironie de-aia fin dozata si nerautacioasa, ca la Madi, replica aia amuzanta, spontana si totodata ascutita. Mi-a placut calmul cu care gestionau amandoi situatiile de criza: Andrei urla, Ana si Horatiu il luau, il consolau, dar niciodata nu s-au plans de copil, doar faceau haz de necaz. CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Monnvas, merci de prezentarea pozitiva
, dar sa stii ca la un moment dat nu mai aveam putere de haz de necaz, imi venea sa ma tot duc brambura sus, sus, sus la munte susDaca il duceam in camera, isi recapata buna dispozitie, dar auzea copiii jos si voia la ei, era tot calare pe usa, deci nici statul in camera nu era o solutie...of,of...