Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***283***
Raspunsuri - Pagina 20
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Injineru’ e fain si dezinvolt, a venit in vizita la Ada sperioasa si nu a avut nici o treaba, si-a desfacut niste mandarine, a aruncat cojile si a plecat !! |
Da, si Ada stramba din nas la "mizeie"
A fost oripilata de manierele lui fiu-meu.Tot din capitolul "maniere": la masa l-a apucat pe fiu-meu aruncatul cu mancare. Si numai in capul lui David nimerea...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Anaan Ma duc si eu la , poate reusesc sa-mi culc si copilul, care acum isi plimba caruciorul prin casa , ala de jucarie.Va las o intrebare: ce fel de brad faceti? Olga, fa-i, te rog, o poza bradului, ca poate ma inspir Va pup! ![]() ![]() |
Noi inca mai avem bradul de anul trecut (in ghiveci), pun numai globuri rosii de plastic sau textile, ca ati vazut de ce tratamente dure beneficiaza.
Si-s datoare cu o explicatie: toti copiii se jucau cu jucariile, stateau la masuta, pe caluti, la brad, numai al meu dadea ture, alerga in jurul barului si cand vedea ca ma asez la masa ma lua de mana "mami, dos" = jos si "mami, bau". Si ture, ture, ture...
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Anaan spune:
Chiar ca a facut nenumarate ture!!! Nu l-am vazut deloc stand pe undeva...nu ma mir ca ai silueta pe care o ai, ca tu faci sport indrumata de un profesionist!![]()

Anaan spune:
Ce mi se pare sod e ca si tu, si Marius pareti tare calmi, iar Cristi e energia intruchipata.
Fiu-meu, de cand ne-am intors, e tot o veselie. N-a plans un strop...probabil isi pastreaza plansetele pentru calatorii si pentru stricat reputatia in public. Azi ne-am jucat in zapada prin curte, radea si chiuia din toti rarunchii. Cine sa-l mai stie?!
Ma pun la somn, ca ar cam fi cazul!
Pupez gasca.

Monnvas spune:
Ana, pai sa stii ca amandoi suntem cam statici, iar piticul e... cocktail cu vitamine.
Sunt multe faze de povestit. Da' ar trebui sa iau si eu gasca pe rand.
Cu Novuselu am avut pana acum o relatie telefonica
dar mi s-a parut asa firesc sa o vad live, sa povestim ca la telefon, ca abia amu' m-am prins ca de fapt e prima data cand stam la povesti face 2 face. Pisi mi s-a parut un tip f cumsecade, cu f mult bun-simt si rabdare. Iar Ada m-a distrat cum se uita cu sila la cojile de mandarina aruncate de injiner prin pat si arata scarbita "mizeie" 
Apoi la Anaan parca am descoperit ceva nou. Stiam ca are umor, da' am gasit si "pishcatura", ironie de-aia fin dozata si nerautacioasa, ca la Madi, replica aia amuzanta, spontana si totodata ascutita. Mi-a placut calmul cu care gestionau amandoi situatiile de criza: Andrei urla, Ana si Horatiu il luau, il consolau, dar niciodata nu s-au plans de copil, doar faceau haz de necaz.
Iarasi first encounter cu Gina, care e mamica dedicata, mi-a placut ca s-a adaptat mereu cerintelor Calinului. Care e chiar baiat mare, si la dimensiuni, si la comportament. Statea pe scaunul de oameni mari si manca singur cu furculita...
Pe David nu l-am recunoscut din prima. Unde-s sunculitele? Si de unde buclele?? Are niste trasaturi din ce in ce mai fine si gesturi de copil mare. Iar Olga si Cristi sunt sufletul petrecerii, au in sange buna dispozitie, stiu sa o creeze si sa o intretina.
De Madi&co sincer ma simt cel mai aproape temperamental. Dupa ce au gustat placinta, imi zice Madi: "Ce facusi, fata, adusesi placinta?"
ca sa nu uit dulcele grai de bashtina. Adela este foarte cuminte si destul de independenta, adica isi vede de treaba, daca vrea ceva se autoserveste, n-are complexe.
Cu Pisikii am stat mai mult la povesti, ca doar ne-au adus cu masina. Asteptam factura pt spalat masina, ca am reusit sa le redecoram husele. La ei imi place cel mai mult simbioza, adica vezi din fiece gest ca se iubesc mult si fac totul impreuna. Iar Ana l-a topit pe socrelu', care s-a jucat cu ea in masina, s-au tinut de mana peste capul meu. Si a fost tare: cand am plecat de la Moeciu, injineru' era rupt si voia sa doarma. Cand inchidea ochii, incepea Ana cate o fraza in japoneza si injineru' se trezea si urla. Tacea Ana, asta micu' inchidea ochii, iar zicea Ana cateva cuvinte in japoneza, iar se trezea gandacul. Imi venea s-o mananc cat de scumpa era si cum tot voia sa se joace cu piticu' meu.
Pe Marius l-a mai cucerit si Gazulina cu ochii ei albastri si cu falcutele alea numai bune de pupat. Iar injineru' a invatat lectia: a primit o palma de la Gaza, s-a invatat minte si dup-aia nici poveste sa mai incerce sa-i ia jucariile, o ocolea de la distanta
Gazele mari sunt si ele ingrediente necesare pentru orice petrecere, au mereu cate o poveste, cate un subiect de conversatie, cate o idee, au imaginatie... La focul de tabara subiectul principal a fost: cum o sa fie peste cativa ani. Si tatii de fete au fost cei mai vocali. Si, vorba Gazului: un tata care a fst mai cuminte in adolescenta sta linistit, ca nu-i da prin cap ce se poate intampla, dar unul care si-a trait adolescenta din plin... stie
Iar Gaza mare - foarte pe faza la jocuri, a organizat bine echipa si pe mine una concluziile/conventiile stabilite m-au ajutat cand am ajuns la "match point".
Pe mine m-a impresionat Maia ce sigura pe ea, ce independenta, ce matura e. Si ea turuie o gramada, nu se sperie de nimic. Iar Saby si Adi sunt mereu veseli si disponibili, ii faceau groapa cu furnici, se vede ca se ocupa muult de Maia. Si, iarasi, se vede ca ati umblat mult cu ea, nu e speriata de nou, de necunoscut.
Iar cuplul Ela&Dan e iarasi f amuzant, Dan e ceva mai extrovertit, Ela mai discreta, dar amandoi se pricep la jocuri si mai ales la mima.
Chiar, cum pisici, mie nu mi-a picat nimic de mimat... Io cu desenul...
Hai ca ma bag si eu la somn. Noapte buna!
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
Inca una si ma duc.
Azi am fost la serbarea de Craciun de la serviciu. Piticul meu era asa de speriat de Mos, ca nici nu se uita in directia aia. Asa ca pe anul asta am incheiat-o cu serbarile. Maine oricum nu veneam, din alte motive; pe de o parte imi pare rau ca nu ma vad cu voi, pe de alta nu vreau sa viseze asta micu' bestii polare cu costum rosu.
Nuapte buna, cum zic arabetzii mei![]()
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Floric spune:
Buna dimineata fetele. Bine ati venit excursionistelor! Am studiat intens...Concluzia: Se pare ca e cea mai tare intalnire de pana acum. Daca gresesc va rog sa ma iertati. Poate ca din cauza Moshului, poate din cauza zapezii, peisajului...In fine, ma minunez de fiecare data. Iar descrierile participantilor sunt mai ceva ca telenovelele...
Ma bucur pentru voi.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Bianca2503 spune:
Neata,
de abia ma mai lasa Vladimir sa scriu, ca imi inchide laptopul.
Luam Ceclor ca Medrolul ala e atat de rau la gust ca mi s-afacut mie greata si mi-a venit sa vomit (eu gust tot).
Vazut poze, admirat copii care au crescut si era sa nu il recunosc pe David.
Fetele cu cadouri, nu va speriati de scaunul fara spatar. Vladimir are pentru reprezentatiile la tobe si nu cade de pe el. Daca se catara ei singuri pe tobogane si scari chiar credeti ca o sa mai cada pe spate de pe un scaun?
Luati cu incredere.
inapreda spune:
Hola cucuiete,
Las cafea, in special pentru insomniace cu chef de forumit si copii umblatori in miez de noapte
si tarta cu mere monti pentru toata gashca.
Ma numar printre ele, din pacate
si mi-e ciuda ca ma simt neputincioasa cind e vorba de "programul" de somn al lui Ian. Acum inca doarme. Binevoitorii imi spun sa-l trezesc la 7, dar jur ca nu pot. Nu inteleg de unde si pina unde schimbarea asta. Ian la ora 21 parca ar fi baut 3 Red Bull-uri. Sint putin ingrijorata, mai ales ca nu stiu cum sa remediez situatia.
Azi sint ca si ieri: cu chef de munca ioc
As sta numai in pat sa hibernez. Mai e cineva care nu spala geamuri de Sarbatori?
S-a autosesizat ieri nevasta lui socru meu dar i-am taiat elanul muncitoresc ca n-avea chef sa-mi scoata ochii in Ajun cu ajutoarele de care beneficiez ca o duamna ce sint 
De curatenie nu m-am apucat. Adica, na, am facut ordine in toate dulapurile din bucatarie si sa stiti ca am muuuuuuulte si aseara am sortat si aranjat jucarii sa facem loc celor noi 

La capitolul asta, cred ca-l pun pe Jambo sa aspire si sa spele pe jos, io fac baia si aerisesc
si gata curatenia! ![]()
No, las cisterna si merg sa ma spal pe dinti.
O zi minunata. 
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian
inapreda spune:
Si Ian a luat o data Ceclor. Sa va faceti bine 
Merci pentru lamuririle legate de scaunel.
Voi ce-i luati/ati luat lui Vladimir?
Sint stresata cu cadoul pentru ca e ultima zi in care pot comanda si sa fiu sigura ca ajunge in timp util.
Din Bistrita nu am ce sa-i cumpar. ![]()
| citat din mesajul lui Bianca2503 Neata, de abia ma mai lasa Vladimir sa scriu, ca imi inchide laptopul. Luam Ceclor ca Medrolul ala e atat de rau la gust ca mi s-afacut mie greata si mi-a venit sa vomit (eu gust tot). Vazut poze, admirat copii care au crescut si era sa nu il recunosc pe David. Fetele cu cadouri, nu va speriati de scaunul fara spatar. Vladimir are pentru reprezentatiile la tobe si nu cade de pe el. Daca se catara ei singuri pe tobogane si scari chiar credeti ca o sa mai cada pe spate de pe un scaun? Luati cu incredere. |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

, poate reusesc sa-mi culc si copilul, care acum isi plimba caruciorul prin casa