Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***283***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ce descrieri frumoase ati facut

Ada este foarte tare cum vorbeste si intelege tot Se uita David la filmulet si zice Ae aratand spre Alexandra. Copilul asta al meu numai codificat vorbeste. Noua achizitie caremi se parefoarte tare este cum zice el la "acasa"..."caca". De fapt zice acaca dar "a"-ul se aude f incet. Si la caca zice "dai-dai" Trebuie sa-i fac un dictionar explicativ

Simina foarte frumos bradul. Si noi l-am facut in seara asta si a iesit asa de fain si de haios, imi place tare mult. David se tot minuneaza si aplauda cand il vede, ii place la nebunie. Ne-am distrat tare in seara asta caci ne punea sa cantam si sa aplaudam Am facut bradul numai cu jucarii, fara nici un globulet. A iesit

Bradul l-am pus, dar in casa este un jeg... Si nici nu prea am nici o portita libera sa fac curatenie. Maine dimineata am shoping, apoi de la 12 mergem la spital sa dam cadouri, iar de la 6 serbarea. Si asa se duce ziua.

Ina faine jucarii ai gasit. Eu am insa o problema...nu mai suport jucariile. Mi se pare ca David are extrem de multe jucarii, de nu mai avem loc de ele. Camera lui mi se pare prea aglomerata si este un mare haos mai mereu. Asa ca astazi i-am luat jucariile si i le-am impartit in 2. O cutie imensa si inca cate ceva jucarii mai mari o sa i le urc maine in pod. Cu siguranta se va bucura peste cateva saptamani cand o sa i le dau si o sa descopere mai bine jucariile care i-au ramas, caci sunt mai aranjate. Poate o sa radeti de mine, dar nu o sa-i iau ceva scump de Craciun, cu maxim de 50 RON. Oricum o sa mai primeasca jucarii.

Fug la culcare caci maine am zi lunga.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Fug la nani ca si miine am o zi grea.
Nu am trimis comanda inca; o sa o fac dimineata telefonic; daca ai sugestii, le primesc cu draga inima.

Noapte buna

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Inca una si ma duc, ca se supara Olga daca ei nu-i zic nimic
Si eu am facut in seara asta aceeasi operatiune: i-am sortat jucariile: o parte le dam, o parte le "ascundem" pentru pe mai tirziu si o parte le folosim acum; si Ian are jenant de multe (majoritatea cumparate ca-mi placeau mie )
Nici eu nu tin neaparat sa-i iau ceva scump; si 3 lei sa coste dar sa fie incintat.Ii mai plac carticelele dar la Bistrita nu gasesc ce caut si nu am figuri in cap In fine, grea problema mai am si eu! Dar, imi aduc aminte ca si anul trecut, desi felurite, cadourile au fost un esec total

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ma duc si eu la, poate reusesc sa-mi culc si copilul, care acum isi plimba caruciorul prin casa, ala de jucarie.

Va las o intrebare: ce fel de brad faceti?

Olga, fa-i, te rog, o poza bradului, ca poate ma inspir

Va pup!

Mergi la inceput

Foarte tari ambele; asa imi aduc aminte si ca e mare fan "apa": s-ar spala non stop cind nu scrie A, la dus mai face puzzle; se joaca cu el si 40 de minute, mutind piesele de pe un perete pe altul si aranjindu-le diferit.
Dar le-ai vazut undeva in Romania?

Gina lu' Ian
Ian

Mergi la inceput

Eu fac unul mic, artificial; il pun in living "cocotzat" pe ceva sa nu ajunga Ian la el; nimic spectaculos pentru ca anul asta nu-mi prea arde de Sarbatori

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ma duc si eu la, poate reusesc sa-mi culc si copilul, care acum isi plimba caruciorul prin casa, ala de jucarie.

Va las o intrebare: ce fel de brad faceti?

Olga, fa-i, te rog, o poza bradului, ca poate ma inspir

Va pup!

Gina lu' Ian
Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Bau! sau Buhuhu!

Ca sa incheiem ziua cum am terminat-o - cu carnati, adica -, cu ce s-a mai diversificat injineru? Dupa pastrama de mistret de saptamana trecuta, acum i-a picat cu tronc o bucata de carnati cu carne de... cerb. A furat-o si alerga cu ea prin casa, striga "papa, papa" si "a mea" si n-a fost chip sa i-o iau. L-am pacalit sa ma hraneasca si pe mine si uite asa i-am lasat numai un desht de carnat. No, ce sa zic, nepot de vanator, n-are gusturi rele...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui adirys21

Monnvas am vazut ca ai facut placinta cu praz...vreau si eu reteta te rog frumos, ca pofteste burtica, chiar nu inteleg ce-i cu poftele astea, sarcina trecuta nu am poftit la nimic.

Foile le faci cum le stii - sau le cumperi, daca n-ai chef sa prestezi. Io le-am facut, da' mi-a luat cam mult.

Umplutura: Tai rondele 1 kil de praz (dupa ce-l cureti ramane mai putin), oparesti, pui la calit cu inca juma' de kil de ceapa, amesteci cu branza (io am pus vreo juma de kil, merge si mai mult), 4-6 oua si mirodenii (io am pus neshte buruieni, cred ca busuioc, sare si piper), bagi intre foi si trantesti la cuptor vreun ceas.
Pare complicat la prima vedere, da' nu-i, la mine mai mult a durat intinsu' foilor.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buhuhu!

Am adormit Gulia! si acum n-am somn...

Foarte buna placinta cu praz monnvasiana, tot familionul meu a apreciat-o.

Ina, nu le-am vazut in Romania, dar dadeam idei, nu si solutii

Acum ma preocupa problema bradului. Eu artificial n-am facut niciodata. Anul trecut am facut unul in ghiveci, pe care l-am plantat ulterior si tare fain este. As opta pentru aceeasi varianta anul asta, mai ales ca Andrei nu l-ar putea rasturna, fiindca e greu si bine ancorat in ghiveciul ala, dar nu gasim nicaieri, asa ca nu stiu ce sa fac.

Mergi la inceput