Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***283***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ina, eu sunt pe aici, dar cu Andreiul inca in actiune. Ce jucarii vrei sa comanzi, ca nu mi-ar prinde rau niste idei?

Mergi la inceput

Hai sa va povestesc faza cea haioasa cu Mada: jucam noi un joc si Mada trebuia sa povesteasca in asa fel despre un obiect, incat noi sa ghicim cuvantul care il denumeste. Echipa cealalta, a baietilor, stia despre ce cuvant era vorba - pistol. Si incepe Mada: " La o incursiune a politiei...", la care toata stirpea masculina prezenta incepe a se tavali pe jos de ras pe motiv ca, vezi Doamne, prea a luat-o de la origini, in loc sa faca pac-pac si gata. A doua zi, Mada explica atitudinea adversarilor nostri: "Ce sa facem daca au mintile prea simple?!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

aici http://www.ookee.ro/order.php vezi cosul meu de cumparaturi;
inca studiez ofeerta; masuta ramine sigur ca al mee e mare artist, scrie merem; eu zic ca va fi pictor, socru' zice ca va fi zugrav

Tu? Ce-i iei Guliei?
Si mie mi-ar prinde bine niste idei pentru ca masuta aceea ar fi cadoul principal si mi-e ca daca dau gres cu ea sa am si ceva de rezerva

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

Mda, tipic madalinesc

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Hai sa va povestesc faza cea haioasa cu Mada: jucam noi un joc si Mada trebuia sa povesteasca in asa fel despre un obiect, incat noi sa ghicim cuvantul care il denumeste. Echipa cealalta, a baietilor, stia despre ce cuvant era vorba - pistol. Si incepe Mada: " La o incursiune a politiei...", la care toata stirpea masculina prezenta incepe a se tavali pe jos de ras pe motiv ca, vezi Doamne, prea a luat-o de la origini, in loc sa faca pac-pac si gata. A doua zi, Mada explica atitudinea adversarilor nostri: "Ce sa facem daca au mintile prea simple?!"

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

Ina, imi apare "cosul dvs este gol". Cred ca numai daca imi trimiti link cu produsul pot sa-l vad.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Da, le-am deschis, masa e mortala; m-au incantat si cariocile de baie. Chestia aia gonflabila nu stiu daca-i mai fascineaza pe ei, pe al meu sigur nu, ca e expert in evadari, dar poate lui Ian ii place. E fain site-ul, ma pun si eu pe aruncat o privire, ca pe asta nu-l stiam.

Mergi la inceput

Da, si mie imi place; dar crezi ca le-ar placea? e potrivita cu virsta lor? scaunelul ala fara spatar e ok pentru ei? etc. etc.

Citat:

Da, le-am deschis, masa e mortala; m-au incantat si cariocile de baie. Chestia aia gonflabila nu stiu daca-i mai fascineaza pe ei, pe al meu sigur nu, ca e expert in evadari, dar poate lui Ian ii place. E fain site-ul, ma pun si eu pe aruncat o privire, ca pe asta nu-l stiam.

Gina lu' Ian
Ian

Mergi la inceput

Scaunelul fara spatar zic ca nu-i chiar potrivit, dar asta n-ar fi o problema, ca ai pune unul cu spatar pana mai creste. De placut, cred ca i-ar placea, daca il pasioneaza desenatul. Pe Andrei nu-l pasioneaza, dar mi-ar placea mie sa dau frau liber talentului la o asa masuta!

Mergi la inceput

Pai ii place sa scrie; ar face asta non-stop; dar scrie pe pereti, mobila, parchet, electrocasnice, gresie, faianta, cearceafuri etc; pe caiete nu prea ii place, pe tabla/tablita/tabloaie iar nu e tare incintat. De aia nu sint sigura; dar nu stiu ce sa-i iau si SA-I PLACA; as vrea sa-l surprind placut pentru ca merita Si, efectiv, nu stiu ce i-ar placea; any idea?

Citat:

Scaunelul fara spatar zic ca nu-i chiar potrivit, dar asta n-ar fi o problema, ca ai pune unul cu spatar pana mai creste. De placut, cred ca i-ar placea, daca il pasioneaza desenatul. Pe Andrei nu-l pasioneaza, dar mi-ar placea mie sa dau frau liber talentului la o asa masuta!

Gina lu' Ian
Ian

Mergi la inceput