Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***283***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Anaan Foarte frumoasa relatare

Spor la calcat...si dupa ce termini poate tragi o fuga si pe la noi

Printesa mea Teona

Mami fericita de printesa Teona si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Fetelor, va rog, nu lasati copiii cu laringita sa dorma singuri!!! Chato, scuze, eu asa am inteles, ca ai pus-o in patul ei, care cred ca e in alta camera decat a voastra. Bianca stiu ca doarme cu Vladimir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!
Nu pot sa raman datoare asa ca povestesc si eu, nu asa plastic si frumos ca predecesoarele mele dar ideile sper sa le transmit:

Pensiunea – asta v-am spus si aseara, zic ca putem sa o punem pe locul 1 la iesirile de pana acum, pe langa atmosfera intima si prietenoasa, personalul amabil, mancarea buna, vinul fiert excellent un mare plus pt locul de joaca amenajat in interior pt copii ca sa nu vorbim si de cel de afara dar care era acoperit de zapada

Participantele – aici au fost spuse déjà atat de multe incat sigur o sa ma repet dar asta..

Incep cu febletea si prietena mea Olga cu care ma bucur de fiecare data cand ma intalnesc si mi se pare ca nu ne-am vazut de ieri cand de fapt a trecut ceva vreme , ma uimeste si ma fascineaza combinatia de frumusete, tinerete, inteligenta, bun simt, charisma , bunatate si prietenie pe care o degaja . Ce mai admir la ea este naturaletea si lipsa aerului de superioritate , ea si cand povesteste de x sau y care sunt pe langa prietenii ei si vedete cunoscute nu o face in asa fel incat sa te simti tu prost sau ca sa iasa ea in evidenta, nuuu, la fel si cand vine vorba de alte chestiuni existentiale, adica nu afiseaza aroganta care-i caracterizeaza pe unii oameni instariti care se simt jigniti daca nu recunosti brand-ul pantalonilor pe care-I poarta copilul lor si crezi ca i-a luat ca si tine din Real
David pare asa schimbat tare imi place noua lui freza si atitudinea, de cand merge la gradi e schimbat in bine ; Chiti e o frumoasa si inteligenta domnisoara, indragostita pe deasupra careia ii multumim pt entertaimentul picilor

De Anaan, ce sa mai zic, m-a cucerit din prima , la Sovata cand ne-am intalnit a fost ca o revedere asa de bine parca ne cunosteam, asa ca acum nu a facut decat sa-mi intareasca convingerea ca formeaza un cuplu perfect impreuna cu Horatiu, e o tipa desteapta, cu mult stil si umor fin, haioasa la maxim si relaxata, aaa si mereu coafata
Ce mai imi place de numa’ la ea e cat poate fi de calma si bine dispusa, traieste clipa si se bucura de ea iar Horatiu e exact pe aceasi lungime de unde cu ea!
A fost tare simpatica, mi-a povestit Pisi, cand s-a intalnit Andrei cu Ada ei comentau de pe margine ca dor le-a fost unul de altul la care Ana zice : daaa ii era dor de subaltern la Ada !!
Andrei plimbaretul dupa 2 zile s-a acomodat acolo si ar mai fi stat ca déjà se simtea ca si acasa mai ales cand a dat de cainele pensiunii care era superb !

O alta persoana cu care abia am asteptat sa ma vad a fost Monnvas care iar mi se pare ca o stiu de cand lumea si suntem pe aceeasi lungime de unda, acum ca am avut ocazia sa o cunosc mai bine mi-am dat seama ca e desteapta foc (ma prinsesem eu mai demult), e super naturala, exact cum a zis si Anaan, ea e ca pe forum , plina de farmec si umor, ce mai, o companie super placuta !! Soatza a fost si ea de gasca, s-a integrat tare bine , data viitoare speram sa participle si la jocurile de societate
Injineru’ e fain si dezinvolt, a venit in vizita la Ada sperioasa si nu a avut nici o treaba, si-a desfacut niste mandarine, a aruncat cojile si a plecat !!

M-am bucurat si ca pana la urma Gaza s-a lasat convinsa si a venit la intalneala, era si pacat sa o rateze, si cu ea mi se pare ca ma stiu din copilarie, imi place ca e mereu calma si cu zambetul pe buze, e o buna naratoare si ii place sa stea la povesti si sa depene amintiri, nu ia decizii pripite si ii place sa faca lucrurile oranizat ,veneau baietii sa intrebe ce mananca din felurile prezentate de ei si calma ii ruga sa ii lase lista sa o studieze si apoi ii mai chema de doua ori sa o lamureasca ce si cum , noroc ca erau doar vreo sapte variante de papa
Gazu face pereche buna cu ea, se vede ca se iubesc si se potrivesc, sunt oameni cu care te distrezi fara probleme in orice situatie iar Katherina e o frumoasa cu niste ochi superbi !!

Familia Pisik am asteptat-o sa vina de la concursul de dans unde au luat locul secund, bravo lor, ne-au exemplificat si noua ce bine danseaza, sunt o pereche tare faina, Pisika e o finuta si o draguta, are mereu o vorba buna si are talent la desen si la mima, sic !!Pisikul e de gasca, am facut echipa buna dar trebuie sa-si lase acasa data viitoare caciula vrede cu urechi pt ca Ada s-a speriat in asa hal de tremura toata si nu mai vroia sa iasa din camera, pe bune, dimineata la micul dejun a fost ok pana a aprut Pisik-ul si iar a sarit la mine in brate si statea cu ochii inchisi nu am mai vazut-o niciodata asa ; in seara asta i-am aratat si ei pozele, cand a vazut caciula din nou a fugit si nu a mai vrut sa se uite la poze !
Ana e tot mai frumusica, mi-a placut ca s-a simtit ca acasa , era in elementul ei si se distra f bine cu gasca

Abia am asteptat sa o revad pe frumoasa Saby care arata tot mai bine, e radioasa si luminoasa, se vede ca ii merge bine, Adi e si el la fel de simpatic cum il stiam de la Danes unde s-a tot jucat cu Alexandra care acum s-a facut ca nu-l cunoaste
Maia s-a facut domnisoara, e tare draguta si cu mereu in actiune.

Denisamada e si ea pe lista prietenelor vechi cu care e de ajuns o privire, mi-a placut in mod deosebit la jocul unde am fost coechipiere si s-a descurcat de minune,am auzit ca si dupa ce am lasat eu echipa de izbeliste, data viitoare ultima plec la culcare, imi iau concediu dupa sa fiu fresh
Costin e la fel de simpatic cum il stiam iar Adelake m-a uimit cat de dragastoasa era ea cu toti picii, imediat ii mangaia daca plangeau

Pe Ela am gasit-o acolo cum ma si asteptam, au ajuns primii, imi place ca ei se respecta, mananca bine apoi dorm un pic, organizati ce mai, seara sunt fresh si gata de distractie !! La joc au fost super amuzanti si distractive, cum de altfel sunt si in rest !
Ianis e tot cuminte cum il stiam si imi place ca are mereu zambetul pe buze !

Gina a fost new-entry pt mine, din pacate nu am povestit noi prea multe dar dupa cum a zis ea de acum nu vor mai lipsi de la intalneli asa ca avem timp de povesti data viitoare, cu sotul ei am aflat ca impartim pasiunea pt asigurari chiar la aceeasi companie iar Calin speram sa fie in forma mai buna data viitoare

No asa poveste lunga nu cred ca am mai scris vreodata aici ...

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hai sa zic si eu de intalneala, desi am casa cu fundu in sus, da ce mai conteaza?

De NOVUS s-a zis numai la superlativ, nu stiu ce as mai putea adauga. E o tipa super, foarte directa, dar eleganta in acelasi timp, foarte foarte tonica, e o prietena grozava, ce mai, o iubesc tare
Imi pare tare rau de Alexandra ca s-a speriat de caciula lui Pisic si nu a mai vrut sa stea cu noi, mi-ar fi placut sa o aud turuind si sa o vad in actiune. Pisi la datorie ca deobicei. Super familie!

Familia de GAZI e printre preferati. GAZA e f f draga mie, simt ca suntem pe aceeasi lungime de unda mereu, e o partenera de conversatie grozava. Marius e febletea lui Pisic (si reciproca simt eu ca e valabila), fac o echipa grozava amandoi.
Gaza mica e o dulceata, a evoluat in ceea ce ma priveste, nu mai sunt "Iaia", acum sunt "Ana", imi vine sa o mananc

OLGA e si ea acolo pe lista mea (lunga lista, ce sa-i faci, cu fete asa faine), e frumoasa, aranjata mereu, tonica, vesela. Cristi e factorul mobilizatori la jocuri, el ne antreneaza, el propune ce sa jucam, e super de gasca. Pe David nu l-am recunoscut in prima faza, a crescut enorm, i s-a ondulat parul, e f cuminte, mi-a placut mult mult.

MADA, este fantastica, e atat de calma, eu nu mi-o pot imagina tipand sau suparandu-se. Costin la fel, cand e suparat cred ca se incrunta putin, este de o calmitate familia asta de te dezarmeaza. Adelake e mortala, zvarluga si dezghetata ca deobicei, f cuminte si haioasa.

SABY, mi-a fost si mie dor de ea, ea si Adi se completeaza perfect, sunt calmi si simpatici, iar Maya e o dulceata, vorbareata si foarte independenta.

De ANAAN am zis, dar mai zic, ca mi-e draga draga de tot, si ea si baietii ei, sunt o familie minunata si nici nu concep sa nu ii avem alaturi la celelalte intalneli

ELA este o prezenta placuta, calma, foarte pe faza la jocuri, Dan este simpatic foc, iar pe Ianis il consider in continuare cumintenia pamantului.

Imi pare rau ca nu am reusit sa vorbesc cu GINA, ne-am vazut asa pe fuga, mi-a placut Calin, e dragutel si cuminte, doar ca a avut el o dispozitie mai maraicioasa, la urmatoarea intalneala sigur va fi mai in forma.

Sper ca nu am ratat pe nimeni. Mi-a placut cel mai mult la intalneala asta, totul la superlativ, de la locatie la participanti.
NOVUS, multumim si nota zece!!!!

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Pisik, multi si voua !!

Anaan merita si ea felicitari deoarece a recomandat locatia asa ca data viitoare da de baut

Mergi la inceput

Ada a invatat o colinda

http://www.youtube.com/watch?v=6I_0uQkLibw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

M-am delectat cu ultimile relatari despre ultima intilneala; mai zabovesc doar sa comand ceva jucarii -dar asta poate sa dureze si citeva ceasuri bune! -
Mai e cineva pe aici?

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

Fug la !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ada e totala, indiferent ce ar face Vreau si eu SI o fetita!

Citat:
citat din mesajul lui novus

Ada a invatat o colinda

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Ada a invatat o colinda

Am ras cu lacrimi! Ada e grozava! Mai Pisi, ia-i nevestei manusi, ca are nu!A se nota persoanele importante care au fost la munte, ca pe alea le-a retinut Alexandra!( bine, barbatu-meu vad ca este mai sus in ierarhia importantei, dar ma multumesc si cu locul III)

Mergi la inceput