Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***283***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Eu o sa intru sa scriu cronica intalnirii mai tarziu, acum sunt prinsa de focul curateniei si scade flacara daca ma pun la povesti dar abia astept sa intru mai tarziu la povesti, m-am delectat cu pozele fetelor,am incarcat si eu pe ale noastre

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/

Ne auzim mai pe seara

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Eu ma lupt c-un morman de rufe de calcat, dar am luat o pauza, ca nu mai poci.

Nu stiam ca laringita asta e asa urata. Sanatate copilasilor bolnaviori!Chato, cred ca ai tras o sperietura groaznica...febra 41, nici nu vreau sa ma gandesc! Pup Kitzunu', sa se faca bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Ne-am facut bradul......cu luminile stinse si instalatia aprinsa se vede belea

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pai, e tata la noi -sta cu Ian- si, pentru tocanita, am prajit putin ceapa ca tata asa e obisnuit; in mod normal, nu procedez asa si ii dau si lui Ian. Faza "tragi-comica" e ca eu nu i-am spus lui tata sa NU-I dea lui Ian tocanita, i-am spus doar sa-i dea borcanelul la prinz. Bineinteles ca nu a fost asa si Ian -din spusele lui tata- a avut un apetit de zile mari

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

inapreda ce pofta mi-ai facut cu carnati fierti in moare. numai la mama acasa am mancat asa ceva.
de ce nu-i dai lui ian tocanita de vitel?
eu ioanei ii dau din ce mancam si noi, mai putin porc. cand se intampla sa nu am mancare pt ea, scot caserola de mancare din congelator, ca borcanelele sunt caah.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

Nici nu voi ca sa mi-i laud
Nici ca vreau pohta sa-ti fac
Dar chiar sint

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

buna dimineata,

dod multumim de cafea

dar acum nu mi-e gandul decat la carnatii lui inapreda
parca-i si simt in gura

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

"Trai, neneaca..."
Fain program avurati da', las' ca nici cu noi nu mi-e rusine!
Cu groaza ma gindesc ca vor veni momente cind:
- nu va mai sta la pupat (nu ca acum ar sta tot timpul )
- imi va inchide usa de la camera lui in nas
- va avea voce ragusita si cosuri si gagica pitzipoanca
etc. etc

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

noi am fost sambata seara sa admiram luminile de prin bucuresti si a fost f incantata micsunica iar duminica, de cum s-a inserat ne si tragea de manute spre usa sa mai mergem odata

tot sambata am reusit sa cumparam "dotarile" de iarna: ghetute, salopeta ski, geaca, manusi, fular + ceva treinicute, plovarele si pijamale sa avem cu ce defila la gradi ca ne-au ramas toate mici
aaa... avem si saniuta

si in rest nu am mai facut nimic decat jucat, alergat, pupacit intensiv

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni

Gina lu' Ian
Ian

Mergi la inceput

Sanatate lui Vladimir si Dragoanei! Naspha anotimpul asta sub aspectul bolilor (pentru mine sub TOATE aspectele ca urasc frigul si nu-mi place...zapada )

Gina lu' Ian
Ian

Mergi la inceput

Am vazut poze titi rau de la o intilnire pe care imi pare rau ca am ratat-o. Multu' Annan, Ela pentru impresiile impartasite care m-au facut sa ma simt putin "acolo".

Gina lu' Ian
Ian

Mergi la inceput

Hai sa va povestesc de copii, dupa ce laud putin taticii: toti au supravegheat si ingrijit odraslele, fara carcoteli, asa ca merita felicitari.

Andreiul meu a fost un smiorcait si jumatate, ceea a a facut-o pe soacra-sa ( ah, soacrele astea!) sa-l considere cam "mu.iere", dar am promis ca scoatem noi barbatul din el la suprafata. A plans din toate motivele posibile si imposibile, de nu am mai stiut ce sa fac. In camera era foarte voios, jos, la copii il apucau tristetile.. Noroc cu Adela care il consola intr-o maniera foarte originala: Gulia urla, Adela venea si-l pupa si-l mangaia, Gulia se oprea din plans, Adela ii tragea doua palme ( da' dragastos), Gulia se punea din nou pe urlat s.a.m.d.Drept este ca logodnica e cam receptiva la farmecele altor barbati, s-a pupat cu Ianis cu mare arta si tot asa si-au impartit si niste palme rapide.Ianis, cu mutrita lui aia angelica, i-a cam rezolvat pe toti si s-a ocupat si de (dez)ornarea bradului.Katherina e tot mai frumoasa, asa ca scuzam ochii alunecosi si inima zburdalnica!
Chiscuta e muuult mai frumos decat in poze, are un ten si niste ochide mori...si o energie care-l include la categoria "complex de vitamine". La el totul se face in viteza, nu are timp de pierdut!
Ana a ramas pasionata de relaxarea la podea si-i tot mai dragalasa, plus ca zice "mami" atat de frumos, incat sa fiu in locul Pisikului, i-as face toate poftele. A cantat indelung la xilofon, dovedind veleitati artistice si a complotat cu fiu-meu pentru a transforma globurile in mingi.
Ada e frumu tare si cu multa personalitate. N-am vazut-o pe cat mi-as fi dorit, ca s-a speriat de caciula lui Mr. Pisik si s-a retras in odaia personala
, sa-si revina din spaime, dar o astept in vizita la subalternul ei.

Calin a zis sa nu se compromita total Gulia cu smiorcaielile lui si ne-a aratat si el ca "si baietii plang".Cand nu a fost prost-dispus, s-a jucat tare frumos cu toti copiii si a ascultat-o cu atentie pe Chiti ( de altfel, toti sunt absolut fascinati de ea...vreau si eu o Chiti!!!)
Adela e dulce, cuminte si isteata foc, niciunul nu-i face fata: "dovedeste" si batausii, si smiorcaitii si ultraenergicii, tuturor le vine de hac intr-un fel sau altul.

Pentru mine surprizele au fost Maia si David. Maia e sociabila si perfect adaptabila oriunde. N-a avut probleme cu compania, cu zapada, cu nimic. Si-i ca un fulgusor, gratioasa, iute si sigura pe ea. David e cuminte-cuminte si tare frumos; deseneaza roti, daca va vine sa credeti, si are niste cuvinte ale lui, foarte dragute.

Mergi la inceput

No, sa nu ziceti ca n-am dat raport detaliat! Ma intorc la calcat, ca altfel ma prinde Craciunul cu mormanul intact si nu-i frumos.

Mergi la inceput