Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***283***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Dyana, daca stii ca-i plac, ia-i! Mai trebuie sa caut ceva sa-i zic si soacrei catre ce sa se orienteze, ca nici ea nu stie. Poate o trusa de scule, nu stiu inca. Si nici noi nu i-am luat nimic.

Fug la culcare, maine la 6 copilul e satul de somn, iar eu nu vad pe und merg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Pentru indragostitii de apa putati cauta ceva genul asta http://www.prixrikiki.com/f/result.jsp?ga=sc1&q=p%C3%AAche+aux+canards . Trebuie spalat pe jos apoi, dar eu zic ca merita distractia.

Floric-nu stiu cum ratasem eu mesajul tau cu vestea buna. Imediat trec cele 3 luni.

A fos ok la petrecerea noastra. a dansat de a rupt, s-a indopat si a fugit in toate sensurile. Ma rog, a debutat cu o piesa de teatru la care toti au stat cuminti...
Si ne-am incheiat apoteotic seara la spectacolul de gimnastica al lui alex, unde iar sa batzait de zor ca au muzica antrenanta. Cred ca aramas in priza ca s-a trezit de la 4 vesela nevoie mare si acu face gimnastica dupa unele de la TV

La noi ninge de ingroapa, asa ca prevad un we la caldurica.

Pupam Keutzu ca nu toti copii fac puzzeluri la varsta asta. Anastasia mestereste si ea, Alex n-a fost interesat.

Nu va bazati pe Amazon cu casutele. V-am zis ca teletubbis-ul nostru cica vine dupa Craciun comandat acum 3 sapt (pt restul pana acum au fost promti)...
De ce nu cautati voi un cort-casuta? http://www.cdiscount.com/juniors/plein-air/ma-maison-du-jardinier/f-120040103-soul404134.html
Efectul e acelasi si in plus il puteti strange si depozita usor cand se plictisesc ca sa-l repuneti peste o luna cand i se face iarasi dor.
Noi avem un castel si e nebunie mare cand il instalez ca dupa 2_3 zile sa se plictiseasca. Daca trece o sapt si nu-l mai baga in seama il strang...peste o luna-2 iar il instalez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata fete,

Noi ne tratam cu ACC dar suntempe drumul celbun.
In ceea ce priveste casutele/cadourile de Craciun...eu una nu as lua casuta d-aia din plastic saotin in casa. Mai degraba i-aslua un cortin forma de casuta din carpa(e vreo70 de lei la KIKA) sau casuta gonflabila.Macar sa se zbenguie.

I-am dat lui Vladimir unul din cadourile de Mos vreo 3 zile e foarte ocupat cu el: http://www.youtube.com/watch?v=shpDE4sifLk

Dupa cum veti vedea in film, avem si bradut. E numai bun...toata ziua iida tarcoale si trage de el, dar fiind atat de mic nu si-l trage-n cap.

Si...cafeaaaaaaaaaaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Dyana, dar pe okazii .ro ai incercat?
eu am vazut acolo cateva casute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Multumim Floric

Dupa calendar ar fi si ziua sotului ca e si Sf Daniil Sihastrul, nu obisnuim sa serbam, dar le spun La multi ani si ii pupacesc.

Eu sunt plina de nervi, ca tot astept sa vina al meu sot de la munca ca sa impodobim bradul, i-am zis sa incerce sa vina in jur de ora doua, sa-l facem cat timp doarme Luc, dar de unde, abia acum m-a sunat ca apare. Iti dai seama ce distractie sa-l facem in prezenta copilului, cum o sa traga el de toate, daca iese prea dramatic, apelam la varianta de urgenta mama

Cadouri, nici eu nu am reusit sa iau la copii, doar lui Luc i-am luat un carucior de papusi, ca zic eu ca iar placea sa-si plimbe animalutele de plus, dar maine ne mai ducem o runda sa vedem ce gasim.

Lui Lucian inca nu i-am dat acces la puzzle-uri ca are mania cu ruptul, am zis sa mai astept putin sa-i mai treaca perioada, ca a facut o gramada de carti praf.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

pup fetele
noi am fost la mos la tati la servici si tinand cont ca am stat 22 de copii si vreo 30 de parinti inghesutiti pe un hol de 2/3..... mutzu s-a comportat exemplar. a fost un nenea cu o chitara care a banguit 2 colinde, a venit un mos obosit si slab uscat care s-a chinuit sa faca ceva atmosfera.... dar era ingrozitor de cald, copilasii mici smiorcaiau si stateau in brate, ca nici nu aveai unde sa-i pui jos (nu ca ar fi vrut mutzu sa coboare din brate in balamucul de colo... oricum, al meu n-a plans deloc fata de ceilalti... dar a pus buza de vreo 3-4 ori); am avut noroc ca ne-a chemat repede, eram in primii pe listuta, am luat pachetelul si am intins-o acasa; adica am vrut acasa, doar ca sotiorul meu a lasat luminile la masina aprinse si am gasit bateria pe zero, masina moarta..... si pana l-am chemat pe socra'miu sa ne alimenteze eu am inghetat ca naiba ca eram transpirata si imbracata foooooooooarte subtire. oricum am vazut un progres considerabil la mutzu, adica s-a uitat cu interes la copilasi, nu cu frica. si a stat si la poza cu mozsu, evident cu mine langa el, dar nu s-a speriat prea tare. tind sa cred ca a fost doar o faza aiurea a lui, pentru ca pana acum a fost sociabil si ok, si chiar imi parea rau sa devina suparacios si speriat.
asa ca la mosul care urmeaza, cu multi motocei sper sa nu bazaie prea tare si sa accepte si el sa coboare 5 minute din brate...... sper eu.... sa vedem ce planuri are el...

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Dyana, dar pe okazii .ro ai incercat?
eu am vazut acolo cateva casute

nu bianca, acolo sunt tot anunturi postate de firmele de jucarii, le-am verificat pe fiecare in parte; am vorbit chiar si cu cei cu oferte vechi, particulari adica, si evident erau vandute de mult.
cred ca pana la urma ma duc sa iau un cort casuta, care are si bile in el; am gasit in real cu 89lei, cu 100 de bile colorate, si era destul de ok; asta e, daca n-am gasit casuta, nu ma mai agit, inlocuiesc cu un cort si daca il vad ca-i place tare.... mai schimbam corturile, mai luam din alea masini, trenuri, castele... si diversificam.

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Adee: la multi ani fericiti surioarei tale

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

merci

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

n-are rost sa va explic cati draci am pe mine!! de 3 zile caut casuta pentru mutzu .... si nu exista nimic pe stoc la niciun magazin!!!!!!!!!! a, bada, din alea la peste 1500. n-aveti si voi pe cineva in anglia sa-mi trimita rapid o casuta de pe amazon??????????????

GANDACEL DE TOAMNA

Eu i-am luat Arianei, de Mos Nicolae, casuta pliabila din Real; a fost 29,99 lei Are cadru de plastic, care se asambleaza si incape toata casuta intr-o cutie lunga si ingusta care o poti pune pe dulap, cand se va plictisi de ea.Casuta noastra - http://picasaweb.google.com/ArianaMoldovan/Noiembrie2010#5547281710589436530

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

la noi e soare cu dintii si se aluneca bine de tot pe trotuare

Las cafa

si un colind

O duminica frumoasa!

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

aoleu, ce e cu linistea asta pe aici???????? chiar nimeni????? eu m-am dezmeticit sa vad cand e petrecerea de mos, habar nu aveam daca e maine sau poimaine; happy planet este cel din pantelimon da?????? de pe Vergului????

GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput