Prietene la bine si la greu - 91
Raspunsuri - Pagina 15
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Licurici, turtele deja sunt facute, le umplem cu o zi inainte de ajun Pai e teribiloasa rau amalia ta. Soricosul e in curte la socrela, deci zic pas. E mai bine sa previi decat sa mori de boala ( ca nu mai e ce trata ) |
bravo tie ca previi, eu nu reusesc sa ma abtin sa fiu sadica si uite asa merg in vizite..
Stii ce nedumerire am eu? ma gandeam si eu sa fac reteta de turte de sarbatori, dar stau un mare dubiu ca daca nu imi iese..
Si cand am vazut ca kilogramul de miez de nuca e 30ron nu stiu cat sa iau pentru un pachet de foi de alea de placinta..Sau sa iau doua pachete de foi, dar cata nuca trebuie ??..
E grele..maicamea nu a reusit sa imi faca o socoteala sa inteleg daca sa ma apuc sa cumpar, sau stau in banca mea si fac macar o alta reteta care am mai probat-o..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Stii ce nedumerire am eu? ma gandeam si eu sa fac reteta de turte de sarbatori, dar stau un mare dubiu ca daca nu imi iese.. |
Daca iti ies bune nu iti ajunge 1 pachet de foi Cam 1/2 kg de miez de nuca la 1 pachet de foi ar trebui ca sa fie faine.
Eu as face din 2 pachete... ca la mine in casa dispar ca prin minune... nu stiu cum... Cu 2 pachete as apuca sa le zarec macar coada cand o taie. Dar, cum ti-e teama, ma gandesc eu ca ar merge sa faci doar dintr-un pachet.
Na ca incet incet incet ma fac varza de oboseala asa ca ma cam car langa pitix
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 )
lili_a spune:
Sint total nerecuperata si moarta de oboseala.
N-am putere sa zic nimic, ma tirasc agale catre pat si va las poze
NB everybody
Lumi_Richard spune:
Buna seara,dragelor
Am citit tot din urma,dar nu am retinut nimic
Ma tin ocupata iubitii mei,suntem doar noi trei,deci tot greul cade pe mine(nu ma plang,explic doar absenta)
Luni plecam la Londra(sper sa reusim,cu vremea asta) si ne intoarcem pe 6 ianuarie...nu stiu daca mai intru pana plecam,dar imi iau laptopul cu mine si intru de acolo.
In rest...ma bucur si eu sa-mi vad copilul alaturi de daddy,ma bucur sa-i vad jucandu-se(RamoC,Monica,Ionela inteleg cum e...),nu ma mai satur sa-i vad cat se iubesc
Annabelle e o pupacioasa si jumatate!!! V-am mai spus ca pupa tot,acum,daca ma vede ca-l pup te taica-sau,imediat vine si-l pupa si ea!
Merge la greu in genunchi,in picioare pe langa pereti si mobile,si se chinuie toata ziua sa mearga de una singura(nu are inca prea multa stabilitate,dupa vreo 2 metri,cade)
Executa si ea ridicari de alea cu fundul in sus,sprijinita in maini,cateodata cade direct in fundulet,dar vad ca se ridica si de pe un genunchi.
Cu mancarea stam prost...cum o asez in scaun zice GA(gata),si da din mana,impingandu-ma,si se intoarce cu spatele...cu greu a ajuns la 100 grame...ca de fructe nu mai zic,40 grame...
I-am mai facut spanac cu smantana,cascaval si ficatel,piure de cartofi cu pui...
Supa crema de dovleac-nu i-a placut,in schimb noua ne-a placut la nebunie,asa ca...Laura_Andreea multi si !
Am incercat si cu ce papa ea mai bine: borcanel de curcan...nici ala nu i-a trebuit...Sa ma fi vazut astazi,plina de mancare de-a ei pe haine,mi-a mai tras o palma peste lingurita,aveam si pe nas,si pe urechi...macar daca manca si ea ca lumea...m-a depresat
Din galbenus nu a mancat nici un sfert,albusul l-a sfaramat intre degete si l-a aruncat pe jos,pastele la fel....dupa ce a mancat 2,restul le arunca prin bucatarie...Am cedat si i-am dat lapte.
Andre,am vazut ca intrebai cat lapte bea. In zilele cand mananca bine solide(300 grame),are 500- 600 ml lapte.
Cand mananca mai putine solide,bea mai mult lapte. Si eu ii fac laptele in functie de cate solide a mancat. Doar ca noi avem in continuare...3 mese de lapte si 2 de solide.
Licu,nici fata mea nu mergea(abia ce a inceput),si e mai mare decat a voastra....si pe mine ma ajuta si mama cand nu e Richard aici,deci suntem 2 care ne ocupam de ea.
Nu mai pot lega 2 vorbe,va pup si va doresc un we minunat!
ralu_seby spune:
Dankutza, eu ii dau rodia lui Matei bobite, cu tot cu sambure. De altfel, nici nu ai cum sa scoti samburele fara sa stroflocesti toata bobita.
Buei, vad ca va apucati serios de gatit..ma inscriu si eu la cate o portie din tot ce aveti de gand sa gatiti, fie ca e lista luunga ca la Tina..fie ca e o felie de pizza (si aia nesanatoasa) de la Ionela, fie ca e turta cu muuuulta nuca de la Licu. Ca tot vorbind de pofte si eu sunt lesinata dupa soric parlit la flacara cu sare....moama moama, o pomana porcului cu zeama de varzacu ceapa tocata..sa intingi in prajeala aia...(Smara, te rog sa sari acest paragraf de la citire).
Nu mai stiu ce aveam de zis, doar ca mi-e taare drag sa va citesc in fiecare zi, si ca ne mai varsam si of-urile, si ne impartasim si bucuriile si care mai de care..I need a hug
poponitzu' meu Matei-Andrei
noi te iubim, si impodobim
Te-asteptam la cuminti, ca sa ne faci fericiti!!!
laurairina13 spune:
Lumi, ma bucur sa aud ca ati rezolvat problema apartamentului, 2 saptamani de sejur la Londra cu familia e nemaipomenit! Si cand mai ai si ajutor de nadejde pe mama ta.....
Cica se mai incalzeste vremea pe saptamana viitoare, deci nu o sa aveti probleme la plecat.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
lylyana.ion spune:
Scoteti-va nasucurile din paturici si haideti la o si un ceai cu miere si lamaie
neata!
broscuta_80 spune:
Flori pup dulce baschetbalista urlacioasa. Auzi, sa ne bagati si pe noi in circuitul vostru, ca noi avem in plan sa ne deschidem o pensiune la mare
Smara i'm so very happy for you . Mai mult de 1 cm
Dozz succes cu supica pentru Ana. Doua luni de zile am incercat sa ii dai Iuliei supa aceea bebelusheasca, si inainte sa ma duc sa ma internez la nebuni, am facut o ultima incercare cu supa de-a noastra. Am avut surpriza sa manance mai bine decat supa care o faceam pentru ea, asa ca ne-am adaptat
Nu stiu ce sa-ti spun cu laptele de soia. Nu am pe nimeni pe langa mine care sa aiba o parere din experienta, ma bazez pe batranul Google
Many te pupam, dar nu oricum asa, ci demential ( te pupam eu si Iulia )
angi san ma bucur ca Ana Maria s-a reimprietenit cu legumele
Miany cum a iesit curatenia la lumina lumanarilor?
tina ce frumos ai povestit de voi
Alinus cum mai sunteti? Mai tusesc copii?
laura andreea pe unde sunteti ?
Dankutza cum mai este Pinky?
Dar Xoricelul nostru? Si-a revenit complet?
LumiR vacanta placuta! Pup pupacioasa nemancacioasa ( o fi vre-un dinte, ceva?)
Nu pot sa vad poze, va scriy de pe mobil. W/e placut!
ralu_seby spune:
Niatzaaaaaaaaa!
Fug sa hranesc un copil fomicios care isi plescaie buzele
poponitzu' meu Matei-Andrei
noi te iubim, si impodobim
Te-asteptam la cuminti, ca sa ne faci fericiti!!!