Prietene la bine si la greu - 91
Raspunsuri - Pagina 16
laurairina13 spune:
Lidia, multam! Tu? ce mai faci? ce faceti de sarbatori? plecati undeva?
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
gabitza35 spune:
am intrat sa salut pe toata lumea, ofer supliment de cafea si ceai cald pentru amatoare
sint in sfarsit cu cititul la zi, mai am de vizionat poze/filmulete, dar nu cred ca apuc... cum vreau sa fac asta sau sa scriu si eu ceva, parca simt mucosii, gata somnul
Suntem in continuare cu 2 somnuri ziua, culcarea ela 22. Dragos alterneaza noptile cu o singura trezire la 4 pt papa cu cele cu "n" treziri , din ora in ora sau chiar mai devreme , aparent fara motiv. Se trezeste, e in picioare in patut, matzaie, ma ridic din pat, il culc, pupat, mangaiat...nani inca o ora. Uneori ii dau apa, pe care o bea sau nu, depinde de chef. Inca nu stiu motivul acestor nopti, sper sa renunte el la obicei.
De mancat nu ma plng, in general eva ar rade tot, el e mai fitzos, dar papa si el pana la urma...cand nu vrea, nu vrea si urla.
Meniuri, in general
10 omleta cu cascaval/; iaurt simplu/cereale/ricotta/; biscuiti cu magiun prune/cascaval felii; ou fiert cu BV ;avocado cu BV
14 supa cu galuste/pui/vaca (astazi); somon cu legume; mazare cu ficatei/pui; ciulama pui cu smantana; budinca dovlecel cu BV si ou ; piure cartof dulce cu carnita ( nu imi mai amintesc)
18 mamaliguta cu BV, smantana, ou; gris ; iaurt cu cereale ;
Voi incerca sa nu le mai dau in combinatie cartof cu carne...sper sa nu uit, ca intru in asa o lipsa de inspiratie cand trebuie sa le gatesc...
Fug sa vad ce zice ciorba aia, mai ales cornuta din ea, si, daca mai pot, intru la vizionari
O zi buna tuturor
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
dankutza spune:
Ce a papat Pinky la micul dejun azi.
Omleta
Am batut un ou de tara cu vreo 3 linguri de LV. AM ras si un pic de casacaval bio Dorna. AM uns un ibric cu un pic de ulei si am pus acolo compozitia. L-am facut la bain-marie. L-am lasat pana s-a inchegat tot. Nu am pus sare. Am pus omletica intr-o farfurioara, am mai adaugat un pic de cascaval ras si o lingurita de smantana. Am mai pus si niste seminte de in. A fost un real succes.
Azi e prima data cand ii dau albus, dar, deh, a facut fata un an. M-am gandit sa nu i-l mai dau fiert ca poate s-a plictisit si ea. Eu nu sunt capabila sa fac ochi romanesc. Am inteles ca trebuie pus un pic de otet si sare in apa. In fine, am gandit sa-l fac la bain-marie, gandindu-ma la crema de zahar ars. VA recomnad sa incercati.
Acum, imi bat capul, sa-i fac niste ciulama. Sa vad ce minune o iesi!
ionelamaria spune:
Ziua buna fulguime
Eu sunt ametita de aglomeratie, am casa plica ca sor'mea a venit cu niste prieteni .
Lumisa aveti super vacanta impreuna. Va tin pumnii sa puteti pleca asa cum v-ati propus. Cred ca te topesti cand o vezi pe Annabelle ca-l pupa pe tat'su .
Imi pare rau ca iar are o pasa mai putin buna cu mancarea. Dar de data asta isi va reveni mai repede, ai sa vezi
Asteptam transmisii live din Londra
Ralu, pizza nesanatoasa numai eu. Voi mergeti la Tina la masa... ca la ce bunatati pregateste e musai sa-i fie calcat pragul de sarbatori
Lyly cafea!, cafea!
Lidia gata pregatirile pt sarbatori?
Dankutza tot spuneai ca nu te pricepi la gatit... te invata fica-ta
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 )
cristina_boc spune:
Salutari si de la noi,
Pana se trezeste Andrei am intrat sa va salut.
Azi am fost tare harnica: spalat, calcat, pus la loc perdele+draperii.
Aspirat si spalat pe jos. Facut supica de pui cu taietei.
Andrei doarme foarte prost noaptea, cu treziri foarte dese, maraie si sta la tzitzi incontinuu. Altfel spus eu sunt varza, si el acum s-a trezit.
Mergem sa facem bradul.
Weekend placut tuturor.
P:S Ma enerveaza tare o reclama din josul paginii
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
grigore_tina spune:
Bonjour dragelor,
Noi azi tot singurei suntem.Tati e la carnaciori(vita,porc si ciolan afumat= carnati made by tati and me).
Eu spal,diseara calc si m-am apucat sa termin si ultimele dulapuri din bucatarie(le reorganizez).
Geo e un cuminte.La pranz am prestat amandoi un somn bun.M-am chinuit o ora sa il adorm pentru ca in 5 min dupa ce i-am dat papusa sa pice lat.(A luat o papusica mica si parfumata-bebelus dintre jucariile nepoatei si mai nou fara ea nu doarme.
de George-Stefan (15.11.09)
l-am impodobit si pe il asteptam.
grigore_tina spune:
Dankutza rodia i-o dau ca si Ralu,dar am gasit si ieri si azi bobite intregi.Cred ca stomacelul inca nu e pregatit sa digere asa ca probabil nu va mai primi.
Meniul de azi:
-dimi: rodie,mandarina,cascaval si nu s-a lasat pana nu i-am dat din painica mea de secara
-la 13.30 dupa trezire ciorbica de linte ca ieri
-la 15.00 gustare o banana
-la 17.30 probabil va manca perle de branza
- daca mai vrea ceva va servi cereale cu lapte de vaca.
Nu mai stiu cine intreba:Parmalat e un lapte de vaca special conceput pe etape de varsta.Am vazut in Auchan.Au grupa 1-3,3-7 parca.Cel 1-3 e 5-6 ron/500 ml.
Cam atat.Ma duc la munci.
de George-Stefan (15.11.09)
l-am impodobit si pe il asteptam.
Lidia74 spune:
Licurici o sa fim in familie de sarbatori. Nu am chef sa plec nicaieri, vreau mult, mult, mult sa ma odihnesc. Ti-am scris pe gmail.
Ionelamaria inca n-am ”gatat” pregateala de sarbatori. Azi am spalat perdele si una m-a ”secat la icre” ca nu a iesit alba
M-am bucurat sa vad ca a inceputRamox sa scrie.
Va pupic pe toate fara exceptie