Prietene la bine si la greu - 91

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Tina, ma omori cu "porcariile" astea de sezon.....si iar fac amr-uri pana la Craciun cand, abia astept sa halesc neshte sorici & stuff (asta dupa ce ma chinui de vreo luna jumate sa mai dau jos din sunci )

Monis, eu sunt cu gandul mereu la voi...dar nah, factorii din "iesterioru" virtualului mai pun stapanire pe mine uneori...si mai dispar si eu asa....ca ala cu urechi mari...in ceata

Albastrel face bine....spuneam ca am experimentat niste plansete din senin..le-am banuit a fi de pe urma unei persoane care l-a deochiat (ma rog, explicatia stiintifica, dupa mine ar fi - pesoana cu energii negative)....care pana la urma, au trecut, slava Dlui. In rest, ieri am facut bradul, azi...una dintre instalatii a obosit definitiv (sper sa se fi incalzit doar)....Rares a fost foarte incantat de luminite. Despre zapada, am zis...oarecum precaut si curos ina celasi timp.....fularul sta pe gurita si pe nasuc... si suntem in cautari de saniuta. Detalii administrative de gen kg si inaltime...habar n-am...dar cred ca este in grafic...ca la ce pietroi iau in brate, ar fi culmea sa fie altfel
In ultima perioada nu prea mai e asa vorbaret, cred ca se axeaza mai mult pe mers, alergat, prins, aruncat..chestii d-astea. A invatat sa se ridice singurel, sprijinindu-se in maini (si e tare haios cand ajunge cu fundul in sus )....non-stop e dupa noi, in orice colt al casei....ah, si acu' cateva zile a facut inspectie in camara, intr-o ladita unde aveam un usturoi ratacit....si a gustat un catel, care, dupa "spusele lui" a fost cam "ffff" ...imi scoate toate pungile dintr-un sertar si pleaca cu ele la defilare prin casa....so...cam d-astea facem

Flo, bunutz prazul cu masline ..da' daca hazband nu serveste d'astea...raman cu gandul la ele...poate doar prin vizite sa mananc (a mai facut odata soacra-mea si am mancat numai noi2.....si mama mai facea)...sau cand va creste Rares si va manca papa de oameni mari

Pupix la toate fetele!

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

va las o reteta, eu nu am de unde sa cumpar aici cartofi dulci, dar abia astept s-o incerc.

Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun

unde-i reteta? ca Santi nu este de mancare! ori este?
sunt superbe pozele, iar el o splendoare de copil, daca pot spune asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria
Despre fular, tot faptul ca il uda e un impediment plus ca il cam enerveaza pe fata. Una peste alta e mai sanatos fara fulat daca nu e viscol

Si pedi a noastra tot asa recomanda fara fular, unul din motive este cel expus de tine ca se uda si poate chiar sa inghete, ar mai fi si faptul ca inspira in mare parte aerul expirat si a mai insiruit, nu-mi mai aduc aminte ce ,a zis ca mai ok fara indiferent de temperaturi iar daca este viscol sa stam in casa

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Multumesc tuturor pt sfaturi.
Am gasit un prospect de Pentaxim, unde scrie ca se poate umfla locul. Deci, nu ar fi anormal. VAd ca si Domi a patit-o si, daca imi aduc bine aminte, si Anabelle a patit-o. In seara asta mi s-a parut ca s-a desumflat deja. Ma lasa sa pun mana pe piciorus si sa o masez. SI in celalalte seri ma lasa sa o masez. Singura chestie, a fost ca i s-a umflat un pic piciorul. Deci mergem spre vindecare.

LAura_Andreea multumesc de accomplisarea misiunii.

Simina am vazut saniuta. E faina! Plimbari placute! Am vazut-o si pe Maya olteanca, ruda cu Renus-care-papa-ceapa.

Lyly eu am luat kaki din Domino. AM dat 4 pe bucata si este destul de mare.

Ionela m-ai omorat cu aluminiul din LP. Am inceput sa forez. VAd ca spun de Hipp si de APtamil ca au aluminiu. Sa vad daca spun si de Topfer. Ce ma apuca dracii, este ca absolut nimic nu e sigur. Nu mai stii ce sa-i dai la copil. Tooate au cate unul sau mai multi balauri: aluminiu, pesticide, bifido. Ma intreb eu, asa, in prostia mea, ce sa-i dau la copil sa manance ca sa fie safe?

Raluci vazut si admirat un Bubutica mic in zapada.

Am un porumbel mic si maine vreau sa-i fac lui Pinky niste ciulama cu carnita de porumbel si un pic de mamaliga. Cum, nu am gatit niciodat asa ceva, sa vedem ce iese. Mi-e si frica sa incerc.

AM INTRAT IN VACANTA!!!! 2 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Dankutza, m-ai omorat cu porumbelul, nu am mai mancat de cand eram mica la tara la bunici cu tocana de legume din gradina..era o bunatate
Tare semnaturica, parca imi aduce aminte de cand eram la scoala

Ionela, vezi ca aia nu fac home delivery in noaptea de ajun. Ia da matale comanda la mami tau de niste turte cu nuca..macar sa aveti si ceva de 'sezon'
Bre..io m-as duce sa omor un soricios, de fapt nu sa omor ci sa jupoi putin soric si sa il prajesc in foc la flacara...iooiii ce pofta imi eee

Aoleu...acu citesc ce am scris si vad ca numa gandu la mancare imi e

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput

Tina cum ii dai rodie lui Geo? Storcosesti semintele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Kreliutz, missed the purple, vaz ca ti-ai revenit in forte aici
Asa face si Amalia cand se ridica de jos singura, ridica intai ditamai curuletzu, se impinge in manutze si incet incet se ridica ca un greuceanu in doo. Da e asa haioasa..zici ca face cine stie ce acrobatie..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Monis da reteptu tau e Iulian pe sanie

Ralu, da, si eu am patit cu animalutele zgaltaietoare cu mihnea si de atunci evit serios zona

Madam K ne bucuram de vestile despre albastrel. E bine ca e intr-o treaba si achizitioneaza mereu ceva

Many pai pe viscol abia de respiram noi. Dar daca trebuie sa iesim din casa ne vom ruga sa accepte fularul... sau parcam masina in scara si gata

Dankutza, din pacate cica tot LP din ultimii 20 si ceva de ani e asa, contaminat cu aluminiu, si se pare ca e extrem de periculos. Afara de incapatanarea mea de a alapta, continutul scris pe cutii mi-a dat mereu fiori reci . In fine, pentru un sugar mic mai putin norocos ( nu a avut laptic la maica lui) LP e o optiune corecta, dar e nedrept ca nu ne avertizeaza clar asupra pericolelor si ca nu fac nimic sa schimbe ceva, sau... poate fac si nu le iese. Sper totusi ca macar cel bio ce-l dai tu fetei sa nu fie chiar asa nasol.
Bafta la gatit

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Licurici, turtele deja sunt facute, le umplem cu o zi inainte de ajun
Pai e teribiloasa rau amalia ta.
Soricosul e in curte la socrela, deci zic pas. E mai bine sa previi decat sa mori de boala ( ca nu mai e ce trata )

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 )

Mergi la inceput

Cu intraziere trimit 2 filmulete cu ultimele 2 cadouri

Mergi la inceput