Club chic (41)
Raspunsuri - Pagina 9
rose_selavie spune:
La multi ani ! Sa ne fie anul bun si parfumat!
M-am gandit sa incep anul cu dreptul si mi-am luat acum cateva zile Wish Chopard, decizie luata total spontan recunosc, am gasit fix cantitatea care imi convine la 30 ml.
E o bijuterie mica de sticla in forma de diamant, un miros ce aduce aminte de Angel...initial.
S-a vorbit mult de Wish aici si cam toata lumea il cunoaste. Exista tendinta de a-l asemui cu Angel. Se spune ca e un Angel mai fin si mai fructat. Atunci se poate spune ca mai degraba seamana cu Innocent? Nici pe departe. Le-am testat pe fiecare mana si le-am lasat pana dimineata sa vad cum evolueaza pe piele. Concluzia mea personala e asa: Wish este un parfum cu propria personalitate.
Exista oameni care seamana izbitor unii cu altii, asa si parfumurile, dar la o privire mai atenta observam mici diferente, si cu timpul diferentele astea mici distanteaza indivizii in cauza si ii fac originali, unici.
Wish aduce un pic cu Angel in mod deliberat, dar ce are in plus e o nota pudrata ceea ce in Angel nu apare, si Wish nu are patchouli din care Angel are cu prisosinta.
Si ar mai fi un amanunt de data asta legat de Wish, e greu si nu mai vreau sa vorbesc despre parfumuri cum miros unele in raport cu celelalte, DAR....pe asta tre s-o spun: Wish aduce putin si cu Allure Sensuelle Chanel. Putin, foarte putin .
Carmena spune:
LA MULTI ANI, SA AVETI PARTE DE TOT CE ESTE MAI BUN IN ANUL 2011!!!
Rose asa de bine ai descris Wish-ul...si eu il iubesc mult de tot, e pe locul 2 in top parfumuri preferate. Si da, nici pentru mine nu seamana cu Angel, sunt total diferite pe pielea mea
Ce parfumuri ati purtat de Sarbatori? La mine a fost simplu, Hypnotic Poison pe linie... si de Craciun, si de revelion. E inca, no 1
rose_selavie spune:
Am purtat timp de 10 zile Joy, Casmir, Wish, Bellodgia si Fracas, am oscilat intre oriental-vanilate si florale clasice.
Voi ce parfumuri vi-ati lua anul asta?
Eu imi doresc ceva din categoria foarte grea: POISON clasic , cel mai puternic Dior din cate cunosc. Am avut 9 ani la Revolutie, nu stiam atunci in anii`80 de parfumul Magic (copia fidela a lui Poison din Romania), nu mirosea nimeni in jurul meu a acel parfum, deci nu am amintiri din epoca de aur cu el....asa ca pt mine Poison e altceva.
Poison e varianta DE ZI a lui FRACAS (tot din tuberoza si el, si mult mai intens decat Poison) ar merge dimineata Poison asa, doar un strop prin par, niciodata mai mult de 2 pufuri si spre seara accentuat cu o picatura de Fracas...sunt aceeasi familie olfactiva si ma vad capabila sa le suprapun uneori. Niciodata nu am amestecat parfumurile, e doar o curiozitate de-a mea sa vad cum se combina. Curiozitatea a omorat pisica si vorbin de Poison (otrava) sper sa scap teafara.
Dupa Poison promit sa ma cumintesc si sa ma gandesc la parfumuri bune de vara .
ianka78 spune:
LA MULTI ANI, PARFUMATELOR! UN 2011 PLIN DE AROME VA DORESC!
Rose,felicitari pentru achizitie! si mie imi place wish-ul si nu-l gasesc asa 'fidel' lui angel. mie, cel putin imi merge mai bine pe piele decat angel, care ma omoara cu 'invazia' lui de patchouli.
de craciun am purtat hypnotic poison pe care il iubesc in continuare foarte mult.
si pentru ca, in urma cu ceva vreme va spuneam ca trebuie sa-i dau o sugestie lui mos craciun, trebe sa va spun ca mos craciun mi-a luat-o inainte si a cumparat de capul lui, pentru ca eu am intarziat prea mult cu sugestia. ei, bine si cand am vazut ce alegere a facut mos craciunul meu sa cad jos, nu alta: 'alien' gifteset, cu gel de dus si crema de corp. alien pe care eu il apreciam, dar de care eram oarecum exasperata din cauza unei colege de serviciu, care il folosea in exces.Ei bine, mos craciunul meu a zis ca vanzatoarea din sephora i-a recomandat 3 parfumuri si asta i-a placut cel mai mult...are gusturi bune, ce pot sa zic
asadar de revelion am purtat tot tacamul domnului mugler, respectiv gel de dus, crema de corp si doua pufuri de parfum....mi nu nat...asadar trebuie sa-i dau lui mugler, ce-i al lui mugler: aplauze furtunoase!!! parfumul este o bijuterie si m-am indragostit de el, fapt ce m-a luat complet pe nepregatite, avand in vedere cata ocara i-am tras alien-ului. si iata cum, inca o data, mi se confirma zicala aia din batrani cu 'never say never!'
teo, sper ca esti bine!
va pupacesc pe toate!
rose_selavie spune:
Ianka foarte inspirat Mos! Bravo! Hai zii, care parfum era pe wish list-ul tau initial?
ianka78 spune:
rose, sincer as fi vrut ceva mai elitist...cine va cunoaste pe voi, nu are cum sa scape de sindromul 'parfum de nisa', hahaha, dar atat m-am cacait, atat m-am sucit si rasucit printre cronici pe sitr-urile de specialitate si postarile voastre, ca deja era foarte tarziu si riscam ca mosul sa nu ajunga la timp....cred ca mi-as fi dorit ceva de la balenciaga...but too late....apoi am mers la mirosit....parca as fi vrut ceva de la hermes...cred ca elixir de merveilles mi-a placut...destul de mult as putea zice, cum tot asa mi-a placut si kelly caleche, dar eram cam indecisa. l-am tot batut la cap (pe mos) sa ma mai lase sa ma hotarasc si pana la uma mi-a zis: 'nush' cat iti mai trebe tie sa te hotarasti ce vrei, da' sa stii ca mosul a fost deja la cumparaturi, ca uraste sa faca asta in ajun...asa ca pe 22 mosul deja venise Eh, a fost mare balci, ca n-a vrut neam sa-mi spuna ce anume a ales 'mosul'...am cotrobait 3 zile prin casa sa gasesc 'ascunzatoarea'...fara succes de altfel...eh, si asa m-am ales cu un 'alien'
camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI PARFUMATELOR! Sa aveti un 2011 plin de bucurii si achizitii reusite!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmena [Ce parfumuri ati purtat de Sarbatori? La mine a fost simplu, Hypnotic Poison pe linie... si de Craciun, si de revelion. E inca, no 1 |
asa , asa, ce-ti mai place sa sucesti cutitul in rana!
da' lasa ca nici eu nu stau degeaba...mi-am comandat Hypnotic Elixir EXTRAIT ......ce hibrid o mai fi si asta, nu stiu, ca nu e nici extractul ala de 7, 5 ml si nu e nici ELIXIR-ul....
pe surse am aflat ca e mai tare ca edt clasic , ceea ce ar fi grozav.
Hypnotic Eau sensuelle e minunat dar prea slab pt mine, numa' bun sa dau pe pijama ca sa am un somn dulceeee!
manumanu spune:
La multi ani si un 2011 norocos si parfumat!
ROSE, acum aud si eu prima oara de acel Magic, desi aveam mai multi anisori la revolutie... Poate anul asta incerc si eu Hypnoticul, desi m-a cam aruncat in diabet in calatoria mea de la Paris. Dar nu mi-a displacut total.
De sarbatori am purtat Un air de Samsara si Joy
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
blue eyes spune:
La multi ani parfumati, fetelor! Deci, acum varsati tolba cu parfumuri noi... Eu nu am nimica nou. Nu mai am chef de cumparat online, de la Marionnaud (tip Douglas nici atat!). Astept pana am ocazia sa ajung in Ascona la parfumeria Pancaldi. Mi-oi lua un JOY? Un Carven? Sau Perles de Lalique? Ori 1000 de la Patou? Sau un Ciel da la Amouage? Ehhh, as vrea eu, dar e scump...
Rose, tu intrebai de Tabac Blond? Ia uite aici?http://www.ricardo.ch/kaufen/kosmetik-und-pflege/parfueme/damen/caron-tabac-blond-extrait-parfum-pur-75-ml-np-chf-32000/v/an628596104/lt5/
Stii ce mi-a venit in minte? parfumul Her de la Cavalli. In nota de mijloc are cafea, dar mie imi mirosea a tutun. In acel parfum exista o nota care-mi rapea simturile si alta - sau aceeasi? - pe care o gaseam oribila. Am incercat sa ma convig ca-l pot accepta, nu am reusit.