Club chic (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

parfumatelor LA MUUUUUUUUULTI ANI ! stiu ca sunt restanta cu cititul si cu scrisul dar promit sa va ajung din urma !

pe ultima suta de metri din 2010 printre dezinfectante si unguente a mers f bine cabochard ! si cu el am defilat!
imi pare rau ...ca nu pot cere impresii despre el ca ...tocmai ce m-a pupat cineva pe masa de pansat ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

La multi ani parfumati, fetelor! Deci, acum varsati tolba cu parfumuri noi... Eu nu am nimica nou. Nu mai am chef de cumparat online, de la Marionnaud (tip Douglas nici atat!). Astept pana am ocazia sa ajung in Ascona la parfumeria Pancaldi. Mi-oi lua un JOY? Un Carven? Sau Perles de Lalique? Ori 1000 de la Patou? Sau un Ciel da la Amouage? Ehhh, as vrea eu, dar e scump...

Rose, tu intrebai de Tabac Blond? Ia uite aici?http://www.ricardo.ch/kaufen/kosmetik-und-pflege/parfueme/damen/caron-tabac-blond-extrait-parfum-pur-75-ml-np-chf-32000/v/an628596104/lt5/
Stii ce mi-a venit in minte? parfumul Her de la Cavalli. In nota de mijloc are cafea, dar mie imi mirosea a tutun. In acel parfum exista o nota care-mi rapea simturile si alta - sau aceeasi? - pe care o gaseam oribila. Am incercat sa ma convig ca-l pot accepta, nu am reusit.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
_

Tabac Blond ma atrage, dar numele lui ma pune in incurcatura (desi se refera mai mult ca sigur la soiul de tabac, nu la o blondina)...de s-ar numi Tabac Brune parca a-si fi mai linistita eu fiind bruneta. Mai degraba pare destinat pt Sali acesta .

Am Montaigne si Bellodgia in variante edp si tin formidabil, nu am destula imaginatie sa-mi pot inchipui cat persista un EXTRACT de la Caron ca Tabac Blond.

Ok, ok, din extract nu te dai ca si cu un parfum, in plus extractele de obicei nu au nici atomizor, tocmai ca sa pui doar 1-2 picaturi si nici un strop mai mult.
Formula pare interesanta, vad ca are garoafa si e tot un vintage ca si Bellodgia (in care predomina tot garoafa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabika27 spune:

Buna seara dragele mele Am intrat sa va urez si eu un nou an minunat, muuuult mai bun decat cel ce tocmai s-a inchieat, plin de sanatate, fericire, iubire si binenteles de multe achizitii parfumate! va pupik!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna !

La multi ani celor ce-si serbeaza azi ziua numelui!

Fetelor, comanda mea de pe Fragrancex, facuta in 22.11 nu a ajuns nici acum! Ce sa fac? Oare mai ajunge, sau imi iau adio si contactez paypalul?
Sali, parca tu ai avut o comanda intarziata mai mult...

Edit - am initait o "disputa" cu paypalul , desi e cam la limita ... am ceva emotii ! Data tranzactiei a fost 22 Nov si azi ar fi a 46-a zi de la data tranzatiei. Nu am primit niciun email de pa paypal inca, sa ma informeze ca nu sunt in timp, doar ca pe resolution center apare
"Status
Didn't get your item? Usually, the easiest way to figure out what happened is to ask the seller. Describe the problem for them in the form below.

You can escalate this dispute to a claim any time between 11/29/2010 04:48 PST and 1/27/2011 01:08 PST."
Mi-au ajuns pana acum toate comenzile, cu asta nu stiu deloc ce fac!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela
[Fetelor, comanda mea de pe Fragrancex, facuta in 22.11 nu a ajuns nici acum! Ce sa fac? Oare mai ajunge, sau imi iau adio si contactez paypalul?
Sali, parca tu ai avut o comanda intarziata mai mult...

da, si tocmai cand imi luasem adio , m-a sunat postasul sa-mi spuna ca am aviz sa ma prezint la oficiul cu vama.
comanda a fost data pe 06.11.2010 si avizul e din 05.01.2011, asadar 2 luni fara o zi.
eu zic sa stai linistita, ca va ajunge.
si daca nu ajunge, se intoarce la fragrancex si iti fac ei refund.

cat despre litigiul cu paypalul, m-a batut si pe mine gandul dar am avut impresia ca am 60 de zile la dispozitie sa-l declansez. cand m-am trezit eu era deja tarziu...iar peste 2 zile a sosit parfumul.( un alien refill la 60 ml).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

Sali, azi e ziua Briannei, nu? LA MULTI ANI!!! O pupacesc tare de tot! Si pe tine, evident!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

parfumatelor LA MUUUUUUUUULTI ANI !

La multi ani si sa revii repede printre noi, sanatoasa tun

rose, cred ca maine trimit pliculetul tau

Eu de Revelion am purtat, ofcors, Tom Ford White Patchouli - pe care inca il iubesc extrem iar prietenul meu Hermes - Terre d'Hermes care mi s-a parut ca are un moto perfect pentru eveniment: "Un parfum entre terre et ciel" (un parfum intre cer si pamant) Miroase tare bine, puternic, citric, cu mult brad

Anul l-am inceput cu doua dezamagiri: La Prairie - Life Threads Emerald si Life Threads Gold. Scumpe si banale amandoua... Ambalajul insa e frumos

sali, ma bag si eu la "DE CE SA VISEZI ZIUA LA CEVA CE POTI AVEA NOAPTEA"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rall

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

parfumatelor LA MUUUUUUUUULTI ANI !

La multi ani si sa revii repede printre noi, sanatoasa tun

rose, cred ca maine trimit pliculetul tau

Eu de Revelion am purtat, ofcors, Tom Ford White Patchouli - pe care inca il iubesc extrem iar prietenul meu Hermes - Terre d'Hermes care mi s-a parut ca are un moto perfect pentru eveniment: "Un parfum entre terre et ciel" (un parfum intre cer si pamant) Miroase tare bine, puternic, citric, cu mult brad

Anul l-am inceput cu doua dezamagiri: La Prairie - Life Threads Emerald si Life Threads Gold. Scumpe si banale amandoua... Ambalajul insa e frumos

sali, ma bag si eu la "DE CE SA VISEZI ZIUA LA CEVA CE POTI AVEA NOAPTEA"

Uraaa abia astept !
Terre d`Hermes e modern si masculin, e cum imi place si-ti dau si mai departe dreptate cu Life Threads-ruile din care-mi dorisem taaare mult macar unul sa-mi placa, but no hope

Mergi la inceput

Un articol bun: ADN-ul parfumurilor Guerlain ...

http://monsieurguerlain2.blogspot.com/2008/06/guerlinade.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

azi am fost la oficiul postal cu vama sa-mi iau refill-ul de alien comandat pe fragrancex.
ocazie cu care domnul vames( oau, nu am stiut ca am un vames asa misto, de acum imi comand din afara UE saptamanal ) m-a informat ca parfumurile se taxeaza astfel: pana la 100 euro, se plateste TVA din valoarea parfumului. informatie pe care mi-a repetat-o de 3 , da, de trei ori ....ca eu auzeam ca zice ceva acolo dar nu -l ascultam, pt ca( vazandu-l asa misto,gen clooney) exact in momentele alea luam hotararea ca atunci cand voi fi mare sa ma marit cu un vames.
azi doar m-a informat...fara sa puna in aplicare pe mine Codul Vamal, Fiscal sau....Penal !

in al doilea rand, de ieri am Hypnotic Poison PARFUM.deci nici edt, nici edp, ci PARFUM . este minunat in toate privintele!( inclusiv la pret ).

Mergi la inceput