Club chic (41)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Sarbatori frumoase sa aveti, sa va aduca Mosul tot ce va doriti si Dumnezeu sa va implineasca toate visele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Dana, esti de milioane.
Desi as fi putut jura ca vanilia nu-i pentru mine, medalia de aur a primit-o Notee Vanilee, argintul - Tobacco Vanille si bronzul - Verbenas of Provences.
Sunt la serviciu si stau cu pungile la nas zici ca-s aurolac

exact asa mi te imaginam cand pulverizam parfumul in pungi
ma bucur ca nu ai facut o criza de colecist, stiind ca nu suporti parfumurile dulci!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Fetele parfumate, chic va urez sarbatori fericite si parfumate, multa sanatate si fericire.

La mine a ajuns deja trasura cu daruri parfumate si din matase. Posed acest batic http://www.ricardo.ch/form/ViewImage.asp?auctionnr=626961096&curimgvers=0&imgcount=3&rank=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabika27 spune:

Fetele mele parfumate am intrat sa va urez si eu un Craciun fericit plin de sanatate, fericire, iubire si mult noroc alaturi de tot cei dragi voua! Va pup cu mult drag! Craciun Fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Craciun fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Craciun fericit (si parfumat!) tuturor!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

un pic de Caron pentru noi toate http://www.beautik.ro/cms_upload/file/PR%20poze%20mari/CARON-THE-ONE-IUL-AUG-2009.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI! SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

LA MULTI ANI, fete dragi si parfumate!

ieri seara am vazut la tv reclama la SEPHORA ...aratau aia acolo farduri, creme, parfumuri...iar textul era cam asa : DE CE SA VISEZI NOAPTEA LA CEVA CE POTI AVEA ZIUA ?!

intelepte vorbe...ma voi gandi la ele ca si cum mi le-ar fi spus mama sau bunica....si le voi aplica ori de cate ori inima imi va da ghes sa-mi iau al 'nspelea parfum dar ratiunea imi va urla ca am deja prea multe !
eu una deja le-am adoptat ca motto pt 2011 ....ma gandesc ca nu ar fi rau sa stea scris pe stema Clubului Chic?

udrea cu frunza, nazistii cu "munca te face liber " si noi cu de ce sa visezi noaptea la ceva ce poti avea ziua!

Edit: gabika mea de la bacau,cred ca noi doua i-am fi apreciat mai mult pe lipsitii astia de creativitate de la sephora daca ar fi zis DE CE SA VISEZI ZIUA LA CEVA CE POTI AVEA NOAPTEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani si la cat mai multe parfumuri in 2011!

Mergi la inceput