Club chic (41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Am notat rose

Ma uitam de dimineata la www.nstperfume.com/2007/06/01/memoire-liquide-new-line-of-custom-perfumes/" target="_blank">Memoire Liquide, tare frumos nume are .

Am vazut la vanzare No. 314, Cuir Millésime: A bohemian fusion of well-worn vintage leather, with beguiling aspects of cannabis, smoky Lapsang Souchong Tea, musky earth, patchouli, tonka and balsam

Ce frumos nume i-au dat! Memoir Liquide...

Rall, tu ai Bellodgia Caron? Ca eu l-am primit azi si cum abia azi am facut cunostinta cu garoafa si cuisoarele in proportii industriale intr-un parfum, ma intreb daca il mai stie cineva, daca doar mie mi se pare similar cu Hiroshima la patrat in tarie si persistenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Dragi prietene va scriu de pe acum SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU PLIN DE BUCURII !

Acum fac bagajele si bineinteles n-am sa uit sa strecor si sticla de Casmir preferatul meu pt Craciun pe care vai, cred ca de la Craciunul trecut nici nu l-am mai folosit ...

Va las cu bine si va ofer un pic de umor englezesc, asa la fine de an:

(Aveti rabdare primele 2 minute in germana, ce conteaza e de la minutul 2:25 incolo )

sunt 2 parti:

http://www.youtube.com/watch?v=eUbEVg5KNt8&feature=fvst

http://www.youtube.com/watch?v=GAUFMWaAb5M&playnext=1&list=PLFF18486429CF2E44&index=31v=GAUFMWaAb5M&playnext=1&list=PLFF18486429CF2E44&index=31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

dana, ce crezi despre asta?
nu stiu sa existe ELIXIR la 100 ml....tu? poate fiindca e tester?

ah, acum am vazut ca vinde doar in uk.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Ce dragutz feletor :) descrieti parfumurile cam cum descriu cunoscatorii de vinuri gustul, aromele, buchetul. Excelent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui monabella

Ce dragutz feletor :) descrieti parfumurile cam cum descriu cunoscatorii de vinuri gustul, aromele, buchetul. Excelent!

si tu asa frumos ai scris despre insulele grecesti ca-mi doream sa ma mut acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

de la ultimul post aici am tot cautat kenzo jungle, elephant.... cred ca l-au mancat dizoaurii ca nu lam putut gasi nicaieri.. pacat tare mult vroiam sal miros....

va urez craciun fericit! si mosul sa va aduca parfuurile lpe care vi le doriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Kenzo Jungle

Va doresc Sarbatori Binecuvantate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

merci, dana, dar nu pot comanda online!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Dana, esti de milioane.
Desi as fi putut jura ca vanilia nu-i pentru mine, medalia de aur a primit-o Notee Vanilee, argintul - Tobacco Vanille si bronzul - Verbenas of Provences.
Sunt la serviciu si stau cu pungile la nas zici ca-s aurolac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Vreau sa va spun si eu Sarbatori fericite, in liniste si sanatate !!!

Mergi la inceput