Club chic (41)
Raspunsuri - Pagina 17
manumanu spune:
Wow, ce liniste pe-aici!
Uite ceva interesant, a incercat cineva? http://uk.strawberrynet.com/perfume/lancome/cuir-de-lancome-eau-de-parfum-spray/89443/?trackid=8005400012&CatgId=36&Region=UK#DETAIL
parfumatele din Romania, voi de unde ati comandat HP Eau Sensuelle?
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
manumanu spune:
Nici acesta http://uk.strawberrynet.com/perfume/elizabeth-arden/5th-avenue-style-eau-de-parfum/103182/?CatgId=36 nu suna rau...
rose_selavie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manumanu Wow, ce liniste pe-aici! Uite ceva interesant, a incercat cineva? http://uk.strawberrynet.com/perfume/lancome/cuir-de-lancome-eau-de-parfum-spray/89443/?trackid=8005400012&CatgId=36&Region=UK#DETAIL parfumatele din Romania, voi de unde ati comandat HP Eau Sensuelle? mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
Nu l-am incercat, dar il are vanzatorul din Elvetia de la care cumpar si ma tenta acesta luna trecuta. Mai are si Sikkim Lancome:
http://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/Sikkim-La-Collection-Fragrances--182.html
nici pe acesta nu l-am testat...amandoua par interesante, au ceva din spiritul Lancome de pe vremuri cand era o casa de mare lux. Bine ca se mai fac si e bine de stiut ca se pot achizitiona la preturi chiar bune.
manumanu spune:
ROSE, m-am delectat cu review-urile de pe Fragrantica, la Sikkim..... cele de la doamnele care au descoperit parfumul in anii 70... delicioase, te fac sa-ti doresti parfumul ala, dar nu pe cel nou...
Edit: mie mi se pare totusi ca in ciuda dorintelor trezite de comentarii si descrieri, parfumurile astea "oldies" in special trebuie incercate pentru a vedea daca se potrivesc... eu sunt chiar curioasa... poate ajung in Franta luna viitoare si incerc cateva
sali spune:
citat din mesajul lui manumanu parfumatele din Romania, voi de unde ati comandat HP Eau Sensuelle? |
mie mi l-a adus tipul de la esentedelux, la cerere expresa, ca parca eram obsedata de clanul hypnoticilor, in trei saptamani am avut si edt si eau sensuelle si PARFUM.
atunci mi-a spus ca nu il pune pe site deocamdata , pt ca e prea scump chiar si de unde il aduce el. si ca mai asteapta sa-i coboare pretul acolo.
rose_selavie spune:
citat din mesajul lui manumanu ROSE, m-am delectat cu review-urile de pe Fragrantica, la Sikkim..... cele de la doamnele care au descoperit parfumul in anii 70... delicioase, te fac sa-ti doresti parfumul ala, dar nu pe cel nou... Edit: mie mi se pare totusi ca in ciuda dorintelor trezite de comentarii si descrieri, parfumurile astea "oldies" in special trebuie incercate pentru a vedea daca se potrivesc... eu sunt chiar curioasa... poate ajung in Franta luna viitoare si incerc cateva mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
Sigur trebuie incercate intai pe piele, e adevarat! Dar din pacate se gasesc greu in parfumeriile obisnuite, asta e problema. In Franta vei gasi precis parfumuri deosebite.
Eu mi-am comandat blind cateva pe care nu aveam unde sa le testez si care sunt laudate pe Fragrantica, am riscat stiu, dar nu sunt dezamagita de nici unul, imi plac foarte mult.
rose_selavie spune:
M-am hotarat sa tin dieta. Dieta de la parfumuri dulci .
Regimul consta in Eau de Shalimar si e aplicat pe brate si abdomen...cate un strop zilnic pt mentinerea tonusului si revigorare cu nota de lamaie fresh si ca recompensa de final un pic de vanilie.
Mi-am luat 50 de ml, e un regim pe termen lung...
Pt Sali in mod special (da tare volumul):
http://www.youtube.com/watch?v=ADBKdSCbmiM&ob=av3nm
manumanu spune:
ROSE, picatura de pe abdomen oare ajuta si la.. slabire? Daca tot e dieta...ma bag si eu si scot Eau-ul Shalimarului din cutie
rose_selavie spune:
citat din mesajul lui manumanu ROSE, picatura de pe abdomen oare ajuta si la.. slabire? Daca tot e dieta...ma bag si eu si scot Eau-ul Shalimarului din cutie mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
Hai ca-n 2 "regimul" e mai usor ! Nu stiu ce m-a apucat in miezul iernii cu parfumul asta mai degraba bun in zile calde...Manu tu ai avut si Shalimar Legere? Cel din 2003 parca, despre care multa lume spune ca a fost splendid. Si inca ceva vreau sa te intreb, Cristobal iti seamana cu Allure? Am auzit ca ar avea aceeasi finete si eleganta. Vanzatorul de parfumuri de la care am tot comandat nu reuseste sa-mi aduca Visa de Robert Piguet, astept de 2 luni, as putea sa-i spun sa renunte si sa imi dea altceva de suma aia. Ma gandesc si la Cristobal.
iarina spune:
Mi-am cumparat dintr-un impuls de la Londra Tom Ford cu White patchouli....ajung acasa...il desfac a doua zi, l-am pus pe piele...mai, parca nu-mi mai place. Dupa 10 min miroase bine, dar nu stiu...
POt sa-l pun la bursa? Am cutia si bonul si m-am dat o data pe incheietura. Nu stiu ce sa fac...daca sa-i mai dau o sansa.
Daca il vrea careva, sa-mi spuna.