Club chic (41)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmena
[ Iar de Brad Pitt in Legendele Toamnei nu pot sa ma abtin, a fost superbbb, si cred ca asa s-a nascut intrebarea pe care ne-o punem noi femeile toata viata si la care nu cred ca ne raspundem niciodata-"il vrem cuminte si sot ideal sau de "nestapanit"?!

carmena, eu in comedii romatice cu " cuminte si sot ideal" n-am jucat , am luat castingul numai in western-uri cu " de nestapanit" .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

...on topic-cel mai hot barbat al momentului este logodnicul lui Natalie Portman (mai face si un copil cu el ), balerinul Benjamin Millepied:

http://artwingny.wordpress.com/2010/06/01/ballet-star-benjamin-millepied-in-details-magazine-and-shot-by-eric-ray-davidson/

..pe mine ma deruteaza mustata...mi se pare ca are un fizic de miner/ortac la iesirea din sut!

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui Carmena
Iar de Brad Pitt in Legendele Toamnei nu pot sa ma abtin, a fost superbbb, si cred ca asa s-a nascut intrebarea pe care ne-o punem noi femeile toata viata si la care nu cred ca ne raspundem niciodata-"il vrem cuminte si sot ideal sau de "nestapanit"?!ideala ar fi combinatia celor doua, hai ziceti ca nu e asa, dar care oare sa fie proportia corecta?.

daca s-ar inventa formula de la combinatia celor doua in proportia corecta , cred ca s-ar bate femeile pe ea mai ceva decat pe elixirul tineretii!
..acum...ca sa raspund la intrebare, depinde ce preferi: putin da' bun sau mult da' prost?
cred ca este esential sa te cunosti si sa stii langa care dintre fratii ludlow( vorbesc de cel mare si de cel mic) NU ai putea sa traiesti ....si cand iti amintesti faza cu tristan imblanzind caii salbatici , in timp ce fratele lui juca tenis ....mai ca ochii vad, inima cere.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Dupa mine Brad Pitt a aratat cel mai bine in Fight Club. Sper ca l-a vazut toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Sali esti de vis, am ras cu lacrimi la asemanarea lui Benjamin modernul si actualul cu minerul iesit din sut... iar de tatal tau in postura " Amintire de la Sinaia 1966"....nu mai spun Cred ca de pe la Hypnotic ti se trage

Si iti cumperi ruj rosu, oare de ce mi te imaginam doar cu gloss?!

Una peste alta, am inteles, iti place Hypnotic EDT, dar nu tine, asa ca il iei la tranta pe mirosuri cu PARFUM cel amar si puternic, nu-ti plac barbatii aia cuminti si ideali(dar unde or fi aia, ca pe la noi pe la poarta nu prea au batut?!) si joci numai cu cei de western.
in ceea ce ma priveste, un lucru e cert, al meu nu imblanzeste nici cai salbatici, nu joaca nici tenis, deci se pune ca e la mijloc nu?!A, si are o mare calitate ascunsa ce-i drept - ma suporta si usor nu ii este, sigur Recunosc insa, ca atitudinea lui Tristan ne indeamna la oftaturi prelungi, oare de ce?!

Eu Rose nu stiu filmul de care zici tu, dar mie imi place Brad Pitt oricum, chiar si cand e cu copiii Angelicai in brate. Iar Benjamin asa miner cum e el, sigur are menajere care ii fac cafeaua, nu cred ca e necesar de triplu tulup in camera de zi Dar mai stii, care ii sunt calitatile?!

Hai sa aveti o duminica placuta. Si revenind la oile noastre, azi am purtat Hypnotic Poison la o petrecere de copii, ceea ce se cheama ca ne-am imprietenit cam tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Scuze pentru atatea ranjete din mesajul anterior. Nici macar la stomatolog nu am fost, asa ca de ce mi-oi fi aratat dintii atat nu stiu.

Mergi la inceput

iaca si bradpitt-ul anilor '70, genul cult/dandy, care o arde( scuze pt exprimarea jenny from the block) prin galerii de arta ....priviti ce freza si ce perciuni....suficiente pentru 3 peruci de dama din zilele noastre

si iaca si o posibila versiune din anii'80 a bradpitt-ului din "Troia" , genul tarzanel cu slipul de otzel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

aprob pozitiv: brad pitt in legendele toamnei a fost, intr-adevar, superb sali de cate ori ai vazut filmul?
nici mineru' lu' miss portman nu-i kiar de aruncat

insa febletea mea eterna ramane:
http://goremaster.com/blog/wp-content/uploads/2010/05/pierce-brosnan.jpg
http://wallpaper.celebritypc.com/pierce_brosnan/Pierce_Brosnan_7-1024.jpg
he is so damn perfect! (dupa gusturile si criteriile mele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Ce ziceti de rochiile de la Globurile de Aur de anul acesta? Care au stralucit si care au fost neinspirate?
http://awards.omg.yahoo.com/photos/143-red-carpet-report-card;_ylt=AkILFa154bCmWP4aFQ1gyE.ZwBx.
Mie imi place nr 5, Olivia Wilde in rochia Marchesa, nr 30 Catherine Zeta Jones (ca de obicei, e superba), nr 16 Megan Fox are o rochie frumoasa insa nu-i vine ei prea bine e prea slaba si palida si nu are forme feminine, iar picioarele sunt cam scurte sau mi se pare mie? Iar rochia Angelinei numai pe ea poate sta bine pt ca e foarte slaba, altfel rochia pare scoasa de la naftalina din recuzita Dinasty, culoarea imi place mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

IANKA, daaaa, Pierce Brosnan in "The Thomas Crowne Affair", cu Rene Russo (imbracata senzational tot filmul!!!)... e unul din preferatii mei (top 3... care-or fi ceilalti 2)

ROSE, mie mi-a placut (din ce am vazut, n-am avut timp sa stau sa se deschida toate pozele), Scarlett Johansson, Olivia Wilde (who?), Halle Berry (mai mult corpul decat rochia), Natalie Portman (very sweet). Si a "big NO" la rochia Angelinei. Si la Angelina.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput