Club chic (41)
Raspunsuri - Pagina 15
rose_selavie spune:
Cand L̀nstant a fost lansat culoarea lui era deschisa:http://www.youtube.com/watch?v=LRfHVG4tHCA&playnext=1&list=PL91CB72D02AF35924&index=4
Depinde, anumite parfumuri isi pot modifica nuanta daca nu sunt pastrate in cutie si mai ales tinute la sursa directa de lumina ( cu precadere parfumurile cu multe ingrediente naturale care se pot oxida)....oricum nu cred ca intai l-au facut oranj si apoi l-au reformulat in ceva deschis, e prea batator la ochi.
Mie nu mi se pare ca miroase alfel ca in trecut, e la fel de bun si persistent, are un miros memorabil.
iuliya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rose_selavie
Prima data am testat L ̀nstant Guerlain in Germania in Douglas in 2006 si nicaieri pana in prezent n-am vazut unul oranj inchis cum apare in primul link pus de tine. Uite asa le stiu : http://www.douglas.de/douglas/Guerlain/L´Instant-de-Guerlain/index_b000961.html Acum am L`Instant Magic care nu contine mierea din clasic si e mai dark, mai complex. Pe 18 martie e ziua ta? Pai suntem pesti amandoua, eu in 9 sunt nascuta. Stii ce inseamna asta? Ca in curand vom avea un bun pretext pt a ne lua un parfum nou . Optiunea mea pt primavara 2011 este...Miss Boucheron . E clar ca incet dar sigur devin o Boucheron girl cu un tumultuos trecut Chanel . http://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Miss-Boucheron-931.html mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) Sorry pt linkul Douglas, am incercat de 2 ori sa-l adaug in mesaj si nici acum nu merge |
Hmm, e ceva ciudat la mijloc, cred, acum sunt confuza. Totusi sunt poze pe net cu el oranj cum era in mostra aceea; daca o mai are prietena mea am sa-i fac o poza si va arat. Eu am avut EDP 80ml Tester, comandat de pe edl.
Nu e de mirare ca avem asemanari, la parfumuri cat si in domeniul artelor.
Asa este, vom avea un pretext cinstit. Eu inca nu m-am gandit serios la parfumul de ziua mea. Imi doresc Boudoir dar pe de alta parte as vrea ceva usor de purtat, ca diminetile de primavara. Va anunt de indata ce m-am decis.
Carmena spune:
Salisuperba descrierea, cum zicea si Rose, nici macar Coifan nu ar fi descris mai bine! Iar de Brad Pitt in Legendele Toamnei nu pot sa ma abtin, a fost superbbb, si cred ca asa s-a nascut intrebarea pe care ne-o punem noi femeile toata viata si la care nu cred ca ne raspundem niciodata-"il vrem cuminte si sot ideal sau de "nestapanit"?!ideala ar fi combinatia celor doua, hai ziceti ca nu e asa, dar care oare sa fie proportia corecta?. Cred ca asa e si la parfumuri, e greu sa gasesti combinatia perfecta...ma bucur daca ai gasit-o Sali in HP Parfum. La mine, dupa descrierile tale cred totusi in continuare ca varianta care mi se potriveste este EDT. Pe pielea mea e foarte "vanilos", si imi place asa
Ianka eu am Guerlain Mandarin Basilic si imi place mult, e un citric reusit. Singura problema, evident persistenta, dar il prefer asa decat sa-mi provoace vreo durere de cap..Poti incerca si O de Lancome, eu un citric clasic, si destul de persistent, pentru pielea mea prea persistent.
Eu de cateva zile am revenit la Lolita, si ma intreb de ce
iuliya spune:
Vorbiti de barbati? Dar de www.gettyimages.com/detail/3241960/Hulton-Archive" target="_blank">el ce spuneti?
manumanu spune:
As zice ca pentru 1966 arata destul de bine...
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
rose_selavie spune:
...on topic-cel mai hot barbat al momentului este logodnicul lui Natalie Portman (mai face si un copil cu el ), balerinul Benjamin Millepied:
http://artwingny.wordpress.com/2010/06/01/ballet-star-benjamin-millepied-in-details-magazine-and-shot-by-eric-ray-davidson/
si off topic , legat de parfumuri acum, diseara incerc un experiment: amestec parfum YOUTH DEW Estee Lauder cu ulei de migdale pur, sa vad ce iese, sper sa-mi reuseasca un ulei de corp oriental-spicy.
Carmena spune:
Oau Rose, ce combinatii pentru sambata seara.. Are Mara bona de noapte?
Mie personal nu-mi prea place Benjamin asta de e la moda, mi se pare prea "brunet" ca sa ma exprim plastic asa. Cel postat de Iulia e expirat, daca dateaza din 1966, cel pus de Rose e prea brunet si prea puriu, deci revenim la Brad Pitt si off topic la Hypnotic poison cei greu de stapanit Si taman la devierile astea de discutie, Sali ne lasa la greu...of
O duminica frumoasa sa aveti!
rose_selavie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmena Oau Rose, ce combinatii pentru sambata seara.. Are Mara bona de noapte? Mie personal nu-mi prea place Benjamin asta de e la moda, mi se pare prea "brunet" ca sa ma exprim plastic asa. Cel postat de Iulia e expirat, daca dateaza din 1966, cel pus de Rose e prea brunet si prea puriu, deci revenim la Brad Pitt si off topic la Hypnotic poison cei greu de stapanit Si taman la devierile astea de discutie, Sali ne lasa la greu...of O duminica frumoasa sa aveti! Carmen cu Stefan si Bogdan |
Da, nu stiu unde e Sali, buletinul meteo anunta o seara foarta calda...pt perioada aceasta a anului . Saliii arunci pastila cu Brad Hypnotic si ne lasi asa cu ochii in soare?
Mi-l imaginez si rad de una singura inchipuindu-mi-l pe Benjamin-balerinul-cel-brunetel facand un triplu-tulup pana la dus si apoi dintr-un flic-flac ajungand la aparatul de cafea , adica am imagini domestice cu el, si foarte sobre, nu?
Amestecul minune e gata: uleiul de migdala cu Youth Dew a iesit usor inodor la inceput fiindca am pus prea putin parfum, apoi am tot adaugat pana am fost multumita. Sunt Grenouille la Femme, ce mai!
sali spune:
seara buna , parfumatelor!
ia ziceti voi drept, ati sughitat astazi, ca eu v-am tot pomenit in timp ce mi-am facut rondul incolo si incoace prin 2 sephore si un douglas.
ca de obicei, mi-am epuizat toate zonele pielii care se pretau la testat parfum, m-am lacomit si cu mari concluzii sau amoruri nu am ramas.
multe mi-a fost dat sa incerc, de la crema de corp ALIEN la MIDNIGHT POISON ELIXIR, de la burberry sport ( ala rosu , relativ nou) pana la Voyage d"Hermes( pe care m-am fortat din rasputeri sa-l plac dar nu am reusit).
inca mi-am bagat nasul si prin BLEU De Chanel si ANTHAEUS , fara rost si scop, deoarece brad pitt nu se da cu astea , mai degraba cu ADVENTURES AMAZONIA( davidoff) , macar ca denumire.
am dus la nas sticle cu shalimar, brilliant wish/chopard, kelly caleche edp si multe altele , am ranit toti ecologistii planetei pt ca am consumat nenumarate benzi de hartie incercand parfumuri....mi-am petrecut f mult timp pe acolo, ce sa mai , inca o vizita ca asta si ajung sa schimb numere de telefon cu fetele de la sephora.
am incercat iar Hypnotic Poison ELIXIR care mi-a placut iar tare mult ( miroase mai frumos ca PARFUM) dar care nu are persistenta buna. si am hotarat o data pt totdeauna ca cel mai fain ca miros din clanul hypnoticilor este edt , careia ii sufla-n ceafa ELIXIR, EAU SENSUELLE vine si el tare din spate ...iar PARFUM ...hm, e cel mai antipatic ca miros, mai amarui,mai afumat, mai aspru....prin comparatie cu celelalte. cred ca PARFUM HP este un fel de KENZO FLOWER ORIENTAL fata de kenzo flower clasic.
daca e sa zic totusi unul care mi-a placut astazi, atunci ar fi Estee Lauder SENSUOUS NOIR .
partea a doua a fost cu cautarea unui ruj corai...am venit acasa cu unul Bourjois , Rose Pare( no.47) si cu hotararea de a-mi comanda de pe ebay YSL Rouge Volupte no.16 RED TEMPTATION, pe care l-am testat azi si cu care m-am simtit !
la cat scriu, ce ziceti, imi fac blog sau cititi aici cu rabdare ?
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliya Vorbiti de barbati? Dar de www.gettyimages.com/detail/3241960/Hulton-Archive" target="_blank">el ce spuneti? nepotica mea * poze noi |
pe cuvant de onoare daca nu am poze la fel cu taica-miu in tinerete ,poze pe care jos fotograful a scris " Amintire din Sinaia, 1966".