Club chic (41)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

ROSE, mie nu mi se pare ca seamana Cristobal cu Allure ca note, dar ca finete si eleganta, cu siguranta. In mod cert iti va placea! Este deosebit. Mare noroc ca l-ai gasit, ca eu stiu ca nu se mai face. Eu mi-am facut un "stoc" cand am fost ultima data la Paris, oricum nu am gasit niciodata Cristobal decat in Franta si pe strawberry.

Nu am avut Shalimar eau legere, deci nu am termen de comparatie. Eau de Shalimar mi-a placut pur si simplu.

Acu' ma "mananca" sa comand Hypnoticu' Parfum de pe esente, dar ce ma fac daca nu-mi place? L-ar vrea cineva si ar avea rabdare pana il incerc eu?

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Merci Manu . Anul trecut mai aveau pe stoc un parfum Cristobal si un lapte de corp tot din gama lui. Am sa-i sun sa intreb daca e vandut sau nu. Stiu ca e deja o raritate, desi ma mir de ce nu mai e in productie fiind atat de bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui iarina

Mi-am cumparat dintr-un impuls de la Londra Tom Ford cu White patchouli....ajung acasa...il desfac a doua zi, l-am pus pe piele...mai, parca nu-mi mai place. Dupa 10 min miroase bine, dar nu stiu...
POt sa-l pun la bursa? Am cutia si bonul si m-am dat o data pe incheietura. Nu stiu ce sa fac...daca sa-i mai dau o sansa.
Daca il vrea careva, sa-mi spuna.

"Experienta este numele pe care il dam greselilor noastre" Oscar Wilde

era cineva aici, o parfumata, care s-a declarat indragostita de acest parfum. si ii jurase fidelitate. nu mai stiu despre cine era vorba, parca rall? poate ea ar mai vrea unul ? !

sigur ca poti sa-l pui la bursa. insa nu inainte de a-i mai da o sansa si timp. uita-l in cutie o vreme si apoi incearca-l iar.
s-ar putea sa ai o surpriza placuta.daca nu si nu.....atunci il dai.
dar nu stiu daca o sa poti lua pret apropiat de londra, ca noi de cand am descoperit ebay-ul, fragracex-ul si esentedelux, nu prea mai cumparam cu bon.

....ar tr sa-i mai dai o sansa....totusi acel prim impuls nu o fi fost el chiar degeaba resimtit, nu?

Mergi la inceput

Am avut si laptele de corp de la Cristobal, vara l-am folosit in loc de parfum, persista aproape o zi intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

am avut si eu CRISTOBAL....l-am luat de la dana si a ajuns la anne 16 , inventatoarea decantarii din CLUB CHIC!

mie mi s-a parut ca seamana izbitor cu LALIQUE LE PARFUM.
am si ALLURE ( edp si edt) dar nu as zice ca seamana decat pe undeva pe f departe, la baza de vanilie.
l-am dat nu pt ca nu-mi placea( oricum ne-am despartit greu) ci pentru ca nu mi se parea un comforting scent, nu am facut cu el priza perfecta.
imi pare bine ca a ajuns la anne dar acum daca l-as avea din nou nu l-as mai da, macar pentru cat e de aratos , in simplitatea sticlei , in contrast cu opulenta capacului.

Mergi la inceput

Si eu m-am mirat de ce nu se mai face Cristobal... acelasi lucru e valabil si pentru Cristobal pour Homme (mmmm!!!), care e parfumul preferat de primavara-vara al sotului meu. El are un stoc mai mare decat mine, am comandat pe unde am gasit (inclusiv coffret-uri, din care eu folosesc gelul de dus.. e atat de bun!). Bine, el nici nu are atatea parfumuri, cel "de iarna" preferat e Heritage de la Guerlain, secondat de Obsession CK. A, si Egoiste de la Chanel, pe care eu il ador!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Sali merci de raspuns...nu vreau sa-l dau cu cat l-am luat bineinteles, bonul l-am pastrat in caz ca totusi cineva vrea sa fie sigur ca am cumparat parfumul ala si n-am pus cine stie ce apa de brandusele in el Altminteri va fi un pret mai mic, in definitiv e un pic inceput.

Am sa-i mai dau totusi o sansa..parca dupa 10-15 min miroase altfel,dar nu innebunitor pentru mine...mai incerc o data.
In orice caz, daca e cineva indragostita de acest parfum, sa-mi dea un pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

sali ........am comis-o !
fiica mea a stat asta noapte pe ebay si a licitat si pana la urma am facut prima tranzactie ! si-a luat un parfum de la estee lauder un pink coral asa de proba sa vada cum liciteaza
, culmea e ca deja a prins-o microbul acum liciteaza pt mine un FRACAS....
de acum dumnezeu cu mila ...daca patesc ca tine chiar ca tre sa pun cardul la congelator !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

Teo, esti ok? Cum te simti? Esti bine acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Teo, bun venit in lumea shopaholicelor ebayiste Si sper ca esti bine acum

Rose, a ajuns pliculetul meu la tine?

iarina & sali, eu sunt indragostita de White patchouli si nu-mi pot imagina cum de exista oameni carora sa nu le placa Oare put tare cand ma dau cu el? Mie mi se pare grooozav, imi vine sa-mi torn in paharu' cu apa cate o picatura Trimit PM acum

In sfarsit am si Midnight Poison care e si el superb dar nu prea are plici la pielea mea, acum ma dau - acum nu mai e. Si e sigur sigur original...
Mentionez o linistire temporara, mi-am gasit cate un parfum pe care sa il iubesc in fiecare categorie (iarna, vara, sexy, party, sobru, zi, noapte, etc) si chiar nu-mi mai trebuie nimic Cred ca urmeaza capitolul posete

Mergi la inceput