Club chic (41)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Rall inca n-a ajuns pliculetul, sper sa vina zilele astea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall
[In sfarsit am si Midnight Poison care e si el superb dar nu prea are plici la pielea mea, acum ma dau - acum nu mai e. Si e sigur sigur original...
Mentionez o linistire temporara, mi-am gasit cate un parfum pe care sa il iubesc in fiecare categorie (iarna, vara, sexy, party, sobru, zi, noapte, etc) si chiar nu-mi mai trebuie nimic Cred ca urmeaza capitolul posete

ma surprinde ca Otravitu' de la miezul noptiinu persista ....il am si eu si tine secole.e unul din cele mai si mai persistente parfumuri pe care le stiu/am si stii ca nu sunt genul care sa colectionez ape de trandafiri.

si eu am facut si fac pauza la parfumuri, in schimb am dat-o, dupa etapa MAC Cosmetics , in boala pantofilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

ROSE, de azi mai astepti un plic!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

ROSE, de azi mai astepti un plic!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Merci Manu mult mult!! iupiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Mainile jos de pe White Patchouli-ul iarinaei, ca si-a gasit stapana noua

Mergi la inceput

Rall a ajuns mega-plicul!! Uaaaa you made my day draga mea, iti multumesc.
Nici nu stiu despre care sa vorbesc mai intai, ai pus acolo o gramada de zipbag-uri cu parfumuri absolut necunoscute mie si de fiecare data cand deschideam o noua punguta aveam cate un nou extaz. Asta da sedinta de mirosit! Hai ca le am aici langa comp si incerc sa le descriu:
Lalique clasic e cu totul altfel decat mi-l imaginam, eu il vedeam un floral previzibil, dar nu e deloc asa...are CARACTER si notele de fructe de padure amestecate cu flori exotice il fac cu totul deosebit. Nu simt in el flori comune, e un floral-oriental de mare clasa.
Le Baiser Lailique e alta poveste. Usor ascutit (piper?) si sapunos, are o puternica nota de trandafiri dar nu e un parfum lesinat, usurel. Sticla ne si sugereaza clar ca e vorba despre multe "roze" (toata e decorata cu boboci mici de trandafiri) mi-l imaginez pe o tipa frumoasa care poarta mult negru probabil pt ca mi se pare un miros dark.
Sicily D&G nu ma surprinde ca seamana cu Dolce & Gabana edp clasic, am mai auzit despre asemanare si acum am si eu ocazia sa confirm. Nu e genul meu, ba mai mult am dat de pamant la figurat intr-un top horror anul trecut cu edp D&G clasic, Sicily e mai ok cat de cat. De la D&G am The One, a fost singurul care facea priza ok cu mine si pe pielea mea.
Vent Vert Balmain e un parfum special pe care numai fetele speciale il poarta. E un miros very green, elegant, rasat, parfum fin si complex.
Eau de Vers....s s-a sters numele de pe zipbag, e foarte greu. Nu stiu daca un strop nu ar ajunge intreaga zi pe piele. Te rog mult spune-mi care e acesta. Cu "Vers...S" eu stiu numai Bal a Versailles...el o fi? Ca si seamana cu acela.
Aaaa unul care imi place de mor: Angel Lily . El e cumva?:
http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Angel-Garden-Of-Stars-Le-Lys-714.html
Seamana teribil cu Angel clasic, doar ca nu are atata patchouli. Isi poate imagina cineva un Angel de 3 ori mai dulce? Asa e lily asta. Nota de nufar e pusa doar la deruta. In realitate apar fructe, dar nu crude ci sub forma de dulceturi, de peltea, de sorbeturi, de jeleuri, asa le simt si categoric imi place. E ridicol de dulce dar sublim de misto.
Spune-mi te rog ce e in plicul secret (like it?)....ca imi placeee . Daca zici White Patchouli ma duc maine la prima ora si-l cumpar! Doamne cat de bine miroase! Si acum sa zici de fapt ca e...Fantasy Briteny Spears
Black Phoenix Alchemy Lab in primul rand imi place numele, promite ceva gotic, greu, e un miros deosebit, dar ce sticla....
http://www.fragrantica.com/perfume/Black-Phoenix-Alchemy-Lab/Alana-Patel-10163.html
Cum l-ai descoperit? Unde l-ai gasit? Persista mult? Mi-ar placea sa am asa ceva, dar nu stiu cum l-as purta, serios. Cred ca as tine sticluta aia doar sa inhalez din ea cand ma satur de parfumuri normale.
Despre Kate Moss se spune ca e foarte popular si ca ar aduce usor cu Narciso for her, e adevart ca trandafirul si moscul din baza seamana un pic, dar per total asa de pe material mi se pare simplut, usurel, eu am nasul plin cu Black Phoenix acum deci cam greu mai simt altceva....
Rose Absolue Anniq Goutal mi-ai dat o proba adevarata . E atat de fidel interpretat mirosul de trandafir aici, incat daca un eschimos ar fi curios sa stie cum miroase trandafirul ca el saracul n-are parte in viata lui de-o roza, i-am putea trimite un pic din acest parfum sa stie cum sta treaba cu trandafirii
Escada Signature am sa merg sa-l testez in parfumerie ca mi se pare interesant. De la Escada nimic nu-mi place, din pacate Magnetism nu mai gasesc, in rest tot ce am incercat recent mi s-au parut artificiale, de duzina, comune...
Iti multmumesc si de Iceberg Twice imi aminteste de adolescenta. Chiar acum 2 zile m-am regasit pe net cu o prietena din acea perioada, ea purta Twice si de la ea il stiu. Eu am avut o miniatura de 5 ml cadou intr-o revista de moda.
Merci mult si pt agenda 20011 Thierry Mugler!!! esti o scumpa! As vrea sa-mi notez in ea numai coduri din circle mugler pe viitor.
Rall ai gusturi formidabile la parfumuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Pe scurt, scurt, scurt, ca trebuie sa plec, raspund doar la misterul "like it" Nu am vrut sa pun numele tocmai pentru a nu-i strica din frumusete, e Avon Rare Pearls E tare deosebit si puternic. Haha, nu m-am gandit sa pun White Patchouli

Ma bucur mult ca ti-au placut si n-au ajuns amestecate iar Ca eram aproape sigura ca se imbina iar toate de iese un mare balamuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Pe scurt, scurt, scurt, ca trebuie sa plec, raspund doar la misterul "like it" Nu am vrut sa pun numele tocmai pentru a nu-i strica din frumusete, e Avon Rare Pearls

ia zi, rose, te mai duci maine sa-l iei, acum cand ti-a aratat buletinul si ai vazut ca-l cheama AVON, nu MUGLER ?

in urma cu peste 10 ani am avut RARE GOLD de la AVON, care mi-ar mai placea cu siguranta si azi ....presimteam in el POEME de Lancome!

Mergi la inceput

Rare Pearls Avon! Asta era. L-am si avut, ma mir ca nu l-am recunoscut, l-am folosit cu drag impreuna cu mama. Intai am luat doar mostre dar mi-a placut atat de mult ca am comandat si o sticla. Si asta era pe vremea cand aveam deja si parfumuri bune. Chiar, se mai face?
De la Avon mama avea pe vremuri...vremuri cand eu nici nu existam un parfum numit Charisma si a pastrat sticla, asa ca am avut si eu parte de cateva pufuri. Vreo 20 de ani am tinut sticla aceea goala, era frumoasa si mirosea a mama. Acum nu se mai fabrica, de fapt nici nu apare pe Fragrantica, pe ebay se vand sticle goale:
http://cgi.ebay.com/AVON-CHARISMA-COLOGNE-MIST-SPRAY-BOTTLE-1968-1976-/350427926640?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item519721d070#ht_500wt_922

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

alexia 718 si rall va multumesc de intrebare, da ma simt mai bine acum deja ...am chef de parfumuri!

tre sa recunosc ca am avut o vreme cand nu aveam miros, ( si nici gust)cred ca nici daca as fi primit cel mai scump parfum din lume ...nu as fi putut sa miros atunci, asta din cauza durerii...

azi e ger la bucursti si m-am dat cu boudoir, ma tenta si tom ford black orchid...dar am ales sa fiu mai "feminina" ca black ul e unisex, ca de "tipat" tipa amandoua

rall m-ai omorat cu white paciuli asta ...tre sa m iiau si eu o mostra, oricum m-as arunca pe el si fara ca am incredere in tom ford .

Mergi la inceput