Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 21
adirys21 spune:
Buna burtici.
Felicitari pentru vestile bune de la eco
Anaemi felicitari pentru baietel. Ce va doreati?
Placinta calda nu am, doar un strudel cu branza dulce, daca vrei 
Simt si eu ca se apropie Craciunul si de nerabdare sa primim cadourile eram sigura ca azi e joi, pregateam bagajele de drum cand ma pune mama cu picioarele pe pamant. Puteam sa jur ca maine-i viner...offff neuronii astia de gravida.
Eu iau elevit si cred ca de la ele imi este rau, vreo saptamana nu am luat si asa bine m-am simtit dar medicul mi-a recomandat sa iau ca e bine pt bebe.
Kg eu nu am probleme inca cu ele, am slabit 2 kg, am plecat de la 65,5 si azi dimineata aveam 63,6. Nu ma supar deloc, burtica se vede, chiar si dimineata...iar seara nu mai spun.
Va
eu am plecat la curatenie...ca daca tot e miercuri, mai fac si eu ceva prin casa.
Sa fiti cuminti ![]()
Printesa mea Teona
Mami fericita de printesa Teona si
11+
luli spune:
Anaemi

pentru
hehehe acum sunteti 2 si 2![]()
bine ca strumfii tai n-au spus ca vor si ei jucariile fratiorului ![]()
Adirys - buuun strudelul
Luli - fericita
7+ si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate
roxybarbu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adirys21 Buna burtici. Felicitari pentru vestile bune de la eco ![]() Anaemi felicitari pentru baietel. Ce va doreati? Placinta calda nu am, doar un strudel cu branza dulce, daca vrei ![]() Simt si eu ca se apropie Craciunul si de nerabdare sa primim cadourile eram sigura ca azi e joi, pregateam bagajele de drum cand ma pune mama cu picioarele pe pamant. Puteam sa jur ca maine-i viner...offff neuronii astia de gravida. Eu iau elevit si cred ca de la ele imi este rau, vreo saptamana nu am luat si asa bine m-am simtit dar medicul mi-a recomandat sa iau ca e bine pt bebe. Kg eu nu am probleme inca cu ele, am slabit 2 kg, am plecat de la 65,5 si azi dimineata aveam 63,6. Nu ma supar deloc, burtica se vede, chiar si dimineata...iar seara nu mai spun. Va eu am plecat la curatenie...ca daca tot e miercuri, mai fac si eu ceva prin casa.Sa fiti cuminti Printesa mea Teona Mami fericita de printesa Teona si 11+ |
Si eu iau tot Elevit si si mie imi este rau de mor, oare sa fie de la ele????
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu un
de 12 +DPN 04.07.2011
luli spune:
fetelor dar voi cum luatielevitul? eu il iau dimineata dupa micul dejun si nu am nimic
Luli - fericita
7+ si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate
mariaruxi spune:
Anaemi, cand am citit strumf m-am gandit la beietel si dupa aceea m-am uitat la emoticon-ul gravi cu fundita si am gandit ca am inteles eu gresit 

Scuze, azi aberez.
Felicitari pentru al doilea beietel! 
Maria (27 nov. 2007) si
10+
mariaruxi spune:
Si eu tot dimineata iau elevitul. Totusi, nu cred sa conteze cand la ce ora il iei, poate depinde mai mult de organism. Am inteles ca acum a aparut ceva nou pe piata: femibion. Poate asta o fi mai bun...
Maria (27 nov. 2007) si
10+
roxybarbu spune:
Si eu tot dimineata iau Elevitul, dar nu stiu daca greata si voma sunt de la ele. Pe prospect scrie ca ajuta la ameliorarea greturilor
sunt cea mai fericita
cu un
de 12 +
DPN 04.07.2011
adirys21 spune:
Eu iau seara toate pastilele pt ca dimineata le vomit si apoi imi este greata toata ziua, parca seara e ceva mai bine, ca adorm si uit de greata.
Parca nu as incerca un nou tip de vitamine prenatale, sa vedem evolutia in timp, ce efecte au, sa vedem parerile celor care au luat. Las pe altii sa le incerce...eu nu ma vad in postura de cobai. Asa ca raman la Elevit, macar astea au ceva istorie pe piata.
Printesa mea Teona
11+
roxybarbu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adirys21 Eu iau seara toate pastilele pt ca dimineata le vomit si apoi imi este greata toata ziua, parca seara e ceva mai bine, ca adorm si uit de greata. Parca nu as incerca un nou tip de vitamine prenatale, sa vedem evolutia in timp, ce efecte au, sa vedem parerile celor care au luat. Las pe altii sa le incerce...eu nu ma vad in postura de cobai. Asa ca raman la Elevit, macar astea au ceva istorie pe piata. Printesa mea Teona Mami fericita de printesa Teona si 11+ |
Si eu le-am luat seara si mi-a spus doctorul sa nu le mai iau seara ,dimineata sau dupamiaza in nici un caz seara .Nu stiu sa iti spun si de ce

sunt cea mai fericita
cu un
de 12 +DPN 04.07.2011
adirys21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui roxybarbu
Si eu le-am luat seara si mi-a spus doctorul sa nu le mai iau seara ,dimineata sau dupamiaza in nici un caz seara .Nu stiu sa iti spun si de ce ![]() Traieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita cu un de 12 +DPN 04.07.2011 |
Si mi-e tot asa mi-a zis doctorul, sa le iau dimineata...dar daca nu pot...ce sa fac
Printesa mea Teona
11+