Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 22
anaemi spune:
luli ai dreptate acum suntem 2 cu 2...apoi o sa fim 2 cu 3 ![]()
adirys nu am avut nicio preferinta in mod special; parca as fi vrut fetita (ca am dat toate hainutele de baietel si am 90% de fetite), dar pot sa spun ca am stiut de la inceput ca va fi baietel.(nu stiu ce sa zic...instinctul;si al meu si al sotului.Si la primii doi tot asa am stiut dinainte...Acum o sa stim sigur la urmatoarea echo la 21 sapt...poate se schimba).
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
(DPN 07.07.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
luli spune:
va spun eu de ce trebuie evitat seara, pentru ca da insomnii/somn agitat. Daca nu aveti o problema cu asta, puteti sa le luati si seara.
Luli - fericita
7+ si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate
luli spune:
anaemi - imi place de tine ca esti tare curajoasa 

Luli - fericita
pufi79 spune:
[/quote]
Si eu le-am luat seara si mi-a spus doctorul sa nu le mai iau seara ,dimineata sau dupamiaza in nici un caz seara .Nu stiu sa iti spun si de ce 
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu un
de 12 +
DPN 04.07.2011
[/quote]
pentru ca vitaminele au si rolul de a ne da niscaiva energie iar seara ar trebui sa dormim nu sa ne invartim prin casa.
.....viata este acolo unde te regasesti.......
11+ Doamne ai grija de noi 
in asteptarea craciunului 
roxybarbu spune:
Fetele eu o sa va spun de astazi Sarbatori Fericite si sa va aduca Mosu tot ce va doriti!
La mine este ultima zi de munca si nu stiu sigur cand o sa vina sa-mi instaleze acasa internetul ( deabea m-am mutat) asa ca ,nu stiu nici cat de curand va voi citii.
Sa fiti cuminti si sa aveti mare grija de burticile voastre!

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu un
de 12 +
DPN 04.07.2011
luli spune:
roxy sarbatori fericite cu multe multe bucurii, sanatate, sarcina usoara in continuare, sa ne vedem cu bine.

Luli - fericita
lisssa_ana spune:
fetelor,faceti va rog user comun ca se umplem paginile![]()
pt roxy si anemi,felicitari,stiti calendarul ala chinezesc??? Ce va iesit atunci??? fata sau baiat?
sa punem carucioarele pe prima pagina![]()
feliciatri tutoror pt rezulatatele de la eco
Mama de Ana si
11+
luli spune:
hai ca fac eu, sper sa-mi iasa repede ![]()
m-am uitat la celelalte luni si am vazut ca userul comun e ceva de genul "iulieaugust2011".
sunteti de acord sa-l facem si noi asa? ar fi mai usor de gasit la un search simplu.
Luli - fericita
luli spune:
Fetelor se pare ca e complicata treaba, chiar nu ma asteptam, dar se pare ca si programele mai gresesc...
Am incercat sa creez user-ul IulieAugust2011 si am primit mesaj ca user-ul nu trebuie sa aiba mai putin de 3 si nici mai mult de 12 caractere. Prin urmare m-am intors la pag precedenta si a trebuit sa modific numele (user-ul).
Am modificat in IulAug2011 si stupoare citez: "Adresa de mail este deja folosita. Alegeti alta adresa."
Prin urmare am dar mesaj la admin cu rugamintea sa ne ajute in rez problemei si acum astept raspunsul.
Parola, pentru a nu ne incurca, va fi aceiasi ca la adresa de mail.
Luli - fericita