Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Roxy as manca o placinta cu branza calda...mmmm avem?
fetelor o zi frumoasa !!

PS: Lissa - pls trimite-mi si mie parola

Luli - fericita 7+ si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Bune dimineata!

Roxy ce mai merge ciocolata ta calda in dimineata asta

Adra ms de raspuns. Eu nu am facut nici dublu si nici triplu test si nici nu acum nu le voi face. Acum 3 ani, medicul m-a sfatuit sa nu-mi fac triplu pentru ca in opinia lui nu avea rost. Facuse 3 amniocenteze cu o sapt. inainte si toate degeaba. Eu nu vreau sa le fac pentru ca am inteles ca sunt ceva riscuri (ce-i drept, mici) de risc de pierdere de sarcina dupa efectuarea amniocentezei, asa ca voi lua in calcul doar ecografiile. Daca imi va spune ca totul e ok nu voi arunca cu banii aiurea.
Si noi tot o fetita ne dorim, mai ales Maria . Bine, ei nu-i plac baietii deloc, sa n-auda de ei.
In legatura cu numele copilului nu ma stresez de pe acum. Acum 3 ani, la fel ca Roxy, intrebam pe toata lumea de nume, cautam pe net, etc. Niciun nume nu mi s-a parut potrivit pentru copilul meu. Abia dupa ce am nascut m-am putut decide . Asa ca, probabil ca la fel voi proceda si acum, sau poate o sa "simt" mai devreme.
Va doresc o zi frumoasa!

Maria (27 nov. 2007) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Haideti ca incet,incet strangem gasca

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 12 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

BUna fetele !!!

Deeeeeciii cum am spus aseara am fost cu trupa sa-l vedem pe bebe strumf. Asaaa: are 5.7 cm, avea 164 bpm + alte masuratori (dupa masuratoarea caputului ar avea cam 12 s si 4 z). Era fff activ si jucaus...si la un moment dat ne-a tratat cu...spatele .Se scarpina la nasuc . Astia mici, cand le-a spus doctorita ca se joaca au intrebat: "Da' cu ce se joaca? Are jucarii?"

Bebe este f bine,in concluzie,dar doctorita asta m-a stresat cu un dublu test. I-am spus ca nu vreau sa-l fac si ca oricum medicul meu nu mi l-a recomandat.Si i-am mai zis ca oricum ar fi orice ar avea nu as face nimic. La care ea f consternata ma intreaba: "Cum???!! L-ati pastra ?!" ...Asa m-a necajit ! a vorbit de parca ar fi fost o soseta,care daca ar fi avut un defect de fabricatie ar fi aruncat-o fara sa se uite la ea

Ma rog...in afara de asta toate bune si frumoase !

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

AAAA! Am uitat ce era mai important bebe strumf se pare ca este chiar bebe strumf ...adica are putica (asta daca nu ne-a aratat degetul )

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Anaemi ce ma bucur ca fetita (a doua din odisee, daca nu ma insel)e bine. Intrebarea copiilor tai mi s-a parut super tare
Nu te mai necaji in leg. cu d-rita, daca vrei sa faci testul bine, daca nu, nu. Nu trebuie sa te stresezi pentru orice mizilic.
Am gasit ceva interesant:

Corespondentul sapt. de sarcina in luni:
luna 1= 01-05 sapt...........luna 4= 14-18 sapt...........luna 7= 28-31 sapt.
luna 2= 06-09 sapt...........luna 5= 19-22 sapt...........luna 8= 32-36 sapt.
luna 3= 10-13 sapt...........luna 6= 23-27 sapt...........luna 9= 37-40 sapt.
Si eu care credeam ca sunt gravi in 2 luni...

Maria (27 nov. 2007) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Nu stiu de ce, dar eu am inteles ca bebe lui anaemi care are putica (in caz ca nu era degetul) ar fi baiat.

Anaemi, asteptam sa ne confirmi mai pe indelete.

La canalul Discovery am vazut mai demult ca in cazul in care organele genitale seamana cu o broasca e baiat, iar daca seamana ca un hambruger e fetita.
Cum s-a vazut la voi?

Eu si sotul meu am decis ca vrem sa avem surpriza la nastere - daca e fetita sau baietel. Sper sa nu ne strice surpriza doctorul.
Pentru nume ne-am hotarat de pe acum, sau cel putin acum suntem, cine stie mai tarziu.
Daca e fetita va fi Nadia, iar de va vrea sa fie baietel se va numi Marian.

9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

felicitari anaemi numai vesti bune. Si ptr "putika"

.....viata este acolo unde te regasesti.......

11+ Doamne ai grija de noi

in asteptarea craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Felicitari, al doilea baietel .....iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 12 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

mariaruxi bebe se pare ca este baietel

Mergi la inceput