Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

eu nu ma supar sa ma ingras putin, ca tot la 174 am acuma 52 de kg

si toata lumea il intreaba pe cristi daca-s bolnava

mama de Carol (29.12.2008) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Mama ce harnicute ati fost, nu am intrat cateva zile si nu mai dovedesc sa citesc

mariaruxi, felicitari pentru Mariuca cred ca ti-a dat inima pe afara de fericire . lrggat de burtica si u patesc la fel, probabil in timpul zilei se mai aduna si mesele si asteapta noaptea sa se digere..

Anaemi - esti o viteaza de felul tau zau asa te asteptam cu vesti bune

babyblue nu te necaji, conidera-te fericita daca nu iti e , gandeste pozitiv

adirys21 ma bucur ca ai vesti bune . Acid folic nu ti-a dat sa iei? si mie mi-e dor de o baie in cada ...
si de un dormit pe burta ca broasca

lisssa_ana de oua umplute,...fetelor voua va iese maioneza fara ou crud? nu am facut niciodata pana acum dar am sa incerc

ALINAOPREA ma bucur tare mult pentru tine

MihaelaV - bravo super vesti,e mare lucru sa gasesti asa medic acum

ramyy,lulusor, omibaba ma bucur tare mult ca e bine puiul vostru - e super m-am emotionat de tot parca m-as mai duce si eu anul asta o data sa vad cum a mai crescut...

roxy noi o fetita si un baietel dar fiind unul...nu ne hotaram

ma bucur tare mult ca au aparut noi si la cat mai multe sa fim si fericite la finalul odiseei de +/- 8-9 case by case

..fetelor trebuie musai sa intru des ca nu mai dovedesc cu cititul, dar sa mai spun altceva
toate burticile

Luli - fericita 6 + si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

user comun e ca un id pe dc,cum am eu lisssa_ana,doar ca sa il facem ceva de genul: strumfi2011 sau prichindei2011 legat de odiseea noastra cu o parola usoara. Userul trebuie linkuit la emailul comun pt a primii toata noutatil dc. Email comun avem:strumfi2011@gmail.com,pt cine vrea parola,dati un BUZZ!

Idei de meniu va dau si eu:EU nule fac pe toate,sunt doar idei
......

daca mai imi vin....va mai spun

Mama de Ana si 10+

incontinuu la lista ta, io n-am greturi da pofte, mama mamaaaaaa
ati reusit sa faceti user-ul? daca nu, incerc eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

eu nu ma supar sa ma ingras putin, ca tot la 174 am acuma 52 de kg

si toata lumea il intreaba pe cristi daca-s bolnava

mama de Carol (29.12.2008) si 10+

pai eu zic ca esti slabuta, dar sarcina te va rotunji numai bine
si eu am pus 1,5kg am ajuns la 61,5 kile cu 170cm; se pare ca statul in pat e prolific la sfarsit voi fi orca balenuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Adra ce m-ai distrat cu puricul tau , de asta se scapa repede, bine ca nu e varicela.
Iuli in sarcina cu Maria nu am facut nicio baie de frica, doar dus. Acum fac mai mult bai, dar nu fierbinti si ma simt bine. Am prins curaj
In legatura cu user-ul nu am incercat pentru ca nu am inteles cum se face. Am zis ca cer ajutoare, dar cand voi avea mai mult timp liber.
Mihaela nici eu nu am auzit de niciun fel analize care sa coste atat de mult. Poate daca faci triplu test si amniocenteza, dar astea cred ca se fac dupa 14 sapt. Dublu test in ce consta?
Eu iau elevit. Asa am facut si cu Maria si am luat 15 kg in greutate. Problema e ca eu nu mananc fructe, prea putine legume. Asa sunt de mica si nu m-am putut schimba. Si, normal, nici Mariei nu-i plac. Ce e mai important e ca este un copil sanatos, deci, in mod sigur elevit-ul a contat.
Roxy intr-adevar cand il vezi pe bebe la eco miscandu-se in burtica te face sa plutesti de fericire, senzatie greu de comparat cu altceva la fel de frumos. Nume de baieti: Alexandru, Rares, Tudor, Bogdan, Mattias. Cam asta e ce-mi vine acum in minte.
Eu ma retrag, merg la . Noapte buna!

Maria (27 nov. 2007) si 10+

Mergi la inceput

....ah ce mai tanjesc dupa baie ...si dupa bazin, ce-mi mai place sa ma balacesc...
Fetelor am citit ca ca pentru SD, acum pe langa TN si osul nazal se verifica si urechile, nu este introdusa masuratoarea inca dar studiile releva ca de obicei la SD urechile sunt mai micute si mai joase ca pozitie. vom innebuni de la atatea teste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

vai ce de fete slabute. Eu am 1.76m si de obicei stau in jurul a 60kg, daca trec de 62 nu ma mai simt bine, am osatura subtire.

Mariaruxi, dublu test masoara doua valori, triplu test ia in calcul 3. Ambele sunt teste statistice, nu de diagnostic, se coroboreaza cu ecografia. Medicul meu mi-a zis ca nu are sens sa fac dublu test, ca m-as stresa inutil in caz de mi-ar fi iesit o valoare aiurea, tot n-as fi avut ce face decat sa astept triplu test.

Noi am vrea tot fetita, acum ca suntem antrenati deja. Nume n-avem alese nici daca-i baiat, nici daca-i fata

blog

am hainute la bazar

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Buna dimineata, burtici! Haideti treziti-va, ca eu pregatesc o ciocolata calda si micul dejun

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 12 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Buna dimineata, burtici! Haideti treziti-va, ca eu pregatesc o ciocolata calda si micul dejun

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 12 +
DPN 04.07.2011

Bunaaa dimineaaataaaa!!!
Vin cu placere la micul dejun, ca mi-e o foameeee...
Pusi la toate!

Lulusor77 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

roxy tocmai am papat un iaurt cu cereale dar o cioco calda nu refuz delooooc .

Burtici se apropie Craciunul, haideti sa incercam cu totii sa fim mai buni si mai toleranti unii cu altii si mai ales sa nu uitam sa multumim Domnului pentru minunile care se afla in burticile noastre.

Va pup pe toate fara exceptie si va doresc o zi minunata

.....viata este acolo unde te regasesti.......

11+ Doamne ai grija de noi

in asteptarea craciunului

Mergi la inceput