Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Mariaruxi, am fost la doctorita Evei, nici gand de rubeola sau varicela, a zis ca este o alergie probabil cauzata de o insecta. Am fost duminica la tara, o fi fost si vreun purice p-acolo.

Doctorul meu ma chema lunar la control, triplu test si morfofetala de trim 2 le-am facut separat. In ultima luna de sarcina am fost saptamanal, placenta era cu probleme, si nu numai placenta

blog

am hainute la bazar

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Fetelor, ieri cand m-a vazut medicul a fost cam surprins.
Ramasese sa ne vedem pe 24 ian la morfologia de trim I, dar facand socoteala erau cam 8 saptamani si am hotarat sa-mi fac inca o programare ..asa ca ieri m-am postat in fata cabinetului si el a ramas masca.
Atata timp cat fac ecografiile pe banii mei, am dreptul sa vin cat de des simt eu ca e nevoie....nu?
M-a intrebat ce-i cu mine si i-am raspuns ca vreau sa-l vad pe gagalice , sa ma asigur ca e totul bine.
Numele meu de scena e PARANOIA
La sfarsit mi-a spus "totul ebine, puteti avea sarbatori linistite"
La un moment dat i-mi marise doza de utrogestan de la 3 la 6 si acum a zis sa revenim la 3...dar eu as vrea sa continui cu 6....pt. ca din cate am inteles corpul retine atata progesteron cat are nevoie si restul se elimina...asa ca nu exista doza prea mare.
Mi-a mai spus ca vom face cerclaj dupa morfologia de trim I, ca sa fim siguri ca nu se mai intampla ce s-a intamplat la sarcina trecuta.
Va pup pe toate si sarcini cat mai usoare !

Alina 8+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

In prima faza am mers la ginecolog din cauza entuziasmului si a curiozitatii.
Asta a fost in 3 decembrie.
Apoi ne-a rechemat pentru a putea confirma sarcina si sa poata sa ma trimita la medicul de familie cu o dovada ca evolueaza sarcina.
Aceasta vizita a fost vineri, 17 decembrie.
In decursul acelei vizite mi-a spus ca sa revin in 3 ianuarie.
Deci m-a chemat pana acum tot din doua in doua saptamani.
In ianuarie sper ca nu ma mai pune sa vin la el. Daca zice ca mai trebuie am sa-l intreb de ce asa des. Sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Buna fetelor

Si eu ma bucur ca la odiseea asta avem numai vesti bune. Felicitary Roxy pt baietel Ce bine ca la 12 saptamani se vede sexul bebelusului Sa inteleg ca la bitestul pe care o sa-l fac intre 24 si 31 ianuarie o sa aflu si eu ce sex are bebe?
Ramyy vad ca avem acelasi DPN,desi e o saptamana diferenta intre menstruatii. Asa rau imi pare ca era agitatie aseara la doctorita mea si nu am putut s-o intreb tot ce aveam pe lista de nelamuriri.
Tare greu mi-a gasit sotul Arefam si a fost pe la vreo 20 de farmacii.
Mi-a spus o prietena ce are 2 copii sa nu iau Elevit pt ca o sa-mi fie rau de la ele si o sa ma ingras enorm, dar daca doctorita mi le-a dat le voi lua.
Azi mirosea a sarmale la noi in bloc si dupa ce am intrat in casa am si vomitat. Nu stiu ce voi manca de sarbatori ca imi e cam scarba de tot
Analizele pe care trebuie sa le fac pe 6 ianuarie, care costa 750 lei pt ce sun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

mihaela, eu la carol cu elevit m-am simtit super si nu m-am ingrasat exagerat

doar in luna a patra am luat centrum materna si intr-o luna m-am ingrasat 8 kg.

cred ca fiecare raspunde altfel la combinatiile astea de vitamine. mie acuma mi-a dat natalvit, imi si convine ca sunt 60 de pastile si costa cat elevit

mama de Carol (29.12.2008) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Mihaela, e cam scump pt dublu test....Poate fi vorba de dozarile de anticorpi pentru CMV, toxoplasma, rubeola, dar nici astea nu ajung la 750 de lei

blog

am hainute la bazar

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

pai eu cu Ana m-am 21 de kg,avem 81 de kg si eram mai mare decat sotul care are 75kg.
felicitari pentru primul baietel

Mama de Ana si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

, e cam scump pt dublu test....Poate fi vorba de dozarile de anticorpi pentru CMV, toxoplasma, rubeola, dar nici astea nu ajung la 750 de lei

blog

am hainute la bazar

Dublul test il fac intre 24-31 ianuarie si costa 360 lei. Nu stiu ce sunt analizele de pe 6 ianuarie care costa 750 lei. Am reusit sa aflu de la o amica ce va naste curand si este la aceeasi doctorita ca e ceva cu secretii, dar nu si-a mai amintit exact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Seara buna!

Sa fac si eu o sinteza din ce am retinut...bazata mai mult pe sarcina cu Matei...acum la 5 saptamani nu prea am ce impartasi!

Ficat..am mancat la Matei cand aveam chef...nu erao obisnuinta, dar nici nu m-am abtinut...in general m-am purtat ca un om normal, doar cu ceva mai multa grija...si multumesc lui dumnezeu, am o mandrete de baiat (zise cioara)!

Elevit am luat toata sarcina si perioada alaptarii, adica pana la 1 an si 3 luni. In sarcina am luat 16kg, iar la 6 luni ale lui Matei aratam ca noua (bonus tzatze).

Sunt sigura ca aceasta sarcina o sa se vada muuult mai devreme decat prima pentru ca muschii nu mai sunt ce-au fost odata si acum ma umflu si de la o cana cu apa.

Eco si alte verificari...le-am facut lunar, un ultimul trim la 2 sapt...cert este ca ma crizam din ce in ce mai tarepe masura ce se punea timpul intre prezent si ultima eco...si apoi plecam iar linistita de la control...e firesc.

Semne...sper sa le simt tarziu..la Matei am avut o disgravidie terbilia, ma trezeam noaptea sa vomit, si asta de la 6 la 16 sapt!

Asta ar fi pe scurt.

Sa auzim de bine!

mami de Matei 28 iulie 2007 si (DPN 26 august 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

ba eu am ramas cu 4 kg dupa sarcina cu Ana,cu greu am ajuns la 60 de kg. Inainte eram prea slabanoaga,la 174cm aveam 56 de kg...bunoaca.

Probleme cu greutatea nu am avut niciodata,nu am tinut cura de slabire pana dupa lauzie,deci 30 de ani...in fine,am ajuns la 60 de kg. Multumita sau nu...asta sunt. Acum am 11 sapt si am pus 2 kg pe mine,nu e mult,dar nici putin in comparatie cu Ana cu care pana la 5 luni nu schimbasem hainele. ei lasa ca dupa 5 luni am intrat in haine de gravida si plus la sf sarcinii eram imbracata in hainele lui Cristi inclusiv papucii. Eram umflata ca o minge,retineam apa f tare. Cand am iesit din spital,am lasat 13 kg acolo,din care am recuperat vreo 5 cand am alaptat,pana mi-am reglat sistemul un pic. In perioada alaptarii mancam si masa,murea de foame non stop. Noaptea inclusiv.

Sincer,toate necazuri,toate neplacerile sarcinii sunt atat de marunte in comparatie cu ce ne asteapta. Fetelor, e atat de frumos sa fi mama,e atat de frumos sa simti ceva atat de unic.
Mor de dragul Anei si cu siguranta ma voi topi de dragul viitorul bebe.
Va pup pe toate

Mama de Ana si 11+

Mergi la inceput