Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

woow! iata ca s-a facut vazut si primul baietel !felicitari si sa de-a Dumnezeu sa fie sanatosi cu totii!!!
Ma bucur ca aveti numai vesti bune, chiar ca Dumnezeu ne poarta de grija .
Mult noroc la echo cele care merg pe 27! asteptam vesti bune!!!
VA pe toate!!!!!!

10+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Fetele imi pare rau nu am vrut sa sune asa, vroiam sa spun doar ca ar trebuii sa va bucurati cat puteteti de sarcina si de perioada asta frumoasa, sa nu va mai faceti griji ca nu aveti greturi sa traiti momentele astea atat de frumoasde fara sa mai fiti pesimiste, sper sa intelegeti ce vreau sa spun si sa nu va suparati pe mine -ici

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 12 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

mamici, ce viteza, ce de pagini, greu de tinut ritmul. dar ma bucur de ritm, ma bucur de bucria voastra, ma bucur ca listuta creste. si ma bucur de fiecare si .

eu prin zona, incerc sa va citesc pe toate, sa nu ratez nimic. chiar daca nu scriu, sunt aici.
la mine isi fac de cap hormonii (cred, combinat cu sarbatoriile si ma paste asa o depresie ... dar incerc sa ma tin pe baricadele vesliei .
vad ca ati vb de kg. sau, mai bine zis . eu incep de la 74. am ajuns la 75. deci, deocamdata, mult nu m-am ingrasat. dar singur ma voi face cat casa, spre sa nu fiu cat casa poporului

no, cam atat de la noi, si eu tot pe 27 la eco . sper sa fie numai vesti bune.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 11+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lulusor77

Buna fetele!
Sunt tare fericita, acum am venit de la eco. Suntem mai mari cu 3 zile dacat am crezut si masuram 1,16 cm. Si i-am vazut inimioara micuta batand, Doamne ce fericire!!
Vad ca mi s-a schimbat DNP, acum este 07.08.2011.
Eu prima eco am avut-o la 4 sapt. si 6 zile (desi dupa noile informatii ar fi fost la 5 sapt. si 2 zile), astazi pe a doua si mai merg pe 11 ian. De la primul eco pana acum am luat si eu utrogestan de 2 ori pe zi, si azi medicul mi-a zis ca pot sa nu mai iau. Si prima data si azi mi-au luat sange si urina, iar azi la urina m-a zis ca nu e chiar ok si ar trebui sa beau mai multa apa.

ALINAOPREA, MihaelaV, ramyy, ma bucur de vestile bune pe care ni le-ati adus de la eco. Felicitari din toata inima!

anaemi, cum a fost azi?

roxybarbu, felicitari din suflet pentru baietel! Va ganditi deja la nume? Mie-mi vin deja atatea in minte..

mariaruxi, eu ma refeream ca nu pot dormi pe burta din cauza ca ma dor sanii, nicidecum din cauza burtii. Imi pare rau daca m-am exprimat gresit si am produs confuzie.

Va

lulusor 7+

Ma bucur din tot sufletul ca este totul bine cu tine si cu bebe
Astept propuneri cu nume de baieti ca noi nu avem nici unul care sa ne placa

DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

probabil eu o sa fiu ultima care stie ce e bebe, ca e antic ecograful, imi spune pe la 18 saptamani

sa dau 200 de lei numai pt asta ... sunt prea zgarcita.

desi asa as vrea sa imi zica odata ca e fetita sa ma pot apuca sa-i fac rochite

mama de Carol (29.12.2008) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Felicitari pentru carucior, Ruxi si bun venit noilor gravidute, sa aveti sarcini usoare si la termen

V-am tot citit zilele astea dar am o stare ciudata, nu am chef de vorba, as sta muta toata ziua, noroc de Victor ca vorbeste si pentru mine..are o logoree..cu cine o semana, nu stiu

La noi toate bune si frumoase, ceva dureri de burtica cauzate de niste vesti neplacute, dureri de spate la sfarsitul zilei, sanii nu mai dor de mult, dar sunt tari si umflati...si cam atat, altceva nu prea mai stiu ce sa mai zic..

Mai citesc sa-mi improspatez memoria si revin..

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008) , acum si 7+

Nasterea cozonacelului nostru iubit

“Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Ma bucur din tot sufletul ca este totul bine cu tine si cu bebe
Astept propuneri cu nume de baieti ca noi nu avem nici unul care sa ne placa

DPN 04.07.2011

Numele meu preferat e Razvan, dar nu-l pot folosi din pacate (daca e cazul), pt ca aici s-ar pronunta ceva de genul Ratzfan. Imi mai place Max (de la Maximilian), dar e un nume f. des intalnit aici, si as vrea sa nu-l cheme ca pe vecinul, daca-ntelegi ce vreau sa zic.

Mergi la inceput

Si eu le doresc la toate burticile care merg la eco pe 27 ( si nu numai) mult noroc, sa aveti aceeasi bafta ca mine.
Eu l-am vazut miscand, dadea din maini si din picioare de parca ne-ar fi vazut si el pe noi si se bucura sa ne cunoastem , a fost cel mai emotionant moment din viata mea, mi-au dat lacrimile si-mi venea sa-l iau pe doctor in brate sa-l pup, cand am iesit din cabinet imi venea sa o rup la fuga de fericire... era prima oara cand imi vedeam copilul miscand .

Nu mai stiu exact cine intreba ce fel de ecografie a fost si cat a costat...A fost ecografia normala 2D , doar ca Domnul Doctor a facut si masuratorile acelea de care se vb zilele trecute

DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

nici eu nu ma pot opri (inca) la un nume de baietel....dar duminica la slujba mi-a rasunat frumos in urechi Emanuel...dar nu stiu daca/ nu cred ca o sa ramanem la el. offfff, dar oricum sunt sigura ca o sa gasim numele potrivit pana la urma.

lulusor abia la 17.30 am programare.
Ce haios cu numele Razvan la nemti .

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Anaemi o sa fie incantati fratiorii cand or sa-l vada pe bebe, iar doctorita nu cred ca are dreptul sa comenteze daca ii iei, ce i-as zice eu vreo doua daca ar deschide gura...

Omibaba la o sarcina normala, fara probleme deosebite, vizitele la ginecolog sunt la 4-6 saptamani, mai ales la inceputul sarcinii, pe masura ce inainteaza sarcina se reduce intervalul, stiu ca in ultima luna poti merge si la 2 saptamani, mai des de-atat nu prea are rost, mai ales ca voi platiti din buzunar fiecare ecograf. Daca simti ca ceva e in neregula, pentru linistea ta, poti merge mai des, dar depinde mult de fiecare femeie, unele sunt mai panicoase, altele mai relaxate..

Cat despre kilogramele luate in sarcina..la prima sarcina am luat 15, si vreo 6 dintre ele in ultimele 2 luni, nu faceam nimic si ma ingrasam..groaznic..atunci am plecat de la 54, acum de la 56, vad ca stagnez deocamdata..dar mi-e groaza..mai ales ca o sa nasc vara, o ra retin muulta apa, o sa fiu o elefantica sigur..eee, sanatosi sa fim ca restul se rezolva

Daca la inceputul sarcinii aveam insomnii acum am trecut in extrema cealalta, as dormi toata ziua ..si trebuie sa-mi bat capul sa gasesc o idee de cadou pentru sotul meu..o perna, poate, sa o folosesc eu cat dorm din picioare

Sa aveti o saptamana frumoasa, spor la pregatirile de Craciun

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008) , acum si 7+

Nasterea cozonacelului nostru iubit

“Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”

Mergi la inceput