Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Felicitari pentru baietel, roxy!! Si eu merg la eco luni pe 27 si sunt curioasa daca se va putea vedea ce e, avand in vedere ca voi avea 12 sapt ca si tine. Tu ai facut eco 3d sau normala? Poate ne povestesti momentul

Pupici la toate burticile

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Anaemi, felicitari pentru cel de-al treilea bebe. Cred ca o sa fie tare haios la ecografie cu trupa dupa tine - sa ne povestesti.

Babyblue, si eu cred ca avem acceasi varsta la sarcina.

Vaaai, eu ma bucur ca nu am simptomele voastre, dar intrebam si eu asa... sa stiu daca e normal.

Cu ecografia o sa va urmez sfatul si o sa stau cumintica pana la anul. De Craciun le dam vestea partintilor, si eu sper ca dupa aceea sarcina sa fie in regula, ca sa nu ii facem sa viseze cu ochii deschisi si apoi...

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Buna fetelor

si felicitari noilor venite

Aseara am fost si eu la ecograf s-a vazut embrionul i-am auzit si inima cel mai frumos sunet pe care l-am auzit vreodata nu ne venea sa credem nici mie nici sotului meu
am reusit sa ma mai linistesc putin , ecograful arata 7 saptamani iat dupa UM ar fi 8 , cum nu am CM regulat medicul a zis ca e totul ok; asa ca pana la amiocenteza incerc sa stau clama

imi e ingrozitor de rau in continuare mi-am luat concediu medical pt ca nu prea sunt in stare sa stau in picioare.

Va dau si eu datele pt prima pagina, daca vreti sa ma treceti si pe mine: UM:29.10.2010 DPN:05.08.2011
Data nasterii:16.07.1979

la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Roxy felicitari!!!!!!!!
Eu nu ma plang ca eu nu am greturi ci mi se pare ciudat m-as fi asteptat sa stau cu capul in wc tot timpul la cat sunt de sensibila si sclifosita de altfel..Si eu am eco pe 27 si de abia astept sa vad ce e...Si cu kilogramele nu ca as vrea sa ma ingras dimpotriva stiu ca nu e bine sa iau prea mult dar vazand cat am pus in primele saptamani ma asteptam sa fie mereu asa..bineinteles ca eram indragostita de pat si nu faceam altceva cand veneam de la servici decat sa mananc si sa dormAcum slava Domnului mi-am revenit sunt mai energica si ma duc des la plimbari...Va pup pe toate si va multumesc !

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Gata am schimbat semnatura.
Cine urmeaza sa afle ce are?

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 12 +
DPN 04.07.2011

felicitari roxi , wow baiatel vazut in saptaman 12..........abia astept sa merg si eu pe 27 sper sa se vada si la mine

.....viata este acolo unde te regasesti.......

11+ Doamne ai grija de noi

in asteptarea craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

se pare ca 27 va fi ziua ecografelor , am vazut multe burtici programate atunci...........sa venim cu culorile carucioarelor fetelor.

.....viata este acolo unde te regasesti.......

11+ Doamne ai grija de noi

in asteptarea craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Ramyy super veste, ce ma bucur ca totul e bine. Faptul ca veniti in fiecare zi numai cu vesti bune, ma face sa ma simt tare bine. Asta e o odisee norocoasa
Va pe toate si sa aveti grija de voi!

p.s. am recitit mesajul postat anterior si mi s-a parut ca suna aiurea, asa ca, imi retrag cuvintele pentru ca mi se pare ca suna cam dur si eu nu am vrut sa "sune asa".

Adra, ati ajuns la medic? Cum e?

Maria (27 nov. 2007) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Nu ne plangem, ne facem doar griji.
Pufi, ca bine zici pentru ca si eu, tot o fetita imi doresc.

Maria (27 nov. 2007) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Buna fetele!
Sunt tare fericita, acum am venit de la eco. Suntem mai mari cu 3 zile dacat am crezut si masuram 1,16 cm. Si i-am vazut inimioara micuta batand, Doamne ce fericire!!
Vad ca mi s-a schimbat DNP, acum este 07.08.2011.
Eu prima eco am avut-o la 4 sapt. si 6 zile (desi dupa noile informatii ar fi fost la 5 sapt. si 2 zile), astazi pe a doua si mai merg pe 11 ian. De la primul eco pana acum am luat si eu utrogestan de 2 ori pe zi, si azi medicul mi-a zis ca pot sa nu mai iau. Si prima data si azi mi-au luat sange si urina, iar azi la urina m-a zis ca nu e chiar ok si ar trebui sa beau mai multa apa.

ALINAOPREA, MihaelaV, ramyy, ma bucur de vestile bune pe care ni le-ati adus de la eco. Felicitari din toata inima!

anaemi, cum a fost azi?

roxybarbu, felicitari din suflet pentru baietel! Va ganditi deja la nume? Mie-mi vin deja atatea in minte..

mariaruxi, eu ma refeream ca nu pot dormi pe burta din cauza ca ma dor sanii, nicidecum din cauza burtii. Imi pare rau daca m-am exprimat gresit si am produs confuzie.

Va

lulusor 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Azi avem 9 saptamani.
Incepem sa fim marisori.
La primul ecograf pe 3 decembrie s-a vazut doar sacul si un punctulet micut acolo.
Iar vineri cand am fost deja se vedea un inceput de om, cu cap si mugurasii membrelor, nu mai zic de inimioara (formatiunea aceea pulsatila). Ce emotii aveam amandoi.
Pe 3 ianuarie iar mergem. Doctorul asta am impresia ca profita de noi si ne tot cheama de cate ori doreste. Voi de cate ori credeti ca ar fi normal sa il vezi pe ginecolog?

Parca usor incep sa isi faca simtita prezenta niste greturi sporadice. Sper sa nu fie foarte intens de acum incolo. Eu care eram sensibila si inainte la mirosuri. Nici pe mine nu ma suportam cu parfum, acum nici atat.

A, si nu in ultimul rand vreau si eu pe lista strumfilor:
UM 19.10.2010
DPN 26.07.2011
DN 31.01.1984

E primul bebestrumf.

Mergi la inceput