Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 15
sdcristian spune:
cristelle nu te grabi cu kilogramele, bebele are doar cateva grame acum, nu e bine deloc sa te ingrasi mult. in primul trimestru 1 kg pe luna e foarte ok, sunt si gravide care slabesc din cauza greturilor si totul e in regula.
in trimestrul 2 o sa te ingrasi mai mult, si o sa fie aproape infricosator in ultimul trimestru.
si nu se mananca pt 2, ci pt un om si o mazariche de 2 cm. adica eventual o lingura in plus la fiecare masa. acuma cine are pofte si le poate face, dar moderatia e cea mai buna
cu cat te ingrasi mai tare, cu atata e mai grea nasterea si recuperarea de dupa, plus ca in ultimul trimestru cand oricum esti mai grea si ai si un burtoi cat casa e bine sa te si poti misca putin. eu la carol am pus 20 de kg si le-am simtit dupa nastere. acuma m-am ingrasat doar cat am stat in spital, 2 kg
florina, eu am fost internata primele 2 saptamani cu caol, asa ca prima eco am facut-o la 6 saptamani, apoi la 7, apoi la 9. dar am mers asa des ca aveam sangerari. la 5 saptamani abia trebuie sa inceapa vag simptomele de sarcina, majoritatea femeilor acuma afla ca sunt insarcinate.
nici eu nu pot dormi pe burta ca simt ca ma sufoc. e tare greu, desi nu se vede mare lucru. doar ca seara am ditamai pepenele ca ma balonez foarte tare.
mama de Carol (29.12.2008) si
9+
anaemi spune:
Neata ! 
Sa nu uit: in primul rand felicitari noilor burtici!
florina eu fac prima ecografie astazi, 11 sapt si 5 zile.Asa am facut si la primele 2 sarcini,le recomandarea medicului meu.
Am niste emotii,mai ales ca ma duc la un medic recomandat de medicul meu si ma duc si cu trupa dupa mine si mi-e teama sa nu aiba vreo obiectie. Eu sper sa nu zica nimic, mai ales ca le-am promis la astia mici de ceva timp ca o sa mergem sa-l vedem pe bebe.
De dimineata s-a trezit Filip direct cu gandul asta: ca mergem sa-l vedem pe bebe. 
cristelle stai linistita in legatura cu greutatea,ca tot o sa pui,doar ca nu pui mereu mereu,se mai si opreste pusul asta ![]()
Eu cand eram insarcinata cu Filip,am avut o perioada cand am stagnat in greutate si apoi parca am explodat: am avut o perioada,de pe la 16 la 30 de sapt cand am luat 1kg la 2 sapt; deci 2 kg pe luna
...deci stai linistita ![]()
Pt fetele care se "vaita" de lipsa greturilor si a starii de rau
...bucurati-va!
. Ca eu daca as putea sa va mai dau de la mine,v-as da doar asa un pic sa vedeti cum e,ca va spun ca va-ar trece imediat
. Sa vedeti ce ca lumea e
cand te roade stomacul de foame,de-ti vine sa mananci si pietre,dar nu poti sa mananci nici macar un pai de greata ce-ti este
...si muuuulte altele 
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
(DPN 07.07.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
pufi79 spune:
buna dimineata tuturor burticilor, celor nou venite si celor "vechi"
, ne inmultim parese pe zi ce trece si avem parte vad numai de vesti bune. Ce poate fi mai frumos chiar inainte de Sfintele Sarbatori
?
Eu ma simt bine, simptomele deranjante au cam disparut, sanii nu mai dor dar cresc incet si sigur, la fel si soldurile
, toate cele 2 kg luate pana acum s-au pus direct unde nu trebuie.......
. Noi sa fim sanatosi.
Se pare ca lu' bebe meu mic si dulce nu-i plac merele si perele, desi inainte mancam linistita acum imi pica atat de rau, ma umflu, ma balonez......insa papa gatita ii place la nebunie
.
Asteptam vestile fetelor care au fost la eco ieri, roxi spune-ne ai vazut culoarea caruciorului?
.....viata este acolo unde te regasesti.......
11+ Doamne ai grija de noi 
in asteptarea craciunului 
anaemi spune:
sdcristian m-ai amuzat tare cu "ditamai pepenele"
...si eu tot asa sunt seara ![]()
Eu cu Filip am luat 18 kg , iar cu Anastasia am luat 16. Mi-ar plcea ca sarcina asta sa iau cel mult 14,dar pe bune daca stiu cum sa fac. Ca si in primele doua sarcini nu am mancat cat un elefant,iar la anastasia chiar am mancat multe fructe si legume si...degeaba.
Pana acum am luat 1.7 kg.M-am cantarit de dimineata si aveam 56 kg...si zic da Doamne sa nu ajung iar la 72
.
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
(DPN 07.07.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
mariaruxi spune:
Neatza!
Roberta felicitari pentru analize!
Mihaela ma bucur ca bebe e bine si nu cred sa-l deranjeze ca dormi pe burta...deocamdata.
Cristelle nu e cazul sa-ti faci griji vis-a-vis de kg, eu la prima sarcina am pus foarte putin la inceputul sarcinii (erau perioade in care stagnam), iar spre sfarsit...sa te tii. Atunci si daca nu mancam mare lucru pentru ca imi simteam burta in gat, tot ma ingrasam. Ce bine ar fi daca am putea manca toata ziua doar legume fierte si fructe...
In legatura cu cafeaua am citit ca o cescuta mica pe zi, nu dauneaza.
Florina primul control a fost la 5 sapt, apoi 8 si urmeaza la 12.
Maria (27 nov. 2007) si
10+
babyblue spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui v_florina Voi cand v-ati facut prima ecografie? Si apoi a doua la cat timp a urmat? Eu am fost la eco la 4 sapt si 5 zile, evident ca nu se vedea mare lucru. Ma tot gandesc daca sa mai merg odata pana la sfarsit de an (ar fi deja 6 sapt implinite), sau sa astept pana la anul. Medicul mi-a recomandat utrogestan 7 zile, desi i-am spus ca simt intepaturi in abdomen, si doar de vreo doua ori dureri de menstruatie. Am inteles ca durerile de menstruatie nu sunt in regula, pentru ca ar alerta un eventual avort. PS: pe mine nici sanii nu ma dor, desi suntem in sapt 5+ |
eu mi-am facut prima eco la 4 sapt si 4 zile. apoi m-am panicat ca n-am simptome si mi-am mai facut 2 eco, la ozi distanta una dupa alta. deci pana acum 3 eco. mi-a spus sa mai vin la anul, pe 3 ianuarie, ca nu mai are niciun rost pana atunci.
utrogestan poti lua si luni de zile, nu doar 7 zile.
eu stiu ca durerile de burta, dc nu sunt ff mari, sunt ok, pt ca uterul care creste, trage de ligamentele cu care e prins de bazin si practic destinderea lor te doare.
stiu ca este f imp sa NU ai sangerare.
sarcina usoara iti doresc! noi cred ca suntem de cam aceeasi varsta a sarcinii.

_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
5+
roxybarbu spune:
Buna dimineata burticilor, ma bucur sa vad ca ne inmultum pe zi ce trece.
Eu am fost ieri la doctor si l-am vazut pe bebe,este foarte bine,corespunde perfect varstei, am putut chiar sa-i numaram degetelele de la o mana si este foarte vioi,aaaaaaaaaaaaa.........este baietel
deci cine ma invata sa pun si eu caruciorul albastru ?![]()
Traieste, Iubeste, Daruieste...
12+
DPN 04.07.2011
roxybarbu spune:
Gata am schimbat semnatura.
Cine urmeaza sa afle ce are?
sunt cea mai fericita
cu un
de 12 +
DPN 04.07.2011
roxybarbu spune:
anaemi , eu sunt deacord cu tine , nu stiu cum se pot plange fetele ca nu au greturi eu cred ca mai am un pic si cedez psihic daca nu trec odata.
Fetele nu va mai ganditi ca nu aveti greturi bucurati-va de sarcina si de bebei vostrii,pentru ca puteti . eu am momente cand cred ca o sa o iau razna daca nu inceteaza greturile. Am 2 luni de cand nu mai pot gatii, nu pot folosii parfum ,nu pot sa-mi iau sotul in brate daca este parfumat, nu suport sa stau langa colegii de munca cand vin de la fumat,etc.... de ce vreti sa treceti prin lucrurile astea?
Greturile nu inseamna neaparat o sarcina normala si sanatoasa
sunt cea mai fericita
cu un
de 12 +
DPN 04.07.2011
mariaruxi spune:
Roxybarbu felicitari pentru baietel! Cred ca ai inteles gresit cum ca noi, cele fara simptome ne dorim sa ne fie rau. Sarcina se poate "simti" in multe alte moduri, nu trebuie neaparat sa stai toata ziua cu capul in buda si sa nu poti manca nimic.
Maria (27 nov. 2007) si
10+