Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

da de ce nu iti faci azi si miercuri un beta hcg, vezi crestere si stai tu linistita ca sarcina e in evolutie?

ca iesi mai ieftin

mama de Carol (29.12.2008) si 9+

Nu inteleg ce ai vrut sa spui. Dupa calculele mele ar trebui sa fiu in saptamana a saptea si oricum trebuie sa fac ecografie. Cred ca toate fetele de la odisee au facut cel putin o ecografie pana in saptamana a saptea si nu vad de ce ar trebui sa ma intep de 2 ori cand pot sa-l vad pe bebe diseara la ecografie. De 10 zile tot dau telefoane pe la medici si clinici ca sa ma consulte si sa-mi fac ecografie, dar toti imi spun ca au programari pana la jumatatea lui ianuarie. Fiind sarbatorile toate viitoarele mamici merg la control ca se asigure ca bebeii lor sunt bine in burtici si de aceea e asa aglomeratie peste tot. Am avut noroc ca mi-a recomandat o prietena un medic bun ce are cabinetul langa casa noastra si ma va consulta si-mi va face ecografie diseara printre alte programari ale dansei.
Eu am niste probleme de sanatate si este un miracol pt mine ca am ramas insarcinata din prima luna.
Cand vine vorba de sanatatea mea si a copilului meu nu ma mai uit la bani.

Mihaela

pt babyblue era mesajul. scuze ca nu am specificat, ca la 5 saptamani e mai relevant hcgul decat sa faca ecografie in fiecare zi

mama de Carol (29.12.2008) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

bafta fetelor la eco azi

ouale le puteti umple cu ciuperci cu maioneza,patrunjel si usturoi. Deasupra faci un sos cu maioneza si smanata.
Ardei iute in sarcina moderat,provoaca contractii...nu va spun ca eu nu mananc iute dar in sarcina e printre preferatele mele

Mama de Ana si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cucka spune:

Buna fetelor. Ma alatur si eu cu o sarcina in 6 saptamani...Va pup si va doresc o sarcina usoara si bebelusi sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Drage fete,

Ma alatur si eu pe lista voastra cu 5 saptamani implinite. Am facut deja eco si s-a vazut sacul ovular, insa nu s-a putut spune daca avem toate 'componentele' pentru sarcina este inca prea mica. Si pentru ca este sfarsit de an, vom putea merge la alta eco abia la inceputul lui 2011, si sper din tot sufletul ca toate sa fie bune pana atunci, mai ales ca ne vom anunta parintii de Craciun.

Nu am absolut niciun simptom, si asta ma ingrijoreaza oarecum...

Va pup si va doresc sarcina usoara si bebei sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

bun venit fetelor!

Mama de Ana si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

anaemi, foarte dulce ca-ti iei cu tine familia. Cred ca medicul tau nu vede prea des asa ceva, asa-i?

adra_bell, Cucka, v_florina , bine ati venit

MihaelaV , imi pare rau ca nu te-ai simtit bine, dar o sa-ti spuna doctotul diseara ca totul e ok cu bebele tau, si o sa uiti de toate.

adirys21, insanatosire grabnica la toata familia! Si nu-ti mai fa atatea griji, daca doctorul ti-a zis ca e bine, atunci e bine.

Legat de mancare, eu stiam ca ficat nu avem voie (de-aia nu e voie pateu), iar maioneza nu trebuie facuta cu ou crud din cate stiu.

Si la mine se schimba sanii in fiecare zi (l-am disperat pe sot, il pun toata ziua sa ma pipaie sa-mi spuna daca simte vreo schimbare). Nici eu nu mai pot dormi pe burta, si am cand accese de somn, cand insomnii. Das o sa treaca si astea, nu-i asa fetelor?

Va urez o seara placuta impreuna cu familiile voastre minunate!

lulusor77 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Drage fete,

Ma alatur si eu pe lista voastra cu 5 saptamani implinite. Am facut deja eco si s-a vazut sacul ovular, insa nu s-a putut spune daca avem toate 'componentele' pentru sarcina este inca prea mica. Si pentru ca este sfarsit de an, vom putea merge la alta eco abia la inceputul lui 2011, si sper din tot sufletul ca toate sa fie bune pana atunci, mai ales ca ne vom anunta parintii de Craciun.

Nu am absolut niciun simptom, si asta ma ingrijoreaza oarecum...

Va pup si va doresc sarcina usoara si bebei sanatosi!

:)) in primul rand FELICITARI!
Te am intampinat cu ras, pentru ca mai bine iti uram bine ai venit in clubul gravidutelor recente care n-au simptome.
dc citesti paginile de mai sus, o sa vezi ca e un trend sa n-avem simptome, eu mi-am smuls parul de ingrijorare pt ca n-am simptome si mi-am facut 3 acografii una dupa alta, din motivul asta.

eu zilnic, de mii de ori pe zi, la 5 secunde, ca un tic nervos, imi palpez sanii si tot mi se pare ca nu mai sunt suf de tari sau de sensibili ca ieri, alaltaieri sau sapt trecuta cand am aflat. greata n-am. ameteala n-am. as zice ca nicicand nu m-am simtit mai bine.:)))

tot ce pot sa zic, ca am venit de la dr azi si mi-a zis sa termin cu anxietatea asta, ca simptomele dc apar, apar dupa 6 sapt. o sa vezi ca fetele care deja sunt gravidute in 8-9 sapt , asa povestesc si ele!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
5+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lulusor77

anaemi, foarte dulce ca-ti iei cu tine familia. Cred ca medicul tau nu vede prea des asa ceva, asa-i?

adra_bell, Cucka, v_florina , bine ati venit

MihaelaV , imi pare rau ca nu te-ai simtit bine, dar o sa-ti spuna doctotul diseara ca totul e ok cu bebele tau, si o sa uiti de toate.

adirys21, insanatosire grabnica la toata familia! Si nu-ti mai fa atatea griji, daca doctorul ti-a zis ca e bine, atunci e bine.

Legat de mancare, eu stiam ca ficat nu avem voie (de-aia nu e voie pateu), iar maioneza nu trebuie facuta cu ou crud din cate stiu.

Si la mine se schimba sanii in fiecare zi (l-am disperat pe sot, il pun toata ziua sa ma pipaie sa-mi spuna daca simte vreo schimbare). Nici eu nu mai pot dormi pe burta, si am cand accese de somn, cand insomnii. Das o sa treaca si astea, nu-i asa fetelor?

Va urez o seara placuta impreuna cu familiile voastre minunate!

lulusor77 6+

da si sotul meu la fel, e pe post de radar de sani tari/moi/semimoi/tenstionati sau nu.
in fiecare zi ma palpeaza, de zece ori pe zi si emite saracul tot felul de ipoteze. ultima data mi-a zis ca nu sunt atat de tari ca acum 1 sapt, dar in mod sigur nu -s moi, sunt semitensionati, e ceva..desigur! :)))

_

2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
5+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cucka

Buna fetelor. Ma alatur si eu cu o sarcina in 6 saptamani...Va pup si va doresc o sarcina usoara si bebelusi sanatosi

bina ai venit!
n-ar strica sa adaugi o semnatura cu varsta sarcinii, dc doresti, desigur.

_

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=899

ficatul contine si o cantitate mare de vit A, care da malformatii fatului, motiv pentru care nu este indicat consumul de ficat

si carnea de miel contine multa vit A
sanatate voua si la bebei

Mergi la inceput