Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

buna feteleor
ma primiti si pe mine UM:30/09/2010,DNP:07/07/2011
noi pe 27dec facem bitest...mai face cineva in perioada aceasta

(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.fiv1 2010 promed system reusit sarcina sapt 11+ )multumesc doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

un pic de pate de ficat din cand in cand n-are cum sa contina o cantitate prea mare de vitamina A. Cred ca e valabila restrictia pentru consumul frecvent. Eu fac in casa pentru fii-mea si pun si carne. Dar la oul crud e alta problema.

Florina, ce bine ca n-ai simptome, asa am fost eu la prima sarcina, ca o floare pana prin luna a 4-a, cand m-am trezit cu picioare de elefant si asa am ramas pana am nascut. Dar te inteleg, tot asa eram cu palpari si analizat in amanunt, imi faceam ecografii mereu, chiar visam la un ecograf numai al meu

Acum am dat in paranoia rau, vad ca fetitei mele i se extind bubitele, maine o duc la doctor si ma duc si eu sa-mi fac un IGM de rubeola

blog

am hainute la bazar

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Fetelor vin si eu cu vesti bune de la eco.
Bebe e f bine, mai mare cu 4 zile si mi-a facut cu manuta...
Aproape ca am plans de fericire cand mi-a zis doctorul " uite, ne flutura din manuta "
Am facut si control pe masa, mi-a luat tensiunea si m-a cantarit.
Toate bune si frumoase, asa ca vom putea face sarbatorile linistiti.

Va pup pe toate si va doresc sarbatori fericite !

Alina 8+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Lisssa, ca de obicei, foarte prompta. Esti foarte draguta!
Lulusor, dar tu ai doar 6 sapt. sau ai uitat sa modifici semnatura?
Oare ar trebui sa-mi fac griji ca eu inca pot dormi pe burta?
Adirys eu cred ca sarcina ta decurge asa cum trebuie din simptomele pe care le descrii.
Se poate face maioneza fara ou crud?
Florina, Cucka bine ati venit!
O seara faina va doresc!

Maria (27 nov. 2007) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Mariaruxi, si eu dorm pe burta, sarcina e inca mica, la tine se vede ceva? La mine n-a iesit inca din spatele osului pubian.

Da, micutele noastre, viitoare big sisters:D, sunt leat. Dar de unde stii, ca eu nu am la semnatura varsta copchilului?

blog

am hainute la bazar

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Adra te stiu de la clubul scutecelor unde am postat de cateva ori sub un alt nick si de unde m-am retras pentru ca mi-au displacut niste lucruri. Daca iti amintesti concursul acela in care a participat cineva, s-a bagat altcineva peste si a castigat. Sunt cateva fete care nu au mai intrat de atunci. Inca il mai citesc, dar atat. Sper sa fie bine maine, va tin pumnii. De vazut nu prea se vede, doar seara dupa ce mananc, dimineata sunt aproape "plata". La Maria am avut burta mai mare, dar am citit (nu mai stiu la cate sapt.) ca la mamicile care au deja un copil, sarcina se vede mai tarziu si ma bazez pe asta ca o fi bine. Desi, nu exista zi sau noapte sa nu-mi fac griji. Am momente de optimism, dar si de pesimism.
AlinaOprea super, ce ma bucur de vestile bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

si eu dorm pe burta.
wow ce de burtici noi,bun venit si sarcina usoara tuturor

Mama de Ana si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALINAOPREA

Fetelor vin si eu cu vesti bune de la eco.
Bebe e f bine, mai mare cu 4 zile si mi-a facut cu manuta...
Aproape ca am plans de fericire cand mi-a zis doctorul " uite, ne flutura din manuta "
Am facut si control pe masa, mi-a luat tensiunea si m-a cantarit.
Toate bune si frumoase, asa ca vom putea face sarbatorile linistiti.

Va pup pe toate si va doresc sarbatori fericite !

Alina 8+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

bravo!!!

cu adevarat vom avea niste sarbatori frumoasa

eu ma simt destul de rau azi,nu prea am rabdare cu Ana din pacate,imi pare rau ca strig la ea cand ea vrea doar sa se joace cu mine

Mama de Ana si 11+

Mergi la inceput

Lisssa ce ma bucur ca nu sunt singura care inca mai poate dormi pe burta, imi faceam griji. Imi vine sa si rad pe de o parte, din momentul in care ramanem insarcinate nu mai avem liniste si credem ca vor veni vremuri mai bune, dar dupa ce nastem iarasi ne facem probleme: o fi copilul sanatos, se dezvolta normal, mananca suficient, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Wow...ce de noi gravidutze...felicitari!!!

Se pare ca o serie de minuni s-au facut in perioada asta de multe fete se pregateau de FIV sau FIV nereusit au primit vestea cea mare. Felicitari tuturor si va doresc sa va tineti comoara in brate!

La noi vad ca raceala isi continua cursul, insa macar nu mai stau in pat. In schimb dureri de burta sunt acum la ordinea zilei. Insa ce ma ingrijoreaza deocamdata sunt intepaturile in col, care apar cam cand sunt obosita sau dupa un efort. Nu am avut astfel de simptome la prima sarcina asa ca nu stiu daca e ok sau nu.

In rest pot sa zic ca sanii au ramas doar putin tensionati, chiar aproape nedurerosi. Greturile aproape au disparut, poftele parca si ele sunt ceva mai lejere, pot spune ca aproape au disparut.

Pentru fetele care se sperie de lipsa simptomelor:
La 5 saptamani e destul de devreme. La mine toate au inceput in saptamana 6, puternic, si vad ca au durat doar o saptamana .
Nu va nelinistiti, ceva ceva tot o sa fie. Succes mai departe!

Acum fug sa fac baie nazdravanului! O seara placuta si la cat mai putine simptome (garantez, nu pierdeti nimic) si bebeii sa fie sanatosi si la locul lor

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 6+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput