Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

cer frumos anemi , toata familia sa-l vada pe bebe

.....viata este acolo unde te regasesti.......

11+ Doamne ai grija de noi

in asteptarea craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Lisssa ce idei super mi-ai dat, iti multumesc din suflet
Bun venit noilor fete! Babyblue eu am 10 sapt si niciun simptom, asa ca...tu la 5 nici atat .
Roxy, Lulusor, Anaemi multa bafta la eco, de-abia astept vestile bune.
gasca!

Maria (27 nov. 2007) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Bine v-am gasit fetelor!
Ma inscriu in clubul de iulie-august cu al doilea copil, deocamdata nu stiu DPN, n-am ajuns la medic, probabil voi ajunge dupa sarbatori, dar am 7 saptamani.

Simptome am, greata e absolut suparatoare, la prima sarcina n-am facut cunostinta si vad ca se razbuna acum. Intentionez sa iau niste pastilute cu roinita si ghimbir, Emetin, stiu ca sunt recomandate pentru disgravidia de trim 1.

In rest, am emotii foarte mari, ca si la prima sarcina mi-e frica tare de RH-ul negativ si nu am imunitate la rubeola, tocmai ce am descoperit ca fii-mea are cateva pete pe piele, dar sunt mari, seamana mai degraba cu o iritatie, decat cu rubeola

blog

am hainute la bazar

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

babyblue, ma bucur sa te vad cu noi. nu prea ai ce simptome sa ai la 5 saptamani, sanii variaza de la o zi la alta, de ex ieri m-am speriat ca nu aveau nimic, azi iarasi ma dor. rau nu mi-a fost - adica da, dar de la raceala nu de la bebe. si la 5+ cam atat se vede la eco, nu e vreo problema.

simo ce dpn ai? ca sa te trec pe lista

mama de Carol (29.12.2008) si 9+

saru mana!
da, e f ciudat cu sanii, azi de ex sunt sensibili, nu durerosi si nici f tari, doar mai umflati si sensibili. ieri n-aveau nimic.
vad ca variaza intradevar de la o zi la alta...doamne ce ciudat e.

ieri m-am panicat ff tare, erau sanii asa moi, ma simteam perfect, m-am suit in masina si m-am dus la spital sa ma rog de doctori sa mi faca o ecografie, sa vad ca e tot acolo sacul gestational. se vedea, tot vezicula vitelina, nimic mai mult, era mai umflat sacul ca sapt trecuta, a zis ca e sarcina prea mica sa se vada inca embrion si batai cardiace, de abia la 6 sapt, adica peste o saptamana.

azi ca sa fiu eu sigura, ma duc iar la medlife sa mi mai fac o eco.si sa vorbesc si cu doctorul mai amanuntit. dupa care ma voi potoli pana dupa sarbatori, noroc ca plec din tara si n-am unde sa ma mai duc, desi nu e exclus sa auzi de mine ca m-am dus pe la viena prin spitale sa mi fac o ecografie de revelion....

:)))

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Adra Bell bine ai venit, noi avem fetitele de aceeasi "generatie".
Lisssa cu ce umpli ouale? Stiu ca pate nu avem voie. Oare daca luam ficat si facem acasa e mai ok sau tot interzis e? Ardei iuti avem voie?
Sper sa nu radeti de intrebarile mele stupide

Maria (27 nov. 2007) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Bine ati venit burticilor noi

Pentru mine a fost cel mai groaznic weekend de cand sunt insarcinata. Sambata m-au durut sanii de aveam impresia ca-mi explodeaza si aveam in permanenta o stare de greata. Duminica dimineata la 3.30 m-am trezit cu transpiratie rece, apoi in 5 simteam ca ma sufoc, se invartea camera cu mine si aveam o senzatie de voma. L-am trezit si pe sot si m-a ajutat sa merg pana la baie si tot nu reuseam sa vomit. De abia dupa ce mi-a stors sotul niste lamaie cu miere am inceput sa ma simt mai bine, dar tot nu puteam adormi la loc. Ieri am mancat toata ziua o banana, o mandarina, un iaurt cu cirese amare si o aripioara de pui. Nu pot manca nimic si am mereu o senzatie de voma.
Diseara la 18 o sa mergem la ginecolog si sper din tot sufletul sa fie bine bebe.

Anaemi cred ca este tare frumos sa mergeti cu totii sa-l vedeti pe bebe

Fetelor din Bucuresti la ce medici/spitale/clinici mergeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

da de ce nu iti faci azi si miercuri un beta hcg, vezi crestere si stai tu linistita ca sarcina e in evolutie?

ca iesi mai ieftin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Fetele eu plec la intalnirea cu bebe, la 14:45 trebuie sa fiu la doctor, va pup pe toate si va spun maine cum a decurs intalnirea
MihaelaV bafta si tie la eco, sa fie totul bine si sa vi numai cu vesti bune

Traieste, Iubeste, Daruieste...
12+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Buna burtici dragi! Va

Bun venit noilor gravidute, sarcina usoara va doresc.

Si eu am avut un weekend groaznic, suntem bolnaviori cu totii, insa tot il asterptam pe mos, am facut bradutul si am ornat casa cu luminite.

Vineri am fost la eco la un alt medic, la o clinica renumita aici si mi-a dat tratament utrogestan, 2 pe zi, acid folic, tardiferon fol si elevit cate 1 pe zi. Mi se pare cam mult desi analizele mele au iesit bine. Avem interzis la , fara efort, sa incerc pe cat posibil sa nu o tin in brate pe Teona, sa ma odihnesc, fara bai sau dusuri fierbinti, regim fara sare. Si ne-a chemat pe 28 decembrie iar la o eco amanuntita, cred ca morfofetala de trim 1 si dublu test.
Ce parere aveti?
Pe mine sincer m-a speriat rau pentru ca l-am intrebat daca e ceva in neregula si a zis ca totul e ok din ce se vedea la eco. Nu stiu ce sa zic.Putea sa zica ca e amenintare de avort sau ca imi da preventiv tratament dar nu a spus nimic.

In rest, ma simt rau in continuare, sanii parca sunt de piatra si dor tare, nu mai pot sa dorm pe burta, un chin pt mine pt ca era pozitia preferata de somn. Am si greturi dar s-au mai rarit. Burtica se cunoaste deja.

Tin pumnii fetelor care merg la eco azi.

Printesa mea Teona

Mami fericita de printesa Teona si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

da de ce nu iti faci azi si miercuri un beta hcg, vezi crestere si stai tu linistita ca sarcina e in evolutie?

ca iesi mai ieftin

Nu inteleg ce ai vrut sa spui. Dupa calculele mele ar trebui sa fiu in saptamana a saptea si oricum trebuie sa fac ecografie. Cred ca toate fetele de la odisee au facut cel putin o ecografie pana in saptamana a saptea si nu vad de ce ar trebui sa ma intep de 2 ori cand pot sa-l vad pe bebe diseara la ecografie. De 10 zile tot dau telefoane pe la medici si clinici ca sa ma consulte si sa-mi fac ecografie, dar toti imi spun ca au programari pana la jumatatea lui ianuarie. Fiind sarbatorile toate viitoarele mamici merg la control ca se asigure ca bebeii lor sunt bine in burtici si de aceea e asa aglomeratie peste tot. Am avut noroc ca mi-a recomandat o prietena un medic bun ce are cabinetul langa casa noastra si ma va consulta si-mi va face ecografie diseara printre alte programari ale dansei.
Eu am niste probleme de sanatate si este un miracol pt mine ca am ramas insarcinata din prima luna.
Cand vine vorba de sanatatea mea si a copilului meu nu ma mai uit la bani.

Mergi la inceput