Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 10
babyblue spune:
aa, am uitat sa zic UM=12.11.2010
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
5+
lisssa_ana spune:
felicitari noilor burtici,bine ati venit si sarcina usoara~!
Babyblue,eu la prima sarcina cu Ana n-am avut mai nimic,in 9 luni mi-a fost o singura data rau,acum iar nu prea am mare branza...fiecare cu organismul lui
Mama de Ana si
11+
babyblue spune:
multumesc lissa! sper sa fie ok si la mine!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
5+
sdcristian spune:
babyblue, ma bucur sa te vad cu noi. nu prea ai ce simptome sa ai la 5 saptamani, sanii variaza de la o zi la alta, de ex ieri m-am speriat ca nu aveau nimic, azi iarasi ma dor. rau nu mi-a fost - adica da, dar de la raceala nu de la bebe. si la 5+ cam atat se vede la eco, nu e vreo problema.
simo ce dpn ai? ca sa te trec pe lista
mama de Carol (29.12.2008) si
9+
Simo78 spune:
Buna dimi!
DPN 26 august 2011
UM e 19 noiembrie, nu octombrie, daca vrei sa modifici te rog.
mami de Matei
28 iulie 2007 si
(DPN 26 august 2011)
roxybarbu spune:
Buna dimineata si bine ati venit noilor mamici!
Eu astazi merg la doctor si nu am stare deloc,deabea astept sa-l vad pe bebe ![]()
Traieste, Iubeste, Daruieste...
12+
DPN 04.07.2011
pufi79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxybarbu Buna dimineata si bine ati venit noilor mamici! Eu astazi merg la doctor si nu am stare deloc,deabea astept sa-l vad pe bebe Traieste, Iubeste, Daruieste... 12+DPN 04.07.2011 |
neata, mult succes roxy, abia astept sa ne dai vesti

.....viata este acolo unde te regasesti.......
11+ Doamne ai grija de noi 
in asteptarea craciunului
lulusor77 spune:
Buna dimineata burtici!
babyblue si Simo78, bine ati venit! Sarcini usoare si bebei sanatosi!
roxy, sa ne scrii si noua cum a fost astazi, suntem tare curioase...
Bafta multa!
Noi avem maine programare, si avem niste emotii...
Va
si va urez o zi usoara!
Lulusor77
6+
roxybarbu spune:
Si eu sunt foarte curioasa, mai ales ca este ultima oara cand il vedem intreg.......
Traieste, Iubeste, Daruieste...
12+
DPN 04.07.2011
anaemi spune:
neata ! ![]()
mariaruxi nu m-am tratat cu nimic,doar ceai si seara mi-am dat cu olynth pt ca nu suport deloc,deloc sa am nasul infundat si il gasea (il gaseste) tocmai cand ma bag la somn sa se infunde
. A! am uitat: si pt gat,ca m-a usturat in gat, mi-a dat sotul zahar cu tinctura de propolis.
roxy sa ne spui si noua cum a fost
eu abia maine o sa ma duc sa-l vad...am niste emotiiii .... mai ales ca o sa ma duc cu trupa dupa mine si sper sa nu obiecteze doctorita, pt ca tare imi doresc sa-l vada si piticii pe bebe ![]()
Bun venit noilor burtici! 
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
(DPN 07.07.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...