Ian-feb 2011 - BV SIMO, BV CARMEN!!!(142)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Rox de costumasele astea zici???
daca da, sunt luate de la un magazin de aici de langa mine. mi-au placut super mult. desi sunt mari..adica le va purta abia la vara. dar nu conteaza

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 15 zile pana la marea intalnire

da, astea sunt!! imi plac tare mult pai e la fix dc sunt mai maricele, pt cand vine caldura peste buburuze ca sunt mai subtiri! distanta mare intre dr taberei (pe acolo esti, nu?) si dristor

uof, de-abia astept sa imbrac puiul de maimutzica... gata, ca am luat-o pe ulei, chiar ma duc la nani

rox 31+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Buna seara!
Am ajuns si eu din oras. M-a scos sotul putintel

Ralu mi-ai facut pofta de frutti fresh de gref de ala roz. Dar maine imi cumpar. Eu nu mai uit la meci ca nu am rabdare deloc. Ma intind imediat si sper sa adorm.

fetele

34 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Brancoveanu
noapte buna ROXX.

Babyleeks scuze k te-am dus in eroare. nu stiu de ce aveam impresia ca incepe pe 22

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 15 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Buna fetelor,

probabil ca stiti ca noi suntem in travaliu de joia trecuta , travaliul a fost unul lent.

Azi la ora 16:00 am fost dusa la un consult, dilatatie 3 si a inceput nasterea.

Maria Sofia s-a nascut la ora 19:35, are 2460 gr si 45 cm si s-a nascut la 37 sapt si 6 zile.

Eu sunt foarte bine, acum sunt in camera impreuna cu bebelina. Nu m-am rupt nu m-au taiat, nu am nici o fisura pe col sau la perineu.

Dnul dr este foarte mandru de mine pentru ca la 150 am reusit sa nasc 100%, fara nici un fel de ajutor in travaliu, in apa. Am filmat totul si o sa pun pe contul comun evental.

Sper sa fi scris lucrurile in mare...sunt tare fericita pentru reusita mea.

Codruta cu de 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

aha MS MS e de pe 20 deci...bun

32 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac burticile ??? Am ajuns si eu in sfarsit acasa.
Felicitari Carmen

Bine ai venit Elena,sa ai o viata minunata

Am fost la dr, totul este bine,bebe creste,colul e bine, nu mi-a facut eco,a zis ca imi face pe 20 cand imi scoate firul.Am uitat sa o intreb de ce mi s-au umflat picioarele in ultimele zile.
Irinuka ma bucur ca sunteti bine.imi zicea si mie sor'mea sa am grija sa nu-l iau cu mine in pat,ca ea l-a luat si a dormit baiatul cu ea pana la 4 ani si i-a fost greu sa-l dezvete.dar niciodata sa nu zici niciodata,vorba ta .sper sa nu ai prob cu laptele,cica e aiurea rau furia laptelui.te imbratisez si te .
ariana sper sa se faca bine pitica,nu ai nevoie de nopti pierdute in perioada asta.multi sa nu mai fi trista.

carmen
35+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Si eu ma bag la somn dupa ce se termina meciul, ca altfel nu am nici o sansa. Meci la mine in dormitor, meci la socrumiu.
Asa ca am sa-mi fac o baie de juma de ora am sa ma dau cu crema, ca sa treca timpul.

Laura

35+ cu

AMR 28 de zile

Mergi la inceput

Felicitari Codruta

woooooooooow ce de bebelusi zilele astea !!!!!!

carmen
35+ cu Andrei

Mergi la inceput

Bine ai venit Maria Sofia !!!

carmen
35+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Felicitari Carmen!
Felicitari Codruta!

wow codruta, asa reusita mai rar vezi. Jos palaria!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana

AMR 9 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput