Ian-feb 2011 - BV SIMO, BV CARMEN!!!(142)
Raspunsuri - Pagina 5

maimutzica10 spune:
atat am asteptat o veste si cand a picat, io eram pe drumuri
FELICITARI CARMEN !!! Prima bebelina, sa fie sanatoasa, voioasa si mancacioasa!! Asta da 'spargere de gheata' la fetite!! 55 cm si aproape 2,9 kg
Dupa scarbiciu m-am dus la sala Dalles la targu de cadouri, aglomeratie mare taicutza... M-am enervat ca se inghesuiau toti ca la balamuc -> burta pietroi -> carat acasa; unde mai pui ca azi a fost miercuri, nu vreau sa-mi imaginez ce e in we.. pt cele interesate, mult argint, decoratii de craciun, esarfe..
ariana, sanatate la maimutzica mica!!!
tunde, bebelu si eu am o hainuta cosmonaut la care daca ma uit luuung, is convinsa ca o sa fie mare pt scos din spital (scrie pt 3 - 6 luni), dar oricum o s-o tin eu in brate si n-o scap din priviri deci nu se pierde garantat prin bulendre mititica!
dupa aia, mai vedem ce si cum. bebelu, ai o poza cu 2 costumase la fel (galben si roz cu iepurasi) cu pantaloni scurti bufanti.. mortale! de unde le-ai luat, mai tii minte?
rox 31+ Marie Lorelei
think pink

loutzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyleeks hmm de pe ce data incepe zodia varsatorului?......intrebare pusa de o varsatoare ![]() ![]() ![]() |
20 ianuarie - 18 febriarie e zodia varsator.

Laura

AMR 28 de zile

bebelu86 spune:
citat din mesajul lui babyleeks hmm de pe ce data incepe zodia varsatorului?......intrebare pusa de o varsatoare ![]() ![]() ![]() |
aha..deci stati ascunse.....

pe 22 ianuarie incepe varsatoru
Laura..pai vin la tine cand raman fara

chiar nu stiu ce e cu pofta asta ciudata pe mine. nu stiu dc am baut 1-2 ori in viata mea.

Simis noapte buna. inca te mai duci la munca???

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt

babyleeks spune:
aha! ms sper sa nu iasa bebe inainte de 20 ianuarie atunci
....de 18 feb stiam ca e ultima zi din zodie ...ca atunci e ziua mea si a sotului....
32 +
Kevin Claudiu Daniel

loutzy spune:
Ralu eu nu pot sa-l beau, ca imi da arsuri la stomac si cand raman fara apa bag ceai de tei. Am facut azi si o fasole batuta cu usturoi mult si acu ma ustura si ma doare gatul. Inainte ce culcare bag un rennie, pana atunci ii dau cu laptic.
Si a inceput meciul.
Laura 35+ cu
AMR 28 de zile

maimutzica10 spune:
Mi-am mai amintit, dupa ce am dat 'trimite', evident...
Irina, Bebe Patrick e super mega cuminte dc apuci sa intri pe net, sunt fete la nov - dec care au aparut pe firmament abia dupa 2-3 sapt de la nastere; deci esti o norocoasa, ce mai! s-o tineti tot asa!!
Biata Simo, ma gandeam si io s-o sun, dar banuiesc ca nu ii e usor sa faca conversatie daca nu e in forma.. (pe mine ma tot streseaza o matusa cu tel, sa vada cum ma simt, ce face bebe; uneori nu-i raspund ca nu mai am rabdare sa tot explic); Deci care mai vb cu Simo s-o si din partea mea, de fapt a tuturor fetelor.
Gata, ma duc la nani, ca tre sa mai rezist la ultimele 2 zile de serviciu.
Somnic usor 'necontractat' si 'fara santzuri' (pan' la baie)!
rox 31+ Marie Lorelei
think pink

bebelu86 spune:
Rox de costumasele astea zici???
daca da, sunt luate de la un magazin de aici de langa mine. mi-au placut super mult. desi sunt mari..adica le va purta abia la vara. dar nu conteaza
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu
Natalia Maria
AMR 15 zile pana la marea intalnire

bebelu86 spune:
Laura eu am bagat toata sticla de 2.5l singurica..nu stiu unde a intrat..dar
mda...stiu k a inceput meciu.. imi bazaie tv in cap.
dar stau cu voi la palavre si m-am apucat si de povestea nasterii. poate totusi o termin pana nasc
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu
Natalia Maria
AMR 15 zile pana la marea intalnire

loutzy spune:
citat din mesajul lui babyleeks maiiii nu ma derutati....20 sau 22 ![]() ![]() ![]() |
Uite aici
http:// www.eastrolog.ro/zodiac-european/zodia-varsator.php
sunt 2 spatii inainate de www

Laura

AMR 28 de zile