Ian-feb 2011 - BV SIMO, BV CARMEN!!!(142)
Raspunsuri - Pagina 17
florintunde spune:
PAUZA DE PUBLICITATE!
ma duc sa strang prin casa...ramanetzi pe aproape
Tunde
30 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
deea_sav85 spune:
Neata fetelor...eu inca nu am 10 mesaje scrise si apare foarte greu ce scriu...v-am scris si ieri dar pana a aparut mesajul erati deja la alt capitol
...vreau si eu pe lista voastra de gravidute 
31+ viitoare mamica de Radu Andrei
ziki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Ziki, super cu zodiile;cat desre povestea aia...mare e gradina nu? Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+![]() |
clar! :)))
mai ales ca daca voiam sa o fac sa se simta prost, ii puteam spune "chiar asa, doamne fereste, capricorn ca mine! cine si-ar dori asa ceva?"
dar.. am zis da-da-da, si mi-am vazut de ale mele

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana
de flavia si
cu felix -> 30sfelix
ziki spune:
| citat din mesajul lui Lo ziki ![]() 32+ ![]() |
cu placere!

sanziana
de flavia si
cu felix -> 30sfelix
missmj spune:
angie merci,eu cautam pozele pe picasa.foarte frumoase pozele,arati minunat patricia
si piticul e un scump
.
ralu bafta,te asteptam cu vesti bune.
Lo ma bucur ca esti bine,stiu ca esti ocupata cu munca,sigur vom vorbi mai des dupa ce intri si tu in prenatal.pe 20 ma duc sa imi scot firul de cerclaj si o sa o si intreb detalii despre nastere,te tin la curent 
tunde te-a lasat barbatu' fara masina pe frigul asta? bataieeeee
carmen
35+ cu
Andrei
ziki spune:
| citat din mesajul lui deea_sav85 Neata fetelor...eu inca nu am 10 mesaje scrise si apare foarte greu ce scriu...v-am scris si ieri dar pana a aparut mesajul erati deja la alt capitol ![]() 31+ viitoare mamica de Radu Andrei |
scrie inca doua, aiurea, cu orice subiect si oricate litere
pentru listuta, avem o mama-Ralu care ne trece in listuta (Lori sau Loutzy, stiti si voi?) asa ca scrie DPN, data ta de nastere, spitalul, orice vrei sa fie pe listuta si expertele noastre te vor trece in ea

sanziana
de flavia si
cu felix -> 30sfelix
deea_sav85 spune:
Mersi din suflet Ziki
, UM 08.05.2010, Dpn 12.02.2011 Dr. Scripcaru Eliza , Sp Municipal ,data nasterii 18.07.1985
31+ viitoare mamica de Radu Andrei
ziki spune:
am si eu o intrebare, pt ca tot am ajuns si eu la capitolul "inceput de bagaj maternitate" :
cand vorbiti de fes(h)ele de vata + comprese, astea sunt ACELASI LUCRU cu tampoane de lauzie de la Natracare, de exemplu?
am comandat doua cutii de la ei, deci 20 de bucati. imi mai fac si din acelea de vata?
am editat pt "fesele de vata" - as vrea eu sa le am de vata, sa fie o nastere usoara ...![]()
sanziana
de flavia si
cu felix -> 30s
felix
ocsanica80 spune:
Neata fetele,
Carmen FELICITARI super bebelina grasuna, sa fie sanatoasa si mancacioasa; Codruta esti super iar fetita ta MARIA SOFIA sa se faca mare si sanatoasa; sper ca si Maria Sofia mea sa vina la fel de usor ca si a ta
;
Mirela offfff cred ca este tare greu dar trebuie sa mai rezisti inca un pic, oricum esti o super mama
;
restul fetelor si astept cu nerabdare si emotii urmatoarea nastere, oare cine urmeaza.... oricum observ ca mereu prind totul in reluare, dar acum vreau sa ma ambitionez si stau in fata calculatorului pana se va naste urmatoarea buburuza;
32 +
Maria-Sofia
Roxana