Ian-feb 2011 - BV SIMO, BV CARMEN!!!(142)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Andryofff..ce nasol..nush ce sa mai mananc..si asa nu mananc mare lucru din cauza arsurilor,eu n-am avut deloc greturi pana ieriasta e..or sa treaca

Angie +33

bebe jucaus

Mergi la inceput

Tundeesti atat de draguta si atenta,nu-ti scapa nimic niciodataiti multumesc si sa dea Dumnezeu sa ti se indeplineasca toate dorintele

Angie +33

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neatza burtici ! deea ,mirela multumim pt mic dejun si cafea
angie multa bafta,drum bun pana la Buc.
patricia unde ai pus poze noi?eu tot pe alea vechi le vad pe contul comun
lorich ce vise ai mamaaaa,ai chef de petreceri prin disco ? macar las-o pe ralu acasa,sa nu nasca prin club?
Ce-or face mamicile si buburuzele?numai la ei ma gandesc,cat de minunat o fi.Asteptam vesti bune ! simo sper sa fii bine in curand.

carmen
35+ cu Andrei

Mergi la inceput

carmensaru'mana
vezi ca pozele lui Patricia sunt puse pe mail

Angie +33

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Angie;multumesc draguta..iti urez si tie la fel

Patricia;da tu chiar esti insarcinata????????in cate luni?la tine nu burta,nu grasime...ce ma potzi enerva
SUPER POZICI...

fetelor;am ramas fara masinadragul meu HUSBANDU asta.. in trei zile si-a vandut amandoua masinile ca v
ezi Doamne vrea alta de Sarbatori...si a avut bafta tantanacu'..de le-a vandut pe aman2..si bine ca are nevasta-sa masina..mi-a luat-o frumos..s-o imputeasca..s-o umple de mizerie..ca asa face El...la mine in 3 ani in afara de batiste si razuitor de parbriz..nik nik..niciodata..asa imi place mie..si acu -12 ..cum imi iau copilul de la gradi...dupamasa are serbare la 4///tre sa umblu cu taxiul.....

Tunde 30 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

am vazut ca vorbeati de zodii ieri. am gasit pe un site fr, si va scriu si voua:

Bebe Sagetator: (22 noiembrie-21 décembrie)
Plin de viata, facut pentru fericie, bebe sagetator isi incanta familia cu dragostea lui pt viata. Ii place contactul cu ceilalti. Energic, iubitor de imbratisari si demonstrativ, este un bébé «globe trotter» capabil sa se adapteze la orice situatie. Curios si vivace, va va uimi pe masura ce creste cu intelectul si sclipirile sale

Bebe Capricorn:(22 décembrie- 20 ianuarie)
Un bebelus cuminte si linistit. Ai spune ca e un ingeras. Foarte sensibil, cu stare aproape neschimbata, adesea timid, iubeste linistea. Va deveni un copil asezat, ganditor, inteligent peste masura si foarte curios. E adesea vazut ca un model. Deseori solitar, timiditatea lui il poate bloca.

Bebe Varsator:(21 ianuarie-18 februarie)
Visator si curios, un bebelus foarte fuzional cu mama sa. Cu un aer fermecator, cu o inteligenta evidenta inca de mic copil, va deveni repede un mic geniu in stiinte si comunicare. Foarte flexibil, nu ii place obsinuinta. Atrage atentia prin spiritul viu, dar isi atrage si invidii.

asta asa, orientativ, ca am vazut ca vorbeati de zodii si perioade.
desi.. orice zodie ar fi cum il iubim si crestem noi, asa o sa fie. adica cel mai frumos/destept/cuminte/haios/deschis copil
si acum, o povestioara, ca sa avem grija ce vorbim cu oameni pe care nu-i cunoastem f bine...
m-am intalnit cu o colega de-a mamei, profesoara, care are un baietel de 5 ani. si dintr-una intr-alta, imi spune cum a fost nasterea ei (clasicile povesti de spus gravidutelor )
si imi zice "bineinteles, eu am facut cezariana la cerere, pentru 20 decembrie, desi aveam DPN prin ianuarie. doar nu era sa-l fac, doamne fereste, capricorn!"

....

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 30s
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo spune:

Neata si de la mine si pt toate burticile si pt toate mamicile felicitari. Intr-adevar nu am mai intrat de mult sa va scriu, dar asta nu inseamna ca v-am uitat, va citesc zilnic; doar ca eu inca mai merg la scarbici (abia astept sa scap, mai am cateva zile, pana pe 24), si atunci o sa promit ca intru mai des.
Noi suntem bine, burtica creste, la control mai mergem abia dupa anul nou, deci mai avem de asteptat.
Carmen n-am mai apucat sa vorbim, ma bucur ca esti bine, si sper sa ne auzim mai des de acum incolo.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo spune:

Aaaaaaa, si poate i se face cuiva mila si de mine si-mi trimite si mie noua parola de la contul comun, ca de cand n-am mai intrat eu....
si mai erau subiecte interesante acolo pe mail

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ziki, super cu zodiile;cat desre povestea aia...mare e gradina nu?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Ziki;sarumana varsator vreauuuu!acolo sa stea in burta pana intra in zodie

SA nu va spun ca nici acu n-am caldura si apa calda de ieri dimineata...cu 2 plapume ne-am acoperit azi noapte//afara azi la 8 au fost -14 gradee
Am dat telefon la RADET..le doare fix intre picioare...-cica venim doamna si rezolvam...au venit o laie
Daca as avea acu bebe mic in casa?

Tunde 30 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput