Ce fel de mame (2) & altele
Raspunsuri - Pagina 35
XIO spune:
Si ca un P.S: Lucialu, eu nu caut scuze, mi se pare interesanta doar abordarea asta de hot care striga hot.
Deci esti de acord cu ce sustine un user intr-o discutie care te-a "pierdut"?![]()
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/
lucialu spune:
Xio, mde, cam are dreptate
, Ceea ce ma intererseaza pe mine este nu parerea si cat de tare jignesc femeile din lumea intreaga, care sa-mi fie cu iertare habar nu au de existenta mea si dorm linistite si neafectate de postarile Ancai sau ale mele, chiar si de ale tale si ale oricui. Ma intereseaza sa fim civilizate noi, cele de aici, care interactonam chiar si la nivel de usere pe net. Putem sa facem asta? ok, merem mai departe si punem tara la cale si despicam firul de par da' asa mai raional, ca chiar e ghiveci discutia de ceva pagini.![]()
nu tre sa ne aprindem caz zau dc schimbam careva ceva azi.
iulianm spune:
Lucialu, tu poti sa iei peste picior ce vrei si pe cine vrei. Singura te-ai plins de tratamentul aplicat tie, la job, de partea barbateasca. Luind peste picior persoane si idei, nu se schimba absolut nimic. Schimbarea vine din atitudine si din actiune.
Iar eu credeam ca facem schimb de idei si informatii, si corectam date prezentate gresit. Inca o data, ideea e sa ai dreptul sa alegi...indiferent cit de feminina e (sau nu) persoana in cauza, indiferent de poarta musteti ori pantaloni (ori ba).
lucialu spune:
Iulia tocma am scris(nu doresc sa picioresc pe nimeni, da nici sa ma fac ca-s oarba nu poc), iar faptul ca la noi sunt ceva mai multi barbati pe m2 care sunt jalnici, nu ma face sa ma transform in Arnolda sau sa-i tocanesc pe toti in acelasi ceaun. Da zic zau ca subiecutul asta s-o extins in prea multe directii de-odata, singurul consens ori directie l-am vazut cand era vb sa dam cu piatra in Anca, Gmmm and so on.
Laura25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucialu Ma intereseaza sa fim civilizate noi, cele de aici, care interactonam chiar si la nivel de usere pe net. Putem sa facem asta? ok, merem mai departe si punem tara la cale si despicam firul de par da' asa mai raional, ca chiar e ghiveci discutia de ceva pagini. in de![]() "and the song became love and love became the egg" (Happy Feet) my little sunshine |
Foarte interesant mi se pare ca tocmai cu informatii, limbaj civilizat si discutie constructiva au venit cele la care te rastesti tu acum. Si cele carora le iei apararea au fost cele cu generalizari, epitete jignitoare, mistocareli, o varza de idei si "compozitie lirica".
Dar ma rog, fiecare vede si intelege ce vrea.
Cert e ca se discuta la un loc si se intelege separat, fiecare dupa ideile si convingerile ei.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
iulianm spune:
Lucialu, in primul caz "pietre" e mult spus, eu am vazut reactii la mesajele ei cumplit de nepoliticoase. Asta folosind un termen delicat pt a le descrie.
In al doilea caz, e un schimb de idei si informatii. Si corectare de informatii gresite. Atita tot. Doar toata lumea prezenta aici e libera sa citeasca si sa se informeze asupra celor aduse in discutie, fie ele carti, legi, extrase din documente si articole. Eu personal am mai invatat cite ceva, mergind si citind din sursele citate, gresit au ba, de participantii la discutii.
lucialu spune:
Laura, eu nu ma rastesc la nimeni. In rest...fiecare le vede cum le vede.
Iulia, si eu invat multe si de la tine, chiar esti tare!, ideea e ca se discuta despre prea multe, inclusiv atacurile astea, daaa si Xio a fost atacata. S-a deviat de prea multe ori, e greu sa mai urmaresti ceva bun intre atatea chestii aiurea. Tre sa fim mai fara patima, parerea mea...mai feminine sa o citez pe Anka![]()
Laura25 spune:
| citat din mesajul lui lucialu Laura, eu nu ma rastesc la nimeni. in de![]() "and the song became love and love became the egg" (Happy Feet) my little sunshine |
Ai dreptate, scuze. Nu te rastesti. inccerc sa gasesc cuvantul potrivit dar imi scapa la ora asta ... oricum, s-a inteles ideea ... sper

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg
Laura25 spune:
Ba eu cred ca este tocmai foarte feminin sa fii pasionala si sa pui suflet si patos, inclusiv in discutii.
Tu esti cumva ardeleanca? ![]()
Adela99 spune:
| citat din mesajul lui Laura25 Tu esti cumva ardeleanca? |
tulai doamne, or fi oare ardelencele lipsite de pasiune? :)

in
de