Ce fel de mame (2) & altele
Raspunsuri - Pagina 15
ari spune:
Asa, profita acum cat mai poti! Ca daca treci de 40, e vai si-amar! Gata cu tine! Feminista acra corporatista masculina...etc, etc, etc. , ajungi!
XIO spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ladyJ Cele care nu vor la cratita si zic ca e ok sa lucreze fiecare unde vrea, le fac pe cele de la cratita proaste, inapoiate. In aceste conditii am riscat o cale de mijloc. -------------------------------------------- ´´Cel care nu stie si stie ca nu stie, stie mai mult decat cel care nu stie dar nu stie ca nu stie´´ |
Tocmai asta spuneam, ca nu as putea sa fiu casnica, dar nu consider ca femeile care doresc sa faca asta sunt proaste, inapoiate, supuse samd. Spre deosebire de Anca, care le da in cap tuturor celor care nu fac ce crede ea ca TREBUIE sa faca o femeie.
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/
ladyJ spune:
XIO, tu esti o scumpete, oricum. 
Off topic: mai vrei sa pleci sa profesezi in strainatate?
--------------------------------------------
´´Cel care nu stie si stie ca nu stie, stie mai mult decat cel care nu stie dar nu stie ca nu stie´´
My_Lady0091 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui XIO
Tocmai asta spuneam, ca nu as putea sa fiu casnica, dar nu consider ca femeile care doresc sa faca asta sunt proaste, inapoiate, supuse samd. Spre deosebire de Anca, care le da in cap tuturor celor care nu fac ce crede ea ca TREBUIE sa faca o femeie. ***Fur is for petting** www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/ |
xio,aici te aprob,cu draga inima!

Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
iulianm spune:
| citat din mesajul lui ladyJ Adevaru-i ca stiu si sa lovesc,sotul meu m-a invatat niste tehnici de autoaparare. Bine ca mi-am amintit, le voi exersa pe tocuri sa vedem... ![]() -------------------------------------------- |
Eu am absolvit un curs de autoaparare acum citiva ani. Zona in care locuiam era bintuita de un serial killer si politia oferea aproape gratuit cursul respectiv in campusul universitar.
Am si certificat, cu mentiunea "scopul cursului este de aparare si indepartare de agresor, nu uciderea acestuia"
Nu port tocuri si lucrez intr-un domeniu dominat de barbati
lili_mar spune:
| citat din mesajul lui ari Vai, si tu, Iulia? Doamneeee, in ce lume traim!!!Unde-i feminitatea de altadata!!!! |
ari
ruxij spune:
De fapt asta e, mommy wars again
Da' o dam cotita, ba ca babele de la cazino, ba ca secretarele, ba ca alea care cara ciment. Nu va dati seama cat de ignorant suna, altfel n-ati mai scrie asa ceva. Fiecare poate sa aiba frustrari personale si conflicte cu persoane cu care nu se potrivesc, la locul de munca, sau in cercul de cunostinte. Trebuie doar sa recunoastem aceste conflicte si frustrari personale ca ceea ce sunt in realitate si sa ne abtinem de a generaliza si a spune tot felul de lucruri fara sens; ca o anumita categorie de populatie TREBUIE sa se comporte fix dupa un anume tipar, cel pe care il consideram noi ca fiind cel corect. Astfel de atitudini ne fac sa ne intoarcem in Evul Mediu, cand, desi spuneti ca era minunat si femeile delicate, nu v-ati fi dorit sa traiti de fapt. Noroc ca nu sunt prea multe sanse ca asa ceva sa se intample. Lumea vestica s-a schimbat si in afara vreunei catastrofe, nu e loc de intoarcere, din fericire.
ladyJ spune:
Ruxij,hai mai, te-ai impiedicat de posturile Ancai si te tot miri.
Pana la urma, si tu faci acelasi lucru ca si ea, doar ca pe partea ai´lalta.
Daca nu ma insel, tu ai pomenit ceva de ´´prostie´´,nu? Acum zici de Ev mediu, de evolutie, etc.
Sa stii ca si cea casnica e la fel de evoluata ca si tine daca-si permite sa aleaga sa stea acasa. Iar daca e fortata sa stea acasa, nu e lipsa de evolutie, e abuz din partea sotului, eventual.Iar faptul ca ea accepta abuzul n-are a face cu emanciparea sau lipsa ei, are a face cu ea insasi.
Iulia, tu nu porti tocuri ca nu te simti confortabil cu ele, ma gandesc. Nu din motive de eventuala discriminare. Sau gresesc?(ma gandesc ca ai munca de birou, nu de teren, ca atunci e clar de ce nu porti tocuri)
--------------------------------------------
´´Cel care nu stie si stie ca nu stie, stie mai mult decat cel care nu stie dar nu stie ca nu stie´´
sdcristian spune:
pai in viziunea lui anca femeile nu ar trebui nici sa aiba joburi "de barbati" gen politist/mecanic, dar nici sa fie secretare. ca cica-s prea aranjate, manichiurate, coafate, si mai au si tocuri. si nu fac ciorba.
sa fie invidie anca? tu de ce nu ai timp sa fii si manichiurata/ coafata, si sa faci si ciorba?
eu lucrez in mediu tip corporatist, si majoritatea colegelor mele sunt si femei cu familie, copii, si aranjate pana la ultimul fir de par, care stiu sa fie si dure in negocieri, si gingase cand e cazul. si cred ca fac si mancare- nu stiu sigur ca nu am fost sa verific
cunosc si femei ofiter si le sta al naibii de bine in uniforme, iar la sfarsitul programului sunt niste mame si sotii minunate
dar na, noi romanii se pare ca nu putem dormi bine noaptea daca nu comentam pe absolut toata lumea, daca nu le gasim la toti nod in papura, daca nu ne binoclam cat putem de bine in ograda tuturor vecinilor. si se pare ca nu se vindeca de meteahna asta nici cei plecati pe cine stie unde
abia astept sa fie si la noi ca in franta sau germania (zic de astea ca pe aici am fost), ca atata timp cat nu faci nimic rau, sa poti sa fii tu asa cum esti si nimeni sa nu iti aiba baiul.
mama de Carol (29.12.2008) si
9+