Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (182) LMA Kiti!
Raspunsuri - Pagina 9
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela neatza fete dragi....va las si io cafelutza fierbinte ca ...brrrrr...e frig rau.. LA MULTI ANI KITIIIIIIIIIIIIIIII.....COPILUL CU CEL MAI FRUMOS ZAMBET( mostenire de la mami) SA FII SANATOS SI SA TE BUCURI IMPREUNA CU FAMILIA MINUNATA IN CARE TE-AI NASCUT. MAMI DE KITI...INCA SUNT CU PIELEA DE GAINA PE MINE...REMEMBER...AI TRAS CEVA...TE-AI CHINUIT....DAR.....UITE EC MINUNATIE AI ADUS PE LUME...SA FII FERICITA CU BAIETII TAI... aseara n-am mai prestat....m-am culcat si eu devreme..la 10 juma...jiji n-a av un somn prea linistit dar ...e bine... va rog sa ma scuzati ca nu ma bag in discutii despre mancare..finger food...metode de adormit copiii...ca nu prea stiu ce sa zic...ori sunt denaturata..ori prea relaxata...ori doamne iarta-ma habar n-am cum.... jiji nu adoarme decat la tt sau in carut daca e afara. suna masochist dar mi-e drag asa...il simt doar pt mine( so_acra)...e un ritual al nostru...n-o sa mai dureze mult etapa asta...de asta inca vreau sa profit de moment... finger food...hm...cu jiji n-am av prb cu mancarea...n-am luat nicio reteta de la niciun dr i-am dat ce si cand am crezut de cuviintza. mai nou nu mananca doar in scaunul de masa... mai il pun pe masa( am in casa un fel de insula din aia mare)...ba in pat...nu e bine dar...ma repet nu sunt un exemplu....in casa la mine nu e farmacie...insa el n-a fc dezastru niciodata cu mancarea si nici io. imi place dimi de ex sa fie curat..ii fac fructele ..spal toate cele( numai bine se inmoaie biscuitii) si cand e totul gata papa el. nu duce mana la gura daca si-o naga in castron...duce la gura doar daca-i dau pufuleti..sau alte chestii de poate sa le tina in mana. fructe nu i-am dat...bucati...in schimb ii mai dau miez de paine cu almette...ii place... nu-mi fac atatea griji....are toata viatza sa invete ...diverse chestii....nu vreau sa-i impun,nu-mi place....poate ii voi sugera la un moment dat...singur o sa hotarasca cu sigurantza ... datorita firii mele va fi un copil independent ....nu pui de avicola....dar toate la timpul lor... m-am intins ca un carnatz... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Neatza si de la mine si multumim si tie de cafea ...eu m-am servit cu cate un pic de la amandoua
Si acum legat de are toata viata sa invete ...o matusa aseara ma intreaba daca vb suficient cu Isabela ....e adevarat k nu e ea cea mai vorbareata, dar are abia 10 luni, merge in picioare singurica ...acum doar nu o fi bai daca o vorbii mai incolo??? nu???...sau sa-mi fac griji...k eu i-am zis destul de deranjata k o sa vb ea cand o sa vrea k nu mi-am pus target k pana la 12 luni sa stie poezii
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
Eleysa spune:
citat din mesajul lui decenuela hm....ori sunt batuta in cap....mie nu-mi iese scrisul colorat, marit, bolduit....etc o foi de la google chrome... mire....la multi ani si pt fratelo....doamne ce varsta...lasa ca si tu esti pushtoaica inca azi mi-am propus activitati...casnice , de curatenie...sa vedem cum si cat voi reusi... trezit jiji...fug Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... de la google chrome e ... spor la trebi!!! N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
Eleysa spune:
citat din mesajul lui bubu_bu neata fetele cochetele! lilo si decenuela de cafle..chiar acum am facut ochi si beau o cana mareee de cafea!aseara am fost cu fetele in orasasa di ghini o fost...mai vreau...cand am ajuns copilul era schimbat mancat si adormit....tare-i bine cand se mai intampla si din astea....am fost in centru.....zapada...brad...luminite...miros de vin fiert cu scortisoara vata pe bat...fain la multi ani kiti frumosul!sa cresti mare mare sa ai noroc si sa fi fericit alaturi de mami si tati la multi ani frate de miremia alexutzzza ce dragalas e yannis...sta el pe langa atata vin si nici ca-i pasa...el la tv...cunoastem pasiuneaare mocuta de copil deja.... myky imi pare rau de noaptea creata decenuela spor la trebili casnice! anastasia bravoooo desi ce bezele si pupici la cat e ea de dulce...numai te uiti la ea si te indulceste o zi frumoasa frumoasa sa avem! |
ce frumos ai petrecut tu !! la cat mai multe serii ca cea de aseara !!!
alexutzzza si eu l-am admirat pe yannis ...un frumos si jumatate...ma uitam insa cum stau sticlele de vin neatinse .....chiar ca ai copil cuminte
am admirat si printesica de carmita ......doamne cat de frumusica esti
plateea spune:
LA MULTI ANI, KITI!!!
am vazut pozele puiului de grec...
moaaaama... el sta pe langa tv si sticle de vin si nu le baga in seama??? alex, zau... ai tras lozul cel mare... la maternitate, pe cuvant...
MP... 184 de euro??? si tu mai scrii Ro la tara? las-o-n balarii ca se duce de rapa... pup grachii...
cris.d... cum esti? ma tot gandesc la tine in fecare dimineata oare cum ai dormit...
io-s nostalgica de numa... traiesc in trecut! da asta e alta poveste...
lillooooo... mai zi-mi de strumfii tai...
mire... 22....ufaaaa... ce mult e de atunci...
decenuela... asa ma gandeam si io ca tie iti place, esti sado-maso... de aia nu vrei sa intarci copilu' inainte de 40 de ani... te stiu eu.. pot sa pun pariu ca o sa fii o so_acra dulce ca mierea si o sa te iubeasca nora ca pe mama.. dar numai daca se insoara jiji la 18 ani...
o zi buna sa aveti...
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
Eleysa spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Ieri am facut pomul! de aia am si uitat seara cand am intrat sa anunt de poze sa-l felicit pe Kiti LMA fratior de Miremia!!! chiar daca esti asa tinerel sunt convins ca o sa ai grija de surioarele tale ca un adevarat cavaler! Mai ales una din ele (stiu eu care) e o adevarata printesa care merita pretuita si iubita! Deci, revin la pom. Eu l-am facut singura ptr ca am vazut ca daca stau in baza lui tati cel super agitat si stresat cu bugetul si alte cele ramane copilu fara pom. Baietii mei stateau pe canapea , al meu se uita la un film, Yannis se uita la mine, ii mai dadeam un glob, ii mai aratam o podoaba. F cuminte a stat cuminte pe canapea!!!(ceea ce lui nu i se intampla, canapeaua are ace si nu prea sta asa langa noi , daca sta cuminte sta pe jos cu jucariile) Si sa fi tot stat vro ora sa ma priveasca. Deocamdata nu are nimic cu bradul, nu-l inspecteaza, zici ca a fost acolo dintotdeauna, nu-i trezeste interesul, isi face turele lui obisnuite prin casa, obiectele de interes raman aceleasi: DVD-urile din raft, TV-ul, telecomenzile si mai ales X-box-ul lui tati. In ture se mai opreste in fata bragului, incearca sa il atinga as usor pe crengute, nu da sa traga de el sau ceva si il boscorodeste apoi in toate limbile (cred ca il deranjeaza ca ii ia din spatiu Sper sa fie in continuare asa si sa ne bucuram de pom (nedaramat) si de copil (nevatamat). de Yannis |
Ce frumos cum te-a asistat Yannis !!! Sa va bucurati cat mai mult de un brad intact!! Nu ne pui poze si cu bradutul???
LMA si de la mine pt fratior de Miremia!!! Sa-ti traiasca si sa fiti o familie fericita toata viata!!!
Eleysa spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Salutari fetele Aveti o surpriza pe mail(defapt 2) Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Eleysa spune:
citat din mesajul lui lucia2000 legat de finger food teo mananca f bine din mana. Defapt i-am dat inca de pe la 7 luni cate ceva in manutza. Am vazut ca nu se ineaca si am continuat. El musca singur din banana inca de la 6 luni jumatate. Acum papa din manutza: mar(i-l dau intreg cu coaja cu tot iar el il curata de coaja cu dintisorii, il papa, iar cand ajunge al cotor il arunca); painica(e mort dupa paine, carnea in schimb nu prea e buna), pufuleti(dupa ce-is cutur de sare, apropo daca citim pe punga vedem ca nu au e-uri, singura parte nasoala e sarea dar care la gusto e mai mult pe ei decat in ei asa ca ii scutur), biscuiti. Nu-i dau insa citrice in mana pentru ca le strange in mana pana le stoarce si se murdareste. Am observat ca el mananca mai bine daca ii dau lui in manutza decat daca ii dau eu. Am uitat sa va spun, mai nou bea apa din ceasca de cafea Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Ce frumos mananca el marul ...si apa din ceasca de cafea !!!
Eleysa spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti ele si mie imi pare bine ca v-a trecut raceala lorex,ne-ai uitat ? ...nu ne mai iubesti? mami de Alex si Radu |
...multi pupici fara virusi
Si eu am mai intrebat de Lorex...adica a intrat o data sau de 2 ori ...dar doar pe fuga...CE FACI LOREX?????
Eleysa spune:
citat din mesajul lui plateea io-s nostalgica de numa... traiesc in trecut! da asta e alta poveste... I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
pai de ce nu ne spui povestea ...sa fim si noi nostalgice
miremia spune:
Neatza!
Multumesc din suflet pt urari, sunteti tare, tare dragute.
Alex vrem poze cu bradul cel frumos, impodobit de mami, asistata de Yannis. Am vazut minunatia de copil cuminte este maaare si frumos!!
Micki ce de amintiri! Inca o data sa-ti traiasca baiatul!
MP pt alocatie, in sfarsit vine si aia de undeva. Dar cea din urma din RO...o mai luati?
Bubu cu siguranta azi servesc vin fiert.
Ele eu am mereu intiparita in minte imaginea Isei stand "pe vine". Este o dulceata de fata!
Am facut o pauza de delfita si de un caffe-latte (desi nu beau cafea, azi chiar era nevoie) si am uitat unde ramasesm si ce mai vroiam sa zic...
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas