Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (182) LMA Kiti!
Raspunsuri - Pagina 10
simplicity spune:
Buna dimi,
Danasor,MP,pozele sunt facute la centru,ieri a fost ceva "serbare",un fel,a fost asa frumos,dupa ce s-au jucat pe acolo i-au pus la masa,au facut un fel de bufet suedez,cu finger food,din fructe/legume si am fost surprinsa sa vad ca la fiecare loc la masa ,era o coala alba cu un desen de Craciun si numele copiilor(puse in tipla) si au primit si cadouri,evident ca am fost foarte emotionata,nu a constientizat ea ca a primit cadou,dar pt mine a fost un moment super.
O zi frumoasa sa aveti
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Dreams come true; without that possibility, nature would not incite us to have them"
plateea spune:
dansor, felicitari pt bezele...
elefantica, ca ati scapat fara AB... asta chiar e o realizare! cat despre poezii... lasa fata in pace. deja e precoce rau de tot... nu ar trebbui sa te afecteze ce pretentii au altii. soacra mea voia la 6 luni sa zica pastaia mama, tata, papa, caca, iar la 10 luni sa mearga de unul singur. ete, nu zice nici acuma, e zvapaiat de te indoaie, iar de mers doar cand are el treaba. cand vrei tu, se pune in cur si "ne-ne...". numai daca-l duc la mall si vede brazii si renul care da din cap... nu ma pot tine dupa el. asteptarile asteanu fac decat sa frustreze copiii. le fac ei pe toate in ritmul lor. nu am vazut oameni maturi sanatosi care sa nu mearga, sa nu vorbeasca si sa manace doar LP cu cereale... au toata viata in fata! relax, mami.. ca vine perioada cu DE CE? si o sa iti doresti nitica liniste!
MP... stai relax cu alex, nu e singurul care redecoreaza bucataria... pastaia ma redecoreaza si pe mine... macar piciul tau deschie gura si mai vrea. al meu o tine sigilata si ia din lingura cu mana spoi arunca pe pereti, pe mine, imi smulge din mana castronul sau lingura... eheee... murdariciul mic!
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
Eleysa spune:
Asta-i mesajul cu nr. 900 ......se vede ca m-am reintors cu chef de vorba ...
Sor-mea i-a luat piticii ceai de la ceainarie, special pentru copii...contine: hibiscus, bucatele de mar, macese si vanilie...credeti ca e ok daca ii fac Isabelei???
Ca tot vorbiram de ceai ...va invit la un ceai negru cu gust de trufe...cu sau fara lapte...
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
plateea spune:
simply... ce super povestesti tu acolo... uite asa avem noi amintiri pentru mai tarziu, sa ne induiosam si sa plangem fara sa stie ei de ce ni se umezesc ochii..
elefantica, de ce sa nu fie ok sa ii di ceiuc bun, bun? mie imi cere mereu sa ii dau ce beau eu si ii dau cate o gurita de ceai, chiar daca e pt colcist si e yachiii... daca ii trebuie, isi prinde pofta si ma lasa sa imi termin ceaiul. mai ales daca e special pt bebei... pofta buna!
I will survive...
miremia spune:
Doamne Ele ce-mi faci cu ceaiul tau! Desi nu-s bautoare de ceai, l-am si visat intr-o noapte. O sa intru pe site-ul ala sa ma informez de unde cums i ce fel si o sa beau doar ceaiuri de acum
Nu stiu ce sa zic cu ceaiul pt isa, nu ma pricep.
Simply uitasem...sunteti doua fete frumoase foc! Sa va fie de bine petrecerea si la cat mai multe surprize de genul asta!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea dansor, felicitari pt bezele... elefantica, ca ati scapat fara AB... asta chiar e o realizare! cat despre poezii... lasa fata in pace. deja e precoce rau de tot... nu ar trebbui sa te afecteze ce pretentii au altii. soacra mea voia la 6 luni sa zica pastaia mama, tata, papa, caca, iar la 10 luni sa mearga de unul singur. ete, nu zice nici acuma, e zvapaiat de te indoaie, iar de mers doar cand are el treaba. cand vrei tu, se pune in cur si "ne-ne...". numai daca-l duc la mall si vede brazii si renul care da din cap... nu ma pot tine dupa el. asteptarile asteanu fac decat sa frustreze copiii. le fac ei pe toate in ritmul lor. nu am vazut oameni maturi sanatosi care sa nu mearga, sa nu vorbeasca si sa manace doar LP cu cereale... au toata viata in fata! relax, mami.. ca vine perioada cu DE CE? si o sa iti doresti nitica liniste! MP... stai relax cu alex, nu e singurul care redecoreaza bucataria... pastaia ma redecoreaza si pe mine... macar piciul tau deschie gura si mai vrea. al meu o tine sigilata si ia din lingura cu mana spoi arunca pe pereti, pe mine, imi smulge din mana castronul sau lingura... eheee... murdariciul mic! I will survive... Asa ma gandeam si yo ...dar intotdeauna e mai linistitor cand auzi de la altii ...si un pupic pentru ajutorul moshului ...aka bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
simplicity spune:
Ele ma innebunesti cu ceaiurile alea,suna tare bine,dar la gust cum sunt?Eu ii mai dau la Ariana ceai,ce e drept fff rar(numai atunci cand vad ca are tendinte de constipare-ii dau de musetel),in rest apa si tt la greu;eu nu ma prea pricep daca e bine sau nu cu ceaiurile,dar nu prea imi vine sa ii dau,nu stiu de ce,prefer apa/tt,acum tu stii mai bine ce e ok pt fetita ta
Miremia,Plateea
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Dreams come true; without that possibility, nature would not incite us to have them"
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elefantica
Neatza si de la mine si multumim si tie de cafea ...eu m-am servit cu cate un pic de la amandoua Si acum legat de are toata viata sa invete ...o matusa aseara ma intreaba daca vb suficient cu Isabela ....e adevarat k nu e ea cea mai vorbareata, dar are abia 10 luni, merge in picioare singurica ...acum doar nu o fi bai daca o vorbii mai incolo??? nu???...sau sa-mi fac griji...k eu i-am zis destul de deranjata k o sa vb ea cand o sa vrea k nu mi-am pus target k pana la 12 luni sa stie poezii www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas |
Doamne Feresteeee!!!pai poezii la 2 ani asa nu la 1 an!!! Vezi-ti de treaba! al meu nu zice nici macar 1 cuvant, nici macar pocit nu ca am fi in stare sa pricepem daca zice ceva ca si daca poceste nu stim ce limba sa luam de referinta ca sa interpretam ce ar insemna poceala
de Yannis
plateea spune:
gata, am pus si eu la facut un ceai negru cu portocale si mandarine ca prea mi-ati facut pofta...
elefantica... sunt nostalgica pt ca mi-e dor de celelalte fete care nu ne mai scriu. unele cu motiv, altele fara... dar am prins drag de fiecare in parte si ma gandesc la ele si la pufuletii lor des...
sunt nostalgica pt ca anul trecut pe vremea asta iesisem din spital si eram amarata ca pastaia mea e mica si nu stiam de ce. acum, il am langa mine si nu-mi vine sa cred...
aseara a selectat sotul 12 poze (ian, feb, etc.) sa facem calendare personalizate pt bunici si nasi pt 2011, si mi-au dat lacrimile... era atat de mic incat si cea mai mica caciulita ii statea pe cap ca un coif, incet incet a devenit bebelus, acum e un baietel frumos si dulce...
copil, baietel, si totusi cand e bolnavior scanceste si plange ca atunci cand avea o zi. tot bebelusul meu este. l-am dus azi la dr. sa-l consulte si pe drum spre casa era obosit, plangea... l-am intors cu fata la mine in port-bebe, asa cum nu l-am mai dus de la 4 luni, si mi-a adormit la piept pentru prima data de 7 luni incoace. am ajuns acasa, l-am dezbracat usurel, doarme si acum...
ma gandesc la ayanna, ca e ocupata si stresata si poate am suparat-o ieri cand i-am zis ca ar trebui sa fie bucuroasa ca ia o pauza. inainte sa adorm, aseara, ma gandeam ca macar ea ARE UNDE sa mearga. cineva o asteapta si depinde de ea. eu, alexutzza, poate si altele, care nu mai avem unde sa ne intoarcem la serviciu, ce sa mai spunem?
ma gandesc sa ii fac multe poze si multe filme puiului meu sa ii pot arata anul viitor ca "uite, a fost si anul trecut mosul la tine, vezi?" ma intreb daca la fel imi vor da lacrimile cand voi privi luna de luna, bebelusul meu crescand mare, devenind copil, baiat, barbat... iar eu voi trai in trecut, cu gandul la prima zi cand l-am adus acasa si l-am pus la san, cu lacrimi in ochi...
ei, vezi? din cauza asta nu voiam sa povestesc... pt ca imi dau lacrimile si realizez ca sunt mamica fericita... si am motive sa multumesc cerului pentru tot!
I will survive...