Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (182) LMA Kiti!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

KITI de MIKI

Sa cresti mare, sanatos si fericit alaturi de parintii tai, cel putin ca in acest prim an.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra

Arthur, l'amour de papa et maman

LA MULTI ANI KITI!! SA CRESTI MARE SI FRUMOS!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

si bag si eu niste agitatie pentru Ayanna pe care o invidiez ca o sa faca lucruri interesante

Hai Ayanna

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Dragele mele,

Va invit sa serviti o fele de tort si sa ciocniti un pahar cu sampanie,
pentru ca azi, piticul meu drag, KITI, implineste 1 anisor! Primul lui anisor!
Cel mai frumos an, din viata mea!

Am recitit povestea nasterii si am retrait emotia cand v-am scris aici ca am pierdut dopul...apoi o fosta colega de salon, mamica DC si ea v-a anuntat ca am nascut...

Ce vremuri...ce mai tzopaiau motzatele alea...

Am devenit nostalgica. Kiti e la mine in brate. Doarme. O sa m duc sa mi-l iubesc putin.

Multumesc pentru urari in avans Miri, Simply, Danasor!
Miri, La multi ani fratelui tau!

Sunteti (TOATE) minunate!

Miki a lu' Kiti

LA MULTI ANI, KITI!!!!

Mi-au dat lacrimile de emotie .... pt cel mai frumos an din viata ta (in curand al tuturor dintre noi)

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Am vazut poze cu Yaniss. E un dulce.
Fetele care mai faceti cumparaturi de ep asos.com vedeti ca pana sambata au livrare gratuita oriunde in lume.

Mergi la inceput

legat de finger food teo mananca f bine din mana.
Defapt i-am dat inca de pe la 7 luni cate ceva in manutza.
Am vazut ca nu se ineaca si am continuat.
El musca singur din banana inca de la 6 luni jumatate.
Acum papa din manutza: mar(i-l dau intreg cu coaja cu tot iar el il curata de coaja cu dintisorii, il papa, iar cand ajunge al cotor il arunca); painica(e mort dupa paine, carnea in schimb nu prea e buna), pufuleti(dupa ce-is cutur de sare, apropo daca citim pe punga vedem ca nu au e-uri, singura parte nasoala e sarea dar care la gusto e mai mult pe ei decat in ei asa ca ii scutur), biscuiti.
Nu-i dau insa citrice in mana pentru ca le strange in mana pana le stoarce si se murdareste.
Am observat ca el mananca mai bine daca ii dau lui in manutza decat daca ii dau eu.
Am uitat sa va spun, mai nou bea apa din ceasca de cafea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Azi am invatzat sa facem bezele, sa ducem degetzelul aratator la buzite, e o dragalasa .....

sa urez LML pufuletilor pe care i-am ratat : Ivan si Petru, mai avem o lunitza si gata 1 anishor

ce mi-a mai ramas din urma:
-Alexutza de al ei sotz , lasa ca e bine ca e cumpatat mai ales la vremurile astea, si la mine e cam zgarci sotzul ca e criza, de fapt el aduce si eu cheltui, dar cand vine vorba de fata nu se discuta, mai ales ca stiu si cum sa pun problema necesitatilor, asa ca eu mai umflu pretzurile cateodata ca sa evit vreo discutie inutila
- Ruxita ok, te chinui si gasesti in sfarsit o metoda de adormit copchilul, dar ce te faci daca dupa ce te chinui sa-l adormi o ora, te misti cumva si vezi ca iti casca nishte ochi mari si mai si zambeste la tine de parca ar fi dormit trei ore nu trei minute... nu-ti vine sa stai statuie cu tt in pozitie de tras??? am patit-o .
- Cris.D sfaturi nu am ce sa-ti dau, sunt sigura ca ai incercat cam tot... poti doar sa faci in continuare ce ai facut si pana acum... desi te-ai obisnuit cred cu situatia mai sunt si momente cand tre' sa urli ca se aduna, oricum esti de admirat si Ema iti va fi profund recunoscatoare cand va avea copii, eu am noroc ca tip MAAAAMA si ma scoate un pic din greu.
- Ayanna foarte frumos bradutzul, iar in legatura cu serviciul, tare intelept a grait Plateea moldovencele
- Alecsa vezi daca te-a invatat Yannis prost? daca plangea si nu voia sa doarma singur de la inceput, nu ziceai acum ca ai cel mai cuminte copil? Nu cred ca se pune problema de educatie inca, atat timp cat ei comunica in principal prin gesticulatii si plans nu prea ai de ce sa te gandesti ca-i sufli in fund.
-Lucia foarte tari pozele cu porcul, bravo Teo
-Ele sper ca v-a trecut raceala
-Dastefa cred ca a fost tare frumos la serbare ,

pui mic

Felicitari pentru bezele ...trimitem si noi cateva la voi

Cred ca Ele sunt je ......daca da ..sa stii ca imi place tare mult sa mi se zica asa ...ne-a trecut raceala ...sunt chiar happy ca n-a trebuit sa ii mai dau piticii antibiotice

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

alex nu e cu fingerfudu' normal,doar ce face el ca si ceilalti?
din cand in cand cate 1 biscuite din care mannca jumate,hai un 3/4 din el...restu' pe fata,pe jos,pe haine...nici cu fideru' nu-i mai dau...manerul a devenit brusc piesa de rezistenta...mancarea trebuie framantata
apropo...bebeii vostri arunca mancarea din gura doar de sanchi? adik ii e foame,dar are si chef de distractie...io innebunesc cand il vad...un porcusor e mai curat,cred...
(si io is ca alexutzzza:prosop,tac-pac lingurita pe centru ,dar acum mi-o serveste alex mancarea tot pe centru,dar aruncata printre buze-dinti si iar deschide repede gurita sa mai bag o tura)

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Va las o cafea fierbinte ca tot bantui pe aici.
La multi anisori Kiti! Sa ai o viata luuuuunga si fericita, sa fii sanatos si sa ai parte de tot ce e bun pe lume!

de cafelutza!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

ele si mie imi pare bine ca v-a trecut raceala

lorex,ne-ai uitat ? ...nu ne mai iubesti?

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

alex nu e cu fingerfudu' normal,doar ce face el ca si ceilalti?
din cand in cand cate 1 biscuite din care mannca jumate,hai un 3/4 din el...restu' pe fata,pe jos,pe haine...nici cu fideru' nu-i mai dau...manerul a devenit brusc piesa de rezistenta...mancarea trebuie framantata
apropo...bebeii vostri arunca mancarea din gura doar de sanchi? adik ii e foame,dar are si chef de distractie...io innebunesc cand il vad...un porcusor e mai curat,cred...
(si io is ca alexutzzza:prosop,tac-pac lingurita pe centru ,dar acum mi-o serveste alex mancarea tot pe centru,dar aruncata printre buze-dinti si iar deschide repede gurita sa mai bag o tura)

mami de Alex si Radu

Tot uit sa te intreb.
Bradutii aia in ghiveci de la Practiker trebuie sa-i duceti inapoi dupa sarbatori?

Mergi la inceput