Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (182) LMA Kiti!
Raspunsuri - Pagina 7
danyelana spune:
KITI de MIKI
Sa cresti mare, sanatos si fericit alaturi de parintii tai, cel putin ca in acest prim an.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra
Arthur, l'amour de papa et maman
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danasor [I-am cumparat de la car4 o bavetica cu maneci special pt finger food, sa nu se murdareasca, la inceput cand ii dadeam in mana biscuiti, paine doar le farimitza, le arunca pe jos, dar incetul cu incetul s-a invatat si acum manaca cat de cat, azi de ex. i-am dat peshte bucati mici si jumatate i-am bagat eu in guritza cu paine, jumatate a mancat singura. Dintre fructe doar portocalele i le dau sa manance felii intregi, mar si restul nu am curaj, mai ales ca avem doar doi dinti. BF pufuleti nu-i dai? sunt pe placul copiilor si nu prezinta pericol sa se inece cu ei. Am o prietena care si-a hranit copilul cu linguritza pana pe la 4 ani, mergea la gradinitza si nu manca singur, nu avea nici un interes pentru mancare de mic, chiar ma distram cand mergeam la ei si mancam cu totii si copilul statea si se juca, nu avea nici o treaba cu noi, dar la gradinitza s-a luat cu ceilalti si la 5 ani mananca singur, sunt copii si copii. Banuiesc ca de la finger food invata mai repede sa manance singur ( scuze pt repetitie) , cateodata A. imi ia lingura si vrea sa ia ea singura din castronel; si mie imi convine mai mult s-o hranesc eu, sa nu se murdareasca, o pun in scaunel si dam drumul la bbtv, si se uita cu ochii si gura cascata ca numai atunci o las sa se uite, si eu mi-s fericita ca sta copilul linistit , papa si nu se murdareste pui mic |
Are si el 2 bavetici cu maneci, dar trage de ele si mai mult se enerveaza ca nu le poate scoate si tipa...si i le scot si gata. El mananca f frumos hranit, doar ca nu poate sta locului. Se misuna in toata casa si eu dupa el. Uneori, dar rar, face brbrbrbr cu mancarea in gura, de imprastie tot continutul imprejur, dar atunci nu ma supar, ca inseamna ca nu mai vrea si mai e si haios.
Pufuleti nu ii dau pt ca sunt sarati si contin chimicale . Nu dati cu ooo, asta e parerea mea. Sunt uneori paranoica referitor la e-uri. Desi i-am mai scapat cate un biscuite de la nestle din cand in cand.
Da, cred ca de la finger food invata sa manance mai repede singur, dar tot pe la 3 ani la gradi va invata sa manance tot si curat si singur si nehranit si toate cele. Parerea mea.
Ca tot al meu e miscacios nevoie mare, nu sta locului o clipa, cand termina de supt san sau biberon, pleaca in aceeasi secunda, nici nu sta sa inghita, uneori ma sperie, se arunca din brate si tipa daca il tin.
Intrebare: oare nu o fi al meu cu sindrom din ala ADHD - stiu ca ii zice ADHD dar nu stiu ce inseamna, doar ca agitatie mare la copii si lipsa atentiei si agitatie. Cand se poate diagnostica asta? La ce varsta?
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micki_mica Dragele mele, Va invit sa serviti o fele de tort si sa ciocniti un pahar cu sampanie, pentru ca azi, piticul meu drag, KITI, implineste 1 anisor! Primul lui anisor! Cel mai frumos an, din viata mea! Am recitit povestea nasterii si am retrait emotia cand v-am scris aici ca am pierdut dopul...apoi o fosta colega de salon, mamica DC si ea v-a anuntat ca am nascut... Ce vremuri...ce mai tzopaiau motzatele alea... Am devenit nostalgica. Kiti e la mine in brate. Doarme. O sa m duc sa mi-l iubesc putin. Multumesc pentru urari in avans Miri, Simply, Danasor! Miri, La multi ani fratelui tau! Sunteti (TOATE) minunate! Miki a lu' Kiti |
La multi ani KITI ! Sa cresti mare si sanatos! Sa-ti traiasca patratelele !
Ce aranjament frumos ti-a facut mami . Sa suflii tare in primul tau tortuletz de anisori.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe
alexutzzza spune:
LA MULTI ANI KITI!!!
Sa cresti mare si frumos! Norocos esti deja cu asa o familie, ai 2 parinti tineri si frumosi care se iubesc mult si care sigur o sa te faca sa te simti cel mai iubit si norocos copil!
Doamne! Micki ce ne faci! Ne aduci aminte de vremurile alea! si uite unde am ajuns! din ce in ce mai multi pufu fac 1 an!!!!
de Yannis
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Are si el 2 bavetici cu maneci, dar trage de ele si mai mult se enerveaza ca nu le poate scoate si tipa...si i le scot si gata. El mananca f frumos hranit, doar ca nu poate sta locului. Se misuna in toata casa si eu dupa el. Uneori, dar rar, face brbrbrbr cu mancarea in gura, de imprastie tot continutul imprejur, dar atunci nu ma supar, ca inseamna ca nu mai vrea si mai e si haios. Pufuleti nu ii dau pt ca sunt sarati si contin chimicale . Nu dati cu ooo, asta e parerea mea. Sunt uneori paranoica referitor la e-uri. Desi i-am mai scapat cate un biscuite de la nestle din cand in cand. Da, cred ca de la finger food invata sa manance mai repede singur, dar tot pe la 3 ani la gradi va invata sa manance tot si curat si singur si nehranit si toate cele. Parerea mea. Ca tot al meu e miscacios nevoie mare, nu sta locului o clipa, cand termina de supt san sau biberon, pleaca in aceeasi secunda, nici nu sta sa inghita, uneori ma sperie, se arunca din brate si tipa daca il tin. Intrebare: oare nu o fi al meu cu sindrom din ala ADHD - stiu ca ii zice ADHD dar nu stiu ce inseamna, doar ca agitatie mare la copii si lipsa atentiei si agitatie. Cand se poate diagnostica asta? La ce varsta? de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Da pe Google si gasesti tot:
http://en.wikipedia.org/wiki/Attention_deficit_hyperactivity_disorder
Si nu cred ca poti spune despre un bebe ca are ADHD pur si simplu micutii au f multa energie si sunt f curiosi si da, la copii atat de mici nici nu se pune problema de "focusarea"/"concentrarea" atentiei, cel putin nu pe perioade mai lungi. Cred ca e mai mult o chestie de temperament acuma. Yannis de exemplu e ceva mai analitic si contemplativ, alti copii in schimb nu stau locului o clipa. Pupam colericul mic!
de Yannis
alexutzzza spune:
Ieri am facut pomul!
de aia am si uitat seara cand am intrat sa anunt de poze sa-l felicit pe Kiti
LMA fratior de Miremia!!! chiar daca esti asa tinerel sunt convins ca o sa ai grija de surioarele tale ca un adevarat cavaler! Mai ales una din ele (stiu eu care) e o adevarata printesa care merita pretuita si iubita!
Deci, revin la pom. Eu l-am facut singura ptr ca am vazut ca daca stau in baza lui tati cel super agitat si stresat cu bugetul si alte cele ramane copilu fara pom. Baietii mei stateau pe canapea , al meu se uita la un film, Yannis se uita la mine, ii mai dadeam un glob, ii mai aratam o podoaba. F cuminte a stat cuminte pe canapea!!!(ceea ce lui nu i se intampla, canapeaua are ace si nu prea sta asa langa noi , daca sta cuminte sta pe jos cu jucariile) Si sa fi tot stat vro ora sa ma priveasca. Deocamdata nu are nimic cu bradul, nu-l inspecteaza, zici ca a fost acolo dintotdeauna, nu-i trezeste interesul, isi face turele lui obisnuite prin casa, obiectele de interes raman aceleasi: DVD-urile din raft, TV-ul, telecomenzile si mai ales X-box-ul lui tati. In ture se mai opreste in fata bragului, incearca sa il atinga as usor pe crengute, nu da sa traga de el sau ceva si il boscorodeste apoi in toate limbile (cred ca il deranjeaza ca ii ia din spatiu
Sper sa fie in continuare asa si sa ne bucuram de pom (nedaramat) si de copil (nevatamat).
de Yannis
ana_g spune:
LA MULTI ANI, KITI VESEL SI FRUMOS! SANATATE SI FERICIRE!
alexutza, ai un baiat tare frumos, o sa-ti dea de furca la capitolu fete......mobila din aia in L avem/aveam si noi, dar tocmai ce am renuntat la ea, cica pe motiv de bb, sa aiba spatiu de manevra mai mare, dar oricum ii pusesem gand rau de mult. oricum, mai putin praf de sters pt mine
danasor, da, si tu mi-ai spus de cuburi. dar ce vrei de la mine, doar un neuron a supravietuit si ala mai ingheata din cand in cand
BF, cred ca e cam devreme sa-ti suspectezi copilu de ADHD. mie insa mi se pare ca suna cam pompos, am senzatia ca mai toti copii sunt ADHD. mi se pare o gaselnita cam cum e si aia cu refluxul gastro-esofagian, e deranjant, stiu, dar deja sa fie boala mi se pare exagerat
s-a cam rasuflat subiectu, dar in caz ca va intereseaza, anu asta o sa avem brad argintiu cu rosu, asa a vrut sotu. a, si vrea si brad inalt pana-n tavan, desi n-o sa intre in poza, ca e primul brad al copilului.....ca diferenta de bani e mica de la unu normal la unu cu juma de metru mai inalt........am avut si noi 2 ani la rand un bradut in ghiveci, foarte frumos, dar nu stiu de ce s-a uscat...(nu i-oi fi pus apa?)
chiar....lorex.........ce-ai patit?
_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam