Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (182) LMA Kiti!
Raspunsuri - Pagina 6
Lillo spune:
Va las o cafea fierbinte ca tot bantui pe aici.
La multi anisori Kiti! Sa ai o viata luuuuunga si fericita, sa fii sanatos si sa ai parte de tot ce e bun pe lume!
decenuela spune:
neatza fete dragi....va las si io cafelutza fierbinte ca ...brrrrr...e frig rau..
LA MULTI ANI KITIIIIIIIIIIIIIIII.....COPILUL CU CEL MAI FRUMOS ZAMBET( mostenire de la mami) SA FII SANATOS SI SA TE BUCURI IMPREUNA CU FAMILIA MINUNATA IN CARE TE-AI NASCUT.
MAMI DE KITI...INCA SUNT CU PIELEA DE GAINA PE MINE...REMEMBER...AI TRAS CEVA...TE-AI CHINUIT....DAR.....UITE EC MINUNATIE AI ADUS PE LUME...SA FII FERICITA CU BAIETII TAI...
aseara n-am mai prestat....m-am culcat si eu devreme..la 10 juma...jiji n-a av un somn prea linistit dar ...e bine...
va rog sa ma scuzati ca nu ma bag in discutii despre mancare..finger food...metode de adormit copiii...ca nu prea stiu ce sa zic...ori sunt denaturata..ori prea relaxata...ori doamne iarta-ma habar n-am cum....
jiji nu adoarme decat la tt sau in carut daca e afara. suna masochist dar mi-e drag asa...il simt doar pt mine( so_acra)...e un ritual al nostru...n-o sa mai dureze mult etapa asta...de asta inca vreau sa profit de moment...
finger food...hm...cu jiji n-am av prb cu mancarea...n-am luat nicio reteta de la niciun dr i-am dat ce si cand am crezut de cuviintza. mai nou nu mananca doar in scaunul de masa... mai il pun pe masa( am in casa un fel de insula din aia mare)...ba in pat...nu e bine dar...ma repet nu sunt un exemplu....in casa la mine nu e farmacie...insa el n-a fc dezastru niciodata cu mancarea si nici io. imi place dimi de ex sa fie curat..ii fac fructele ..spal toate cele( numai bine se inmoaie biscuitii) si cand e totul gata papa el.
nu duce mana la gura daca si-o naga in castron...duce la gura doar daca-i dau pufuleti..sau alte chestii de poate sa le tina in mana. fructe nu i-am dat...bucati...in schimb ii mai dau miez de paine cu almette...ii place...
nu-mi fac atatea griji....are toata viatza sa invete ...diverse chestii....nu vreau sa-i impun,nu-mi place....poate ii voi sugera la un moment dat...singur o sa hotarasca
cu sigurantza ... datorita firii mele va fi un copil independent ....nu pui de avicola....dar toate la timpul lor...
m-am intins ca un carnatz...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
hm....ori sunt batuta in cap....mie nu-mi iese scrisul colorat, marit, bolduit....etc o foi de la google chrome...
mire....la multi ani si pt fratelo....doamne ce varsta...lasa ca si tu esti pushtoaica inca
azi mi-am propus activitati...casnice , de curatenie...sa vedem cum si cat voi reusi...
trezit jiji...fug
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
rox_y spune:
neata fete.
multu de cafea Dece, Lillo ..e tare buna
La Multi Ani Kiti!
sa cresti mare sanatos, sa ai noroc, sa fi fericit, sa iubesti pe mami si pe tati mult de tot
Miremia La multi ani fratiorului tau
Fratele meu are 18
Mami de Diana - 31.12.2009 -
ale1212xa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micki_mica Dragele mele, Va invit sa serviti o fele de tort si sa ciocniti un pahar cu sampanie, pentru ca azi, piticul meu drag, KITI, implineste 1 anisor! Primul lui anisor! Cel mai frumos an, din viata mea! Am recitit povestea nasterii si am retrait emotia cand v-am scris aici ca am pierdut dopul...apoi o fosta colega de salon, mamica DC si ea v-a anuntat ca am nascut... Ce vremuri...ce mai tzopaiau motzatele alea... Am devenit nostalgica. Kiti e la mine in brate. Doarme. O sa m duc sa mi-l iubesc putin. Multumesc pentru urari in avans Miri, Simply, Danasor! Miri, La multi ani fratelui tau! Sunteti (TOATE) minunate! Miki a lu' Kiti |
LA MULTI ANI!
iar urmatorii anii sa fie tot la fel de minunati ca primul
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
myky791 spune:
buna dimineata.
LA MULTI ANI KITI! SA CRESTI MARE, SANATOS SI SA LE ADUCI PARINTILOR NUMAI BUCURII!
LA MULTI ANI FRATE DE MIREMIA!
noi raportam o noapte creata rau! sa vedem azi cum se prezinta.
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
ale1212xa spune:
si sa zic si eu neatza si multumesc de cafele
bubu_bu spune:
neata fetele cochetele!
lilo si decenuela de cafle..chiar acum am facut ochi si beau o cana mareee de cafea!aseara am fost cu fetele in orasasa di ghini o fost...mai vreau...cand am ajuns copilul era schimbat mancat si adormit....tare-i bine cand se mai intampla si din astea....am fost in centru.....zapada...brad...luminite...miros de vin fiert cu scortisoara vata pe bat...fain
la multi ani kiti frumosul!sa cresti mare mare sa ai noroc si sa fi fericit alaturi de mami si tati
la multi ani frate de miremia
alexutzzza ce dragalas e yannis...sta el pe langa atata vin si nici ca-i pasa...el la tv...cunoastem pasiuneaare mocuta de copil deja....
myky imi pare rau de noaptea creata
decenuela spor la trebili casnice!
anastasia bravoooo desi ce bezele si pupici la cat e ea de dulce...numai te uiti la ea si te indulceste
o zi frumoasa frumoasa sa avem!
ale1212xa spune:
Dragos doarme si la ora asta, cred ca recupereaza somnul pierdut ieri...
mamidepuiuti spune:
neata fetele,sarumana de cafea lilo si dece
LMA kiti a lu' miki
sa cresti mare,sanatos si voios,sa aduci mereu fericire in sufletul parintilor tai!
sarumana de tratatie,mamico,si de aducere-aminte a vremurilor trecute
am restanta cu LML ivan si petru catalin pupici si sa traiti 100 de ani fara reparatii!
decenuela,tare de tot dialogul cu jiji... am ras cu lacrimi
cuscra,felicitari pt exam,dar cu poza-felicitare am ramas masca frumoase foc sunteti amandoua
am mai vazut si un tanar si frumos grec
plateea asa bine le spui tu asa zic si io (pt mine) n-as facea fata la alta familie
ale1212xa sanatate puiului
ayanna...spiciles is acum......greu de tot,dar sunt convinsa ca se vor rezolva toate asa cum trebuie
bubu sa-ti fie de bine iesirea in oras
cuscra cris d,multe si pt tine...si rabdacol...nu mai ai mult...cateva luni si "scapi" de tt......ieri dimi m-am trezit cu rana la sanul drpma doare si ma mananca de mor...cat sa ii mai dau tztz? pan la patruj de ani?
era sa uit LMA frate de miremia
am ramas datoare...am promis ca va spun... a inceput si alex sa ia alocatie...184 eu......cik din septembrie ii ia,dar tati de alex nu a bagat de seama pe card pana ieri
dastefa si nikole cum a fost la serbari?
mami de Alex si Radu